NRK Meny
Normal

Ingen spor som tyder på kriminell handling

Personen som ble funnet på Rosten i Trondheim i går er identifisert. Obduksjonen viser ingen spor som tyder på at avdøde har vært utsatt for noe kriminelt.

Person funnet død på Heimdal

Politiet var på stedet og startet med etterforskningen i går.

Foto: Øyvind Haugen / NRK

Klokken 14:49, fredag, mottok politiet melding om at en person var funnet død ved Isdamsvegen på Rosten i Trondheim.

Personen ble funnet i et skogholt. Politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig i går, på grunn av omstendighetene rundt funnet. Nå er vedkommende obdusert ved St. Olavs Hospital. I en pressemelding som kom i kveld skriver politiadvokat Aage Sliper Midling:

«Åstedet blir nå frigitt og politiets vakthold på stedet opphører. Dette på bakgrunn av at det nå er foretatt obduksjon av avdøde. Obduksjonen viser ingen spor som tyder på at avdøde har vært utsatt for en kriminell handling.»

Seksjonsleder for etterforskning, Anders Sunde-Eidem

Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd og holder derfor alle muligheter åpne fortalte Anders Sunde-Eidem, leder for etterforskningsseksjonen til NRK, fredag.

Foto: Morten Andersen / NRK

Politiet vil ikke gå ut med hvilke funn de har gjort på stedet. Fredag gjorde politiet et enkelt avhør av personen som fant liket, en person som naturlig oppholder seg i området.

– Vi vet ikke identiteten eller kjønn på den avdøde. Liket bærer preg av å ha ligget ute en stund og arbeidet med identifiseringen tar derfor tid, sa Anders Sunde-Eidem, leder for etterforskningsseksjonen til NRK, fredag

Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

Laster Twitter-innhold