NRK Meny
Normal

Petter Stordalen gir ut bok

Forretningsmann og hotellkonge Petter Stordalen røper at han jobber med et nytt bokprosjekt.

Petter og Gunhild Stordalen

Petter Stordalen og kona Gunhild har vært gjennom en tøff tid. Nå deler han kanskje noe av dette i sin nye bok, som kommer til høsten.

Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix

Stordalen deler nyheten på sosiale medier søndag ettermiddag.

– Jeg skriver bok. Den skal ut i oktober. Ambisiøst nok handler den om hva jeg mener er viktig for å lykkes i livet og forretningslivet, skriver 52-åringen.​

Videre står det at han er enig med tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland i at alt henger sammen med alt.

– Jeg skriver også litt om sosiale medier, derfor velger jeg å lansere boka i mine egne kanaler. Håper dere vil være med på reisen.

Laster Twitter-innhold

Tilbake etter tøff tid

Etter å ha vært borte fra rampelyset i flere måneder, brøt Petter Stordalen tausheten og snakket om sin kones alvorlige sykdom i januar i år.

Gunhild Stordalen fikk påvist diagnosen systemisk sklerodermi i fjor høst, og har vært gjennom en tøff behandling i Sveits. Det er ikke kjent om eller hvor mye han vil skrive om dette i den kommende boka.

 • Kan komme snø i helgen

  Laster Twitter-innhold
 • Kommer ikke til å stanse arbeidet

  Kulturminneavdelinga i Telemark fylkeskommune kommer ikke til å stanse arbeidet med å bygge nye Østre Porsgrunn kirke. Det skriver Eystein M. Andersen i ett svar til Grenland politistasjon som etterforsker anmeldelsen for brudd på kulturminneloven.

 • Ny eiendomssjef i Porsgrunn

  Ole Henrik Lia er ansatt som ny eiendomssjef i Porsgrunn kommune. Lia blir leder for 140 ansatte i bygg og eiendomsdrift, med et netto driftsbudsjett på rundt 125 millioner kroner. Lia vil derfor trekke seg fra politikken, melder PD.

  Ole Henrik Lia
  Foto: Solfrid Leirgul Øverbø / NRK
 • Befolkningsvekst på 427 i Telemark

  Telemark vil ha en befolkningsvekst på 427 personer i 2017. Det viser beregninger fra Statitistisk Sentralbyrå. Notodden har størst nedgang på 63 personer. Skien har høyest vekst med 278 personer, og Bø med 236 personer.