NRK Meny

«Mix» klar for ny klubb

Norsk-amerikaneren blir lagkamerat med Frank Lampard og David Villa i nyoppstartede New York City FC.

Diskerud NYC

TIL USA: Mikkel Diskerud er klar for New York City.

Foto: Privat

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Det har en stund vært klart at Mikkel «Mix» Diskerud var tapt for Rosenborg og eliteserien. Nå er det derimot klart hvor han skal spille neste sesong.

Diskerud skal spille for New York City FC. Det er klart etter at klubben bekrefter overgangen på sine hjemmesider

– New York City FC har oppfylt ønske mitt. Nå har jeg muligheten til å spille og bo i USA, sier «Mix» til klubbens hjemmeside.

Stjernespekket lag

Fra før har de stjerner som David Villa og Frank Lampard i stallen. Sistnevnte er utlånt til Manchester City fram til juli.

– Å signere for New York City FC var en enkel avgjørelse for meg. Jeg får nå muligheten til å være med i oppstarten av et nytt lag og fortsette på landslaget, sier Diskerud.

Laster Twitter-innhold

– Kunne ikke vært mer lykkelig

Claudio Reyna er Sportsdirektør i New York City FC. Han er strålende fornøyd med signeringen.

– Vi kunne ikke vært mer lykkelig. «Mix» er et av de beste unge talentene i amerikansk fotball, og vil være en fantastisk forsterkning både for vår klubb og til MLS, sier Claudio Reyna til klubbens hjemmeside.

Diskeruds kontrakt med Rosenborg utløp ved nyttår.

Video fra Trøndelag

Kystkommunen blir fordelt på Hemne/Halsa, Hitra og Orkdal.
Arne Sevaldsen fant Norges største gullklump under gullgraving i elva Gisna.

< (MUSIKK:Tittel: Find MeKomp.: Pete KelleherUtøver: Sigma + BirdyUtgitt: 2016Platem.: 3 Beat Productions 05037128223252Tid brukt: 0'21Arkinvnr.: NONRE653347HD0005Tittel: A summer romanceKomp.: Kåre GrøttumUtøver: Sigmund Groven + Tommy Reilly + Armon String QuartetAlbum: Music for two harmonicas (1976)Platem.: Polydor 2922 008Tid brukt: 0'15Arkivnr.: NONRO060783LP0104)