Har du regnet bort i helga? Her er værvarselet som får deg til å smile

Det blir jevnt over bra vær i hele fylket den kommende uken. Faktisk ser det klare, kalde vinterværet ut til å holde seg i syv dager til ende!

Værbilder fra Troms

Her er en knippe bilder som har kommet inn via Instagram til oss. Foto: @Fjellgeitainord, @Solveigboberg, @ninaharaldso, @gorhoy, @nilsenjune, @elainekonradsen og @jengkrog.

Foto: Følgere/Instagram

– Vi har hatt et vinddrag fra nord som har gitt regn og sludd, men dette gir seg. Nå kommer det østlige vinddraget, og det betyr tørrvær, sier meteorologkonsulent Trond Robertsen.

Været i Troms

Han presiserer at det er snakk om et drag av vind, for mye vind blir det ikke.

– Vi ser for oss ei uke med lite nedbør. Det er litt fuktighet i bakken, men det blir klarvær og kanskje litt nattefrost tidlig på morgenen.

De fleste fjell i fylket er dekt av snø søndag. Men det er ingen snø så langt øyet kan se i uken som kommer, sier meteorologen.

– Det dårlige været går inn lenger sør enn Troms, og noe kommer nord fra Svalbard, men stopper nord for oss.

Temperaturmessig blir det heller ikke noe som sjokkerer idet vi trer inn i vintermåneden november.

– På natta blir det litt under null, og på dagen litt over. To-tre grader blir nok makstemperaturen, sier Robertsen.

– Og dette været holder seg. Det er litt forskjellige scenarioer mot helgen, men for Troms sin del så ser det fortsatt greit ut da.

Hva planlegger du i det fine vinterværet? Del det gjerne med oss, slik mange andre gjør ved å bruke emneknaggen #NRKTroms på Instagram!

Laster innhold, vennligst vent..