Drar til Bardufoss etter Tyrkia

TIL-trener Bård Flovik vil ikke tilbake i Skarphallen. Fornøyd tross tap for Rostov.

Bård FLovik etter kampen mot FC Rostov.

Selv om TIL tapte for FC Rostov i Tyrkia mandag, var trener Bård Flovik fornøyd med mye. Video: Tromsø IL

Selv om Tromsø Idrettslag tapte 1–3 for RC Rostov fra Russland i den siste av to treningskamper i Tyrkia, var trener Bård Flovik fornøyd med mye.

– Mye erfaring av læring mot et svært godt Rostov-lag, melder Flovik fra Belek – mot et lag som stilte toppet halvannen uke før den første av to kamper mot Sparta Praha i 32.-delsfinalen i Europa League.

Som mot AS Trencic slapp TIL inn et mål på dødball. Så der er det noe å jobbe med.

– Men jeg er fornøyd med hvordan den bakre fireren har fungert i de to kampene her nede. Også spissene har vært gode, sier Flovik.

Runar Espejord scoret både mot Trencin og Rostov.

Fra Tyrkia til Bardufoss

Tirsdag reiser TIL-troppen hjem fra Tyrkia, men flere treninger i Skarphallen blir det ikke.

– Nei, vi kan ikke dra inn der igjen nå etter å ha vært på gress, det går ikke. Derfor har vi lagt et par økter i den nye hallen på Bardufoss. Der er underlaget likt det vi har på Alfheim. Sånn er det, dessverre, akkurat nå kan vi ikke trene fotball i Tromsø, sier Flovik.

Vuk

Slobodan Vuk debuterte for TIL mot FC Rostov.

Foto: TROMSØ IL

Etter noen dager hjemme i Norge, blir det spanske La Manga i neste uke – sju dager der med kamper mot Sandefjord og Lillestrøm, begge vises på Eurosport.

Fornøyd med Tyrkia-oppholdet

TIL-sjefen er ellers fornøyd med det ti dager lange oppholdet i Tyrkia.

– Vi har fått trent godt, spilt to kamper mot gode lag og i det hele tatt hatt godt utbytte av dette. Litt småskader har vi, men også flere som er tilbake fra skade, sier Flovik.

Den nye millionspissen Slobodan Vuk fikk sin debut mot Rostov. Han kom inn for Thomas Lehne Olsen, som måtte ut med en liten muskelskade.

– Vi ser at han (Vuk) er en spiss som presser bra, kan holde på ballen og som kan komme til sjanser når han blir mer samspilt med nye lagkamerater, sier Bård Flovik.

TILs lag (4-4-2) mot Rostov : Taksdal Kongshavn (Loncaric fra 46.) – Landu-Landu, Ødegaard, Wangberg (Gundersen fra 70.), Antonsen – Andersen, Johansen (Severinsen fra 86.), Gamst Pedersen, Norø Ingebrigtsen (Johnsgård fra 63.) – Espejord,og Lehne Olsen (Vuk fra 22.).

Laster innhold, vennligst vent..