Sju sting i hodet for TIL-keeper

Tromsø-keeper Gudmund T. Kongshavn fikk kne i hodet på treningen.

Tromsø-keeper Gudmund T. Kongshavn måtte sy etter å ha fått kneet til Mikael Norø Ingebrigtsen i hodet.

Tromsø-keeper Gudmund T. Kongshavn måtte sy etter å ha fått kneet til Mikael Norø Ingebrigtsen i hodet. Men tok det hele med godt humør. Stabæk-kampen på søndag er neppe i fare for TIL-keeperen. Foto/video: Gunnar Grindstein

Det ble en blodig avslutning på dagens TIL-trening på Alfheim. Tromsø-keeper Gudmund T. Kongshavn forsøkte å redde en avslutning fra Mikael Norø Ingebrigtsen, men endte opp med å få kneet til unggutten i hodet i det han skled ut for å hindre scoring.

– Vi kom så nær hverandre at jeg ikke fikk løftet opp foten jeg avsluttet med, sier Ingebeigtsen.

– Og så lille Mikael, da, sier Kongshavn.

Tromsø-keeperen tok det hele med godt humør. Han gikk blødende i garderoben med et håndkle rundt hodet, og dro deretter til TILs lege Jorid Degerstrøm for å få sydd kuttet i pannen.

Sju sting i pannen

– Det ble sju sting, sier Degerstrøm til NRK.

– Hva betyr dette for kampen mot Stabæk på søndag?

– Han hadde ingen tegn på hjernerystelse, så vi satser på at Gudmund kan spille på søndag. Alt tyder på at han skal kunne det. Så får vi se hvordan han kjenner seg de neste dagene, sier Degerstrøm.

Loncaric på vei tilbake

Filip Loncaric, som har vært satt ut av spill siden Lillestrøm-kampen på La Manga i februar, trente med laget for første gang onsdag.

– Jeg er kanskje kampklar i løpet av halvannen uke eller to. Først må jeg gjennomføre flere økter med laget, sier Loncaric.

Men da Kongshavn ruslet blødende av banen, kom det kjapt fra kroaten – med et glimt i øyet:

– Jeg er kampklar til helgen!