– Vi skal kjøre de fra første sekund på Lerkendal

WIEN/TRONDHEIM (NRK): Elba Rashani og Rosenborg er offensive før returmøtet på Lerkendal, og lover å angripe fra første stund.

Rosenborg Austria Wien

Rosenborg feirer reduseringsmålet på overtid mot Austria Wien.

Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix

Det så lenge tungt ut på Ernst-Happel stadion da Rosenborg slet med å skape sjanser mot Austria Wien. På overtid skulle likevel Reginiussen stange inn reduseringen, og tenne håp om avansement før returmøtet.

En som virkelig leverte varene da han kom inn var Elba Rashani, som chippet den målgivende pasningen til Rosenborg-stopperen. Han var svært lettet etter kampen.

– Det er sjelden man har en så god følelse etter man har tapt en kamp, men det skal spilles to kamper og da er det utrolig viktig at vi tar med oss bortemål fra dette oppgjøret, sier Rashani til NRK.

Kåre Ingebrigtsen og Tore Reginiussen er optimistiske før returoppgjøret i Europa League-kvalifiseringen.

Ingebrigtsen og Reginiussen til NRK etter tapet mot Austria Wien.

– Angripe fra første minutt


For selv om Rosenborg tapte oppgjøret er lynvingen offensiv før kampen på Lerkendal neste torsdag.

– Vi skal ut å kjøre og angripe dem fra første minutt. Østerrikerne ble redde da vi scoret. Jeg kan nesten garantere at vi hadde snudd det om kampen hadde vart litt lenger. De vet hvor gode vi er på hjemmebane, og det skal vi vise dem, sier Rashani.

Den tankegangen støtter trener Kåre Ingebrigtsen, som med glimt i øyet innrømmer at han godt kunne startet med Rashani på venstrekanten.

– Vi skal ut å kjøre de på Lerkendal, og sette dem under press kampen gjennom, sier Rosenborg-treneren.

– Vi har troen

Rosenborgs kaptein, Mike Jensen har også stor tro på avansement etter det sene reduseringsmålet.

– Den var selvfølgelig kjempeviktig både for avansement og for egen tro. Med 2-0 tror jeg det hadde blitt for tøft. Det er ikke godt nok å slippe inn to mål. Så nå må vi bare kjempe videre. Nå har vi troen, og målet vårt gir oss et bra utgangspunkt, sier Jensen.