Hopp til innhold

Watford FC

 • Hodgson gir seg etter sesongen

  Managerveteranen Roy Hodgson (74) gir seg i Watford etter sesongen og forlater trolig, for annen gang, fotballsirkuset for godt.

  Watford-sjefen tok over Joshua King og co. etter at Claudio Ranieri fikk sparken i januar. Watfords Premier League-kontrakt henger i en tynn tråd, og lager rykker ned om det ikke blir tre poeng mot Crystal Palace til helgen.

  – Det var åpenbart kortsiktig (Watford-avtalen). Jeg gjorde det klart at det måtte være kortsiktig mellom nå og slutten av sesongen, sa Hodgson ifølge BBC.

  Onsdag ble Hodgson æret med Commander of the Most Excellent Order of the British Empire (CBE) for sin 45 år lange innsats for fotballen.

  – Jeg synes jeg har fortjent å tre tilbake og ha litt fritid og være sammen med min kone og sønn, sa Hodgson.

  I løpet av Hodgsons karriere har han blant annet vært manager for Inter, Blackburn, Fulham, Liverpool, West Bromwich og Crystal Palace, i tillegg at han har vært landslagstrener for England, Finland og Sveits. Han har også en sesong bak seg i Viking. (NTB)

  FILE PHOTO: Premier League - Crystal Palace v Arsenal
  Foto: XXSTRINGERXX xxxxx / Reuters
 • Jesus herjet da City satte press på Liverpool

  Manchester City ga seg ikke før det sto hele 5–1 på måltavla mot Watford på Etihad Stadium – dermed legger de lyseblå press på Liverpool og leder ligaen med fire poeng med én kamp mer spilt.

  Gabriel Jesus hadde en drømmedag dag på jobben. Brassen noterte seg med intet mindre enn fire scoringer, hvorav én av scoringene var på straffe.

  – Det er så dødelig effektivt, sa TV 2s kommentator Robin Grov etter Jesus sitt fjerde mål.

  Kampens fineste mål sto derimot lagkamerat Rodri for. Han banket til fra 20 meter og rett i krysset.

  Hassane Kamara sørget for et trøstemål til Watford som til slutt taper 5–1 og gjør ting fra vondt til verre. De styrer mot nedrykk og er med dagens tap seks poeng bak Burnley med fem kamper igjen å spille.

 • Leeds tok sesongens første seier

  Hjemme mot Watford tok Leeds sin første trepoenger denne sesongen. Diego Llorente scoret kampens eneste mål etter 18 minutter.

  Watford på sin side fikk en ekstra smell. Joshua King måtte ut med skade like før pause. Dermed føyer han seg inn i rekken av landslagsspisser med skadetrøbbel.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Mike Egerton / AP

Siste nytt

 • Uavgjort i høydramatisk vestlandsderby

  På en utsolgt arena i Stavanger var det høyt tempo fra start i søndagens kamp mellom Viking og Brann, hvor Brann skapte de største sjansene innledningsvis.

  Flere ganger smalt det i metallet bak Viking-keeper Patrik Gunnarsson, og det var også mange tøffe og kraftige dueller i løpet av de 90 minuttene.

  – En strålende reklame for norsk fotball, oppsummerte fotballprofilen Brede Hangeland overfor TV 2 i pausen.

  Til pause var det hjemmelaget som hadde grunn til å være mest fornøyd, takket være Lars-Jørgen Salvesen, som headet Viking i ledelsen etter halvspilt omgang.

  Brann-presset fortsatte i den andre omgangen, men utligningen kom først etter en enorm tabbe i Viking-forsvaret.

  Midtstopperne Djibril Diop og Sondre Langås klarte sammen med keeper Patrik Gunnarsson ikke å bli enige om hvem som skulle klarere på en ball som spratt inne i feltet. Gunnarsson fikk bokset ballen ut, men på returen kom Ole Didrik Blomberg og fikk ballen i mål.

  Bård Finne trodde han avgjort for Brann noen minutter senere, men målet ble korrekt annullert for offside etter en VAR-sjekk. Dermed endte det 1-1 og med ett poeng til hver av lagene.

  Viking Brann
  Foto: NTB
 • Sensasjonell norsk pallplass i Amstel Gold Race

  Ingvild Gåskjenn klinket til med en knallsterk tredjeplass i den prestisjetunge Amstel Gold Race i Nederland søndag.

  – Det er hennes desidert største resultat, utbrøt TV 2-kommentator Magnus Drivenes.

  – Hun er på pallen! I alle dager. Det er karrierens beste resultat, uten tvil. Så jeg syner? utbrøt Discovery-kommentator Theis Magelssen.

  25-åringen fra Horten leverte en kjempespurt, og ble det den første norske syklisten med pallplass i Amstel Gold Race.

  – Det i seg selv er enormt. Hun var fantastisk sterk, sa Magelssen.

  Gåskjenn kom i mål like bak den nederlandske duoen Lorena Wiebes og Marianne Vos som gjorde opp om seieren.

  Wiebes ledet med noen få meter igjen, men tabbet seg ut ved å juble for tidlig. Da føyk Vos forbi og stjal seieren.

  Det er første gang en norsk syklist har vært på pallen i Amstel Gold Race.

  Norske Ingvild Gåskjenn kom i mål like bak den nederlandske duoen Lorena Wiebes og Marianne Vos som gjorde opp om seieren i Amstel Gold Race. Wiebes ledet med noen få meter igjen, men tabbet seg ut ved å juble for tidlig. Da føyk Vos forbi og stjal seieren.
 • Tre norske pallplasser i verdenscupen i roing

  De norske roerne imponerte stort under sesongåpningen i verdenscupen i italienske Varese søndag.

  I karrierens andre A-finale i dobbeltsculleren, klinket Thea Helseth og Jenny Marie Rørvik til med andreplass under verdenscupåpningen i italienske Varese.

  Den norske duoen – som er kvalifisert til OL – kom i mål på tiden 6.50,60, og ble kun slått av de nederlandske vinnerne Lisa Scheenaard og Martine Veldhuis med 85 hundredeler.

  Helseth og Rørvik hadde vært i en A-finale i dobbeltsculler tidligere i karrieren. Det var i sveitsiske Luzern i juli i fjor, da de ble nummer seks.

  Lars Benske og Ask Jarl Tjøm leverte også en kjempeprestasjon da de rodde inn til 3.-plass i A-finalen i lettvekt dobbeltsculler. Den norske duoen lå lenge sist, men vartet opp med en ellevill avslutning og klokket inn på 6.13,87.

  Inger Seim Kavlie kunne også si seg godt fornøyd da også hun ble nummer tre i A-finalen i singlesculler. Hun klokket inn på 7.27,82, 8,51 sekunder bak den nederlandske vinneren.

  Jonas Juel og Erik Andre Solbakken rodde inn til 5.-plass i herrenes A-finale i dobbeltsculler med tiden 6.17,12, mens Jan Oscar Helvig og Kristoffer Brun ble nummer tre i B-finalen.

  Lørdag rodde også Maia Lund inn til 2.-plass i sin A-finale i lettvekt singlesculler. (NTB/NRK)

  Thea Helseth og Jenny Marie Rørvik under verdenscupen i italienske Varese
  Foto: Balint Czucz / Roforbundet

Sendeplan

Kl. Program Kanal