Mats Zuccarello

Rangers tapte byderbyet tross Zucca-mål

Mats Zuccarello avsluttet måltørken og sto for ett av målene da New York Rangers tapte 3-4 mot byrivalen New York Islanders.

Zucca og Rangers tapte «slaget om New York»

Mats Zuccarello og New York Rangers klarte ikke å hamle opp med erkerival New York Islanders. Byderbyet, som kalles «Battle of New York» endte 4-2 til Islanders.

Zuccarello

Zuccarello åpnet scoringskontoen

Mats Zuccarello fikk en pangstart på NHL-sesongen i rivaloppgjøret mot New York Islanders. Da det gjensto litt under fire minutter av andre periode scoret han sitt første mål for sesongen da han økte ledelsen til 2-0 for Rangers.

Andreas Martinsen

Martinsen assisterte i seier – Zucca poengløs i tap

Andreas Martinsen hadde en finger med i spillet da Colorado Avalanche slo New York Islanders 2-1 på hjemmebane i NHL torsdag.

SPO-HKO-HKN-NEW-YORK-RANGERS-V-BOSTON-BRUINS

Zuccarello bommet på straffe

NEW YORK (NRK): Mats Zuccarello brente sin straffe i straffekonkurransen da New York Rangers tapte byderbyet mot New York Islanders. Da Rangers-spillerne møtte pressen etter kampen, var nordmannen sporløst forsvunnet.

Islanders Rangers Hockey Thomas Hickey, Mats Zuccarello

– En av mine bedre kamper

Mats Zuccarello fortsetter storspillet for New York Rangers. I natt ble han kåret til banens nest beste spiller da Rangers vant 4–1 over New York Islanders.

Roses opp i skyene etter poengrekord

Mats Zuccarello Aasen har tatt en forbløffende helomvending etter den elendige sesongstarten. I natt satte han ny personlig poengrekord i NHL.

Zucca

Rangers snudde kampen etter «Zucca»-assist

Mats Zuccarello Aasen fikk sin første assist for sesongen da New York Rangers slo New York Islanders 3-2.

Zuccarello tilbake til Rangers

Mats Zuccarello Aasen er hentet opp til New York Rangers foran NHL-kampen mot New York Islanders natt til mandag.