NRK Meny
Normal

- Glem Tippeligaen

Ranheim tapte 0-2 mot Nybergsund-Trysil etter en begredelig forestilling. Nå vil Per Joar Hansen glemme snakket om Tippeligaen.

Video Ranheim - Nybergsund

Det ble en hustrig opplevelse for hjemmepublikummet i Idrettsparken søndag ettermiddag. Solen gjemte seg bak et tett og grått skylag. Heller ikke prestasjonene til Ranheim varmet nevneverdig.

I en traurig førsteomgang maktet hverken RIL eller Nybergsund å produsere særlig mye. Høydepunktene ble NIL-Trysils scoring ved Kim Ojo, som kom ut av intet etter et kvarters spill, samt en dobbeltmulighet som Daniel Krogstad burde omsatt i mål for hjemmelaget.

I andre omgang trykket RIL på for å utligne, men klarte aldri å trenge skikkelig igjennom Nybersunds lave 4-5-1 formasjon.

Kampen spark for spark!

På overtid kjørte RIL alle mann i angrep og blottet seg bakover. Nybergsund fikk en kontring, og nok en gang var Kim Ojo på plass. Han gjorde ingen feil, satte iskaldt spikern i kista, og de i overkant av 400 fremmøtte reiste seg og gikk hjem til fårikålen.

– Fortjent tap

Per Joar Hansen nekter for at Ranheim tapte mot en middelhavsfarer.

– Alle lagene i denne divisjonen er så og si like gode. Vi er nødt til å være maksimalt gode i hver eneste kamp hvis vi skal ha sjangs til å slå noen av dem. I dag er vi ikke i nærheten av å være på nivå og taper i sum fortjent. Mange snakker om tippeligaspill - prestasjonen i dag viser at det skal vi bare glemme. Vi skal heller konsentrere oss om å avslutte sesongen på skikkelig vis.

Frykter du nå at kvalifiseringsplassen kan ryke?

– Det tenker jeg ikke så nøye på. Skal man ha den plassen må man være god nok. I dag er vi ikke det. Resten av kampene får avgjøre hvor vi havner på tabellen.

Ranheim er fremdeles med i kampen om kvalifisering, men det går mot en tøff sesonavslutning. Topplag som Songdal og Fredrikstad venter om noen uker.

Video fra Trøndelag

Midtnytt
Jens Kvernmo får fisk i forteltet sitt. Se serien på NRK1 tirsdager klokken 20.25