Her disser de «Stein Roar»

Men RBK-treneren og lillebror vet ikke at NRK-fotografen heter nettopp «Stein Roar».

Her innser brødrene Ingebrigtsen at navnet de nettopp hetset, er NRK-fotografens navn.

SE VIDEO: Her innser brødrene Ingebrigtsen at navnet de nettopp hetset, er NRK-fotografens navn.

Rosenborgtrener Kåre Ingebrigtsen og lillebror Kevin Ingebrigsen ble intervjuet i forbindelse med at fotball-legenden Kevin Keegan skal besøke Lerkendal i september.

Kevin Ingebrigtsen fikk navnet sitt etter 70-tallets store fotballstjerne, Kevin Keegan.

– Søstera mi påsto at Stein Roar var alternativet

Kåre forteller at lillebroren skulle hete Stein, men at det var et navn han og faren ikke ville ha.

– Kevin Keegan var jo en meget bra spiller, så da ble vi enige om at en Liverpool-spiller kunne vi tåle, så her er han, sier Kåre og nikker mot broren.

– Liker du navnet ditt da, Kevin?

– Ja, jeg er veldig fornøyd med det. Jeg klager ikke når jeg hører hva alternativet var. Søstera min påsto at det var Stein Roar som var alternativet. Så da synes jeg Kevin er helt magisk. Når det var alternativet skal jeg si meg veldig fornøyd med det, sier Kevin Ingebrigtsen.

Se reaksjonen når de hører at NRK-fotografen heter Stein Roar i videoen over.

Stein Roar Leite

– Det var morsomt. Jeg har registrert at det er få som heter Stein Roar. Det er et unikt navn som jeg bærer med stolthet, sier NRK-fotografen.

Foto: Ella Berit Strugstad Mathisen / NRK

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.