NRK Meny
Normal

PR-kollega langer ut mot First House

Hans Geelmuyden kritiserer First House og fylkeskommunen for fakturering av blant annet fasjonable middager. Han mener det ikke er noen sammenheng mellom regningen og det som er oppnådd i saken.

Hans Geelmuyden

REAGERER: Hans Geelmuyden kritiserer First House for måten de opptrer på i PR-bransjen. Geelmuyden har selv vært i PR-bransjen i mange år. Her under en presselansering på Høgskolen i Oslo i 2009.

Foto: Sigurdsøn, Bjørn / SCANPIX

– Det er aldri kjekt når aktører i bransjen er flinkere til å skrive fakturaer enn å få resultater, sier Hans Geelmuyden.

Han er forfatter og gründer i PR-byrået Geelmuyden Kiese, og er en av flere som har reagert på avsløringa om pengebruken til First House og fylkeskommunen.

Tirsdag skrev NRK om at First House og Telemark fylkeskommune har fakturert skattebetalerne for alt fra eksklusive middager til softis og Redbull på bensinstasjon. Senere beklaget PR-byrået den negative oppmerksomheten saken har fått.

– Prosjektet skulle skaffe arbeidsplasser til Grenland, men det har ikke blitt oppretta en eneste stilling, og jeg ser derfor ingen sammenheng mellom regning og resultat, sier Geelmuyden.

Dette er ikke første gang Geelmuyden er ute og retter pekefingeren mot måten First House jobber på, han har tidligere blant annet klaget inn First House til etikkrådet.

Mange reaksjoner

Men det er ikke bare PR-rivalen Geelmuyden som har reagert på First House og fylkeskommunens pengebruk. Etter avsløringen, og uttalelsene i etterkant, har reaksjonene på Twitter ikke latt vente på seg.

Her er noen av reaksjonene:

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold