NRK Meny
Normal

28 personer kjørte over fartsgrensa

25 sjåfører fikk forenklede forelegg da politiet de hadde fartskontroll i Trondheim tirsdag kveld. Tre sjåfører ble av med kortet.

Laster kart, vennligst vent...

28 sjåfører ble tatt av politiet under en fartskontroll i Trondheim tirsdag kveld.

Politiet hadde fartskontroll i Bratsbergveien i Trondheim tirsdag kveld. Høyeste registrerte fart i 40-sonen var 67 km/t. Det var totalt 28 fartsovertredelser.

– Det har vært mange overtredelser i ettermiddag. Nå sitter ikke jeg på opplysninger om den generelle trafikken, men dette er nok ganske mange overtredelser, sier operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Astrid Metlid.

Laster Twitter-innhold

Fire timer lang fartskontroll

– Kontrollen startet klokka 1530 og ble avsluttet klokka 1930, opplyser Metlid.

– Dere har sendt ut en del meldinger om fartskontroller i det siste, har politiet intensivert antall fartskontroller?

– Jo, i forbindelse med påsken så kan du si at vi har hatt en del fartskontroller. Vi har hatt en noen i dag også, så det har nok vært en del høyere aktivitet i det siste, medgir operasjonsleder Metlid.

Mange meldinger om fartskontroller

I løpet av tirsdag ettermiddag og kveld har politiet sendt ut disse ni twittermeldingene om ulike fartskontroller rundt omkring i Trøndelag:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Video fra Trøndelag

Som på Armfeldts tid: I tidsriktige vadmelsuniformer gikk Holtaalske Skieløber Compagnie de to milene over Bukkhammaren, - på treski og med en stav.
Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.