Hopp til innhold

Flere skudd avfyrt inn gjennom vindu i Oslo-leilighet

Politiet rykket ut til Granstangen i Oslo i forbindelse med mange meldinger om smell fra området. Det er foreløpig ingen pågrepne i saken.

Politi på stedet der flere skudd avfyrt gjennom vindu på Furuset natt til onsdag. Ingen personer er skadd, men politiet ser alvorlig på hendelsen.

Politi på stedet der flere skudd avfyrt gjennom vindu på Furuset natt til onsdag. Ingen personer er skadd, men politiet ser alvorlig på hendelsen.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Vi kan bekrefte at det har blitt skutt gjennom et vindu på stedet, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NRK.

Politiet har foreløpig bare funnet ett kulehull.

Sov inne i leiligheten

Flere personer som bodde i leiligheten på Furuset lå og sov da skuddene ble avfyrt, men ingen ble skadet. Disse blir nå ivaretatt av politiet.

– Vi fikk inn flere meldinger om smell i området klokken 01.39, og en av dem som kontaktet oss var en av de fornærmede som hadde våknet av smellene og oppdaget at det var skutt gjennom et vindu i leiligheten, sier Sylju.

Cathrine Sylju, operasjonsleder Oslo politidistrikt

Operasjonsleder Cathrine Sylju.

Foto: Oslo politidistrikt

Hun legger til at det ikke var noen barn til stede.

Ingen pågrepet

– Det er for tidlig å si hva som ligger bak hendelsen, vi har ingen konkrete mistenkte og har ikke pågrepet noen, sier Sylju og legger til:

– Det er heller ikke noe som tyder på at det er noen konflikter som omhandler personene i leiligheten.

Politiet har flere bevæpnede patruljer på stedet og det vil bli foretatt vitneavhør og krimtekniske undersøkelser.

Politiet sier at de ser alvorlig på hendelsen, og er interessert i alle observasjoner av bevegelser på stedet både i forkant og i etterkant av hendelsen.