Hopp til innhold

Koteng: – Vi skal ha folkeskikk i Rosenborg

Styreleder Ivar Koteng i Rosenborg likte ikke måten Kåre Ingebrigtsen svarte etter 0-1-tapet borte for Haugesund. Nå ber Ingebrigtsen om unnskyldning.

Styreleder Ivar Koteng og ny hovedtrener Kåre Ingebrigtsen

Styreleder Ivar Koteng (til venstre) likte ikke Kåre Ingebrigtsens uttalelser om Haugesund-spiller Fredrik Pallesen Knudsen etter 0-1-tapet for Haugesund søndag kveld.

Foto: Morten Andersen/RBK

I går reagerte RBK-trener Kåre Ingebrigtsen kontant på spørsmål etter tapet for Haugesund. Haugesund-stopper Fredrik Pallesen Knudsen mente Nicklas Bendtner var «overraskende svak» og «ikke særlig vanskelig å spille mot».

RBK-treneren valgte å svare slik, da VG stilte spørsmål om Pallesens uttalelser :

– Pallesen … Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv, sa Ingebrigtsen i går.

– Vi skal ha folkeskikk

Uttalelsene falt ikke i smak hos styreleder Ivar Koteng dagen derpå.

– Vi skal ha folkeskikk i Rosenborg og ikke snakke slik om andre spillere. Jeg har snakket med Kåre på telefon i dag, og vi er begge enige om det, sier Koteng til NRK.

– Er Kåre Ingebrigtsen en dårlig taper?

– Nei, det vil jeg ikke si. Men han kjenner nok på presset. Det er uvant for Rosenborg at laget tar såpass få poeng. Når det er sagt, leder vi tabellen. Og det er vi veldig godt fornøyd med, sier Koteng.

– Jeg er 51, han er 19

I morges ba Kåre Ingebrigtsen om unnskyldning.

– Jeg har skværet opp med Pallesen. Han er 19 år, jeg er 51. Jeg har sagt til han at jeg beklager måten jeg formulerte meg på, og jeg har bedt om unnskyldning for en situasjon jeg løste svært dårlig, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til VG.