NRK Meny
Normal

Fem personer til sykehus etter kollisjon på E6

To biler kollderte front-mot-front på E6 ved Humla bro i Malvik søndag kveld, ifølge politiet. Fem personer er sendt til St. Olavs Hospital etter ulykka, ingen skal ha fått alvorlige skader.

Ulykke ved Humla bro i Malvik

Det skal være store materielle skader etter en kollisjon på E6 ved Hommelvik i Malvik.

Foto: Tor Aage Hansen

Fem personer ble sendt til St. olavs Hospital etter en frontkollisjon på E6 ved Humla bro i Hommelvik i Malvik, ifølge politiet i Sør-Trøndelag

- Må ha holdt høy fart

– To biler kolliderte da en av dem kom over i feil kjørefelt. Det er store materielle skader på bilene så det er tydelig at det har vært høy fart, sier Solfrig Lægdheim ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Det var fire personer i den ene bilen og en person i den andre, alle ble sendt til St. Olavs Hospital.

– Det ble sagt at en av de involverte satt fastklemt etter ulykka, men dette stemmer ikke. Personen ble sittende i bilen på grunn av en skade, men nå er han også sendt til sykehuset, opplyser Lægdheim.

Ulykka har skjedd mellom to tunneler, og både Stavsjøfjelltunnelen og Helltunnelen ble stengt etter ulykka søndag kveld, og det ble skilta omkjøring via gamle E6 gjennom Hommelvik.

Veien er nå åpen igjen.

Ulykke på E6 ved Hommelvik

Politiet ved ulykkesstedet etter at to biler frontkolliderte på E6 i Malvik.

Foto: Tor Aage Hansen

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.