Fant bilen sin ramponert i morges

I løpet av natten har noen knust bakruta på en bil ved hjelp av en tilhenger. Nå ønsker politiet tips i saken. – Meningsløst hærverk, sier bileieren selv.

Ramponert bil

RAMPONERTE BIL: En tilhenger ble brukt til å knuse bakruta. Bileieren har anmeldt hærverket til politiet.

Foto: Bileier/privat
Tine Nilsen
Journalist

Det var et lite hyggelig syn som møtte en bileier på Byåsen lørdag morgen. En tilhenger er brukt til å knuse bakruta på bilen hennes i løpet av natten.

– Dette er frustrerende. Jeg hadde mye jeg skulle ha brukt bilen til i dag, sier kvinnen, som ønsker å være anonym, til NRK.

Ramponert bil

TROLIG FLERE SOM STÅR BAK: Politiet ønsker tips fra folk som kan ha sett noe ved Byåsen skole natt til lørdag.

Foto: Bileier/privat

Hun mener slik oppførsel er fullstendig unødvendig og forstår ikke hva som får noen til å drive slikt hærverk.

– Jeg blir ikke overrasket hvis dette er gjort av ungdom på vei hjem fra byen. De har det vel morsomt, men det er slettes ikke artig for oss det går utover. Det kan tyde på at de har for lite fornuftig å ta seg til, fortsetter hun.

Bileieren har anmeldt hærverket til politiet.

Tømte søppel og bøyde skilt

Politiet i Trondheim har fått inn flere meldinger om skadeverk fra samme område. I Byåsveien ved Byåsen skole er trafikkskilt bøyd og flere søppeldunker tømt utover veien.

– Vi vet ikke hvem som står bak, men det kan se ut som dette er gjort av flere enn én person når vi ser på omfanget, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Wiktor Pedersen, til NRK.

Laster Twitter-innhold

Innbrudd hos frisør

Det har også i løpet av natten vært innbrudd hos en frisør i Odd Husbys vei, ikke langt fra stedet der hærverket skjedde.

Her er inngangsdøra brutt opp og ødelagt, og eieren savner et mindre pengebeløp.

– Vi ser ikke noen sammenheng mellom disse hendelsene så langt, sier Pedersen.

Politiet ønsker tips fra folk som kan ha sett noe ved begge skadestedene. Publikum bes ringe 02800.

Video fra Trøndelag

Cirka 300 møtte opp på Torget i Stjørdal for å demonstrere mot planene om nedleggelse av Skjelstadmark, Flora og Forradal skoler.
Black Friday var god gjødsel for kjøpelysten. Hyllene på post i butikk er fylt til randen. Dessuten kommer julegavene snart for fullt. Folk må hente - nå, er ropet fra butikkene.
Marihøna barnehage har trolig arrangert jul på låven for siste gang. Kampflystøy og konflikt om erstatning preger Ørland i adventstida.