Person omkom i husbrann i Selbu

En person er funnet omkommet i huset som brant i Vikvarvet i Selbu. Politiet vil ikke si om dette er den savnede personen etter brannen.

Boligbrann i Selbu

En person er bekreftet omkommet etter husbrannen i Vikvarvet.

Foto: Bent Lindsetmo/NRK

Brannen ble meldt til brannvesenet i 04.50-tida, og de rykket raskt ut til det brennende huset. Brannen ble slokket etter ei tid.

I 12.30-tiden fredag melder politiet at én person omkom i brannen.

– Det ble funnet en person inne i huset i forbindelse med slukkinga og etterarbeidet. Vi kan ikke identifisere personen, annet enn vedkommende var inne i huset, forteller etterforskningsleder Eivind Gulseth i Selbu og Tydal til Nea Radio.

Én var savnet

Politiet vet at det var en person til stede i huset da brannen startet. Politiet vil ikke fastslå at personen som nå er funnet er den samme som er savnet, men ser likevel de to tingene i sammenheng.

– Vi har ikke indikasjoner på at noen andre var i huset, sier Gulseth.

De tekniske undersøkelsene pågår, og det er foreløpig for tidlig å si noe om årsaken til brannen.

Obduksjon mandag

Personen blir sendt til St. Olavs Hospital for identifisering. Politiet vet foreløpig ikke hvor lang tid det tar å få identifisert vedkommende.

– Det er patologer og DNA-undersøkelser som gjør at vi kan bekrefte hvem den avdøde er. Hvor lang tid det tar, tør jeg ikke å si. Vi håper og tror at vi får gjennomført en obduksjon på mandag. Så tar det noen dager med DNA-undersøkelse etter det, forteller etterforskningslederen.

Boligen har fått store skader i brannen.

Brann i Selbu

Den omkomne sendes til St. Olavs Hospital i Trondheim for å bli identifisert.

Foto: Bent Lindsetmo/NRK
Laster kart, vennligst vent...

Brannvesenet fikk tidlig fredag morgen melding om brannen i Vikvarvet.