NRK Meny
Normal

På jakt etter Justin Bieber

Gjensyn med tre beliebers fra Harstad og deres reise for å få oppfylt sin største drøm.

Denne dokumentaren handler om tre beliebers som reiser fra Harstad til Oslo for å få oppfylt sin største drøm, å se Justin Bieber. Problemet er at titusenvis av andre deler den samme drømmen.
Justin Bieber kom endelig til Norge i mai. Da Tonje (15), Tiril (15) og Martine (15) fra Harstad fikk høre den store nyheten, reiste de til Oslo i håp om å få se idolet. 
Megafon filmet jentenes intense jakt på Justin gjennom Oslo sentrum. Resultatet har blitt en dokumentar fylt av ellevill hyling, intens leting, desperate tårer og ekte kjærlighet til Justin Bieber.

Denne dokumentaren fra 2012 handler om tre beliebers som reiser fra Harstad til Oslo for å få oppfylt sin største drøm, å se popstjernen Justin Bieber. Problemet er at titusenvis av andre deler den samme drømmen.

Justin Bieber kom endelig til Norge i mai 2012. Da Tonje (15), Tiril (15) og Martine (15) fra Harstad fikk høre den store nyheten, reiste de til Oslo i håp om å få se idolet.

NRK-programmet Megafon filmet jentenes intense jakt på Justin gjennom Oslo sentrum. Resultatet har blitt en dokumentar fylt av ellevill hyling, intens leting, desperate tårer og ekte kjærlighet til Justin Bieber.