Regionale nyheter fra Nordland, Troms og Finnmark

Siste nytt fra NRK i Nord-Norge

Oppsummert

Vi gir deg de viktigste nyhetene direkte fra hele Nord-Norge. Følg nettsendingen mellom klokken 17.00 og 19.00.

 • Leter etter isbjørn på Svalbard

  Sysselmannen på Svalbard leter etter en isbjørn med helikopter og mannskaper. Bjørnen er observert av personer i Bjørnedalen som ligger i nærområdene til Longyearbyen. Sysselmannen oppfordrer folk til å holde seg unna området.

 • Gir opp å finne antatt omkommet

  Redningsaksjonen etter den savnede vernepliktige fra KV Nordkapp ble avsluttet søndag 6. mai. Nordland politidistrikt har besluttet at det ikke iverksettes videre søk etter den antatt omkomne. Kombinert med det store leteområdet som disse havområdene utgjør, så vurderer politiet det som sannsynlig at vedkommende er omkommet og at det er små muligheter for å finne han. Det vil derfor ikke bli iverksatt søk etter antatt omkommet med mindre det fremkommer nye opplysninger i saken.

  De pårørende er informert om dette.

 • Nok er nok, på 8.mars

  #MeeToo – nok er nok! Det blir hovedparolen på kvinnedagen 8.mars i Tromsø, opplyser Hanne Stenvaag, leder av 8.mars-komiteen. Sex uten samtykke = voldtekt – Ny lov nå! er et av kravene. Det blir tog, appeller og fest.

 • Få asylsøkere i Norge

  I juli kom det 260 asylsøkere til Norge. Det er det laveste antallet i en enkelt måned så langt i år, viser nye tall fra UDI. Til sammen er det kommet 2.624 asylsøkere til Norge i år, 650 flere enn til samme tid i fjor.

Laster nettmøte, vennligst vent...
Her kan du se siste Nordnytt før helga. Programleder er Sveinung Åsali.