Fire hester ble reddet fra brann

Personer og dyr kom seg ut av stallen i Malvik, da det begynte å brenne i et flislager.

Brann i stall i Malvik

Det skal ha vært brann i et flislager i stallen.

Foto: Henrik Sundgård

Søndag formiddag klokken 11.15 meldte politiet om brann i en stall i Malvik. Politiet hadde fått melding om at en person var i gang med å få dyrene ut av den brennende stallen.

Nødetatene rykket ut til stedet.

– Det var fire hester i stallen. Da vi kom fram fikk vi raskt rede på at alle personer og dyr hadde kommet seg ut, uskadd, opplyser politiets innsatsleder på stedet, Geir Hilmarsen.

Like før klokken 12 meldte politiet at brannvesenet hadde kontroll på brannen.

– Det brant i et flislager i kjelleren ved stallen. Vi vet ikke hvordan brannen startet. Vi skal undersøke åstedet nærmere når brannvesenet er helt ferdig, sier Hilmarsen.

Laster Twitter-innhold
Brann i stall i Malvik

Årsaken til brannen er foreløpig ikke kjent.

Foto: Henrik Sundgård

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .