Zuccarello tilbake til Rangers

Mats Zuccarello Aasen er hentet opp til New York Rangers foran NHL-kampen mot New York Islanders natt til mandag.

Mats Zuccarello

Mats Zuccarello Aasen får sjansen igjen i New York Rangers i byderbyet mot Islanders i kveld

Foto: INA FASSBENDER / Reuters

Etter godt spill for Connecticut Whale er Zuccarello blitt lagt merke til av lagledelsen i Rangers.

- Jeg fikk akkurat beskjed nå, så jeg måtte bare finne meg en taxi og hente utstyret, sa Zuccarello til Hockeymagasinet søndag.

Den norske ishockeyproffen var på vei til bortekamp mot Manchester for Connecticut Whale, da han ble hasteinnkalt til New York Rangers. Flere spillere i Rangers har pådratt seg skader de siste ukene, og det gir Zuccarello muligheten.

- Jeg vet ikke om jeg får spille, og det er mulig det blir med denne ene kampen, sa den slepne hockeyteknikeren etter at beskjeden kom om NHL-spill.

Zuccarello fikk bare tre kamper for Rangers i høst før han ble sendt til farmerlaget . Der har han 12 mål og 24 målgivende pasninger på sine 37 kamper før han nå skal tilbake til NHL-klubben.

I forrige sesong spilte nordmannen 42 kamper for New York Rangers. Han scoret seks mål og noterte seg for 17 målgivende.

Siste nytt

 • Drammen møter Kiel

  Drammen fekk den kanskje verst mogelege motstandar i neste runde av kvalifisering til mennenes EHF-cup: Tyske THW Kiel. Kiel er eitt av dei beste laga i verda, med mellom anna Harald Reinkind i troppen. Kampane går 17.-18. november, returkampane 24.-25. november. Drammen spelar borte først.

  – Det bir moro, sjølv om sjansen til å gå vidare er minimale. Vi får sjansen til ein skikkeleg handballfest, seier Drammens trenar Kristian Kjelling til NRK.

  THW Kiel
  Foto: Fadi Al-Assaad / Reuters
 • Zlatan kan bli trippel prisvinner

  Zlatan Ibrahimovic er nominert i tre forskjellige kategorier under MLS Awards. Han kan blant annet bli kåret til årets mest verdifulle spiller. Han er også nominert i kategoriene Årets nykommer og Årets comeback i den amerikanske proffligaen.

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP
 • Bolt tilbys kontrakt på Malta

  Usain Bolt skal være tilbudt en toårskontrakt av den maltesiske fotballklubben Valletta FC. Kontrakten inkluderer spill i klubbens kommende cupfinale, og ifølge klubbdirektør Ghasston Slimen handler tilbudet «om å skrive historie».

  Australia Soccer Bolt
  Foto: Rick Rycroft / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
Nasjonsligaen: Norge - Bulgaria