Hopp til innhold

Watford FC

 • Hodgson gir seg etter sesongen

  Managerveteranen Roy Hodgson (74) gir seg i Watford etter sesongen og forlater trolig, for annen gang, fotballsirkuset for godt.

  Watford-sjefen tok over Joshua King og co. etter at Claudio Ranieri fikk sparken i januar. Watfords Premier League-kontrakt henger i en tynn tråd, og lager rykker ned om det ikke blir tre poeng mot Crystal Palace til helgen.

  – Det var åpenbart kortsiktig (Watford-avtalen). Jeg gjorde det klart at det måtte være kortsiktig mellom nå og slutten av sesongen, sa Hodgson ifølge BBC.

  Onsdag ble Hodgson æret med Commander of the Most Excellent Order of the British Empire (CBE) for sin 45 år lange innsats for fotballen.

  – Jeg synes jeg har fortjent å tre tilbake og ha litt fritid og være sammen med min kone og sønn, sa Hodgson.

  I løpet av Hodgsons karriere har han blant annet vært manager for Inter, Blackburn, Fulham, Liverpool, West Bromwich og Crystal Palace, i tillegg at han har vært landslagstrener for England, Finland og Sveits. Han har også en sesong bak seg i Viking. (NTB)

  FILE PHOTO: Premier League - Crystal Palace v Arsenal
  Foto: XXSTRINGERXX xxxxx / Reuters
 • Jesus herjet da City satte press på Liverpool

  Manchester City ga seg ikke før det sto hele 5–1 på måltavla mot Watford på Etihad Stadium – dermed legger de lyseblå press på Liverpool og leder ligaen med fire poeng med én kamp mer spilt.

  Gabriel Jesus hadde en drømmedag dag på jobben. Brassen noterte seg med intet mindre enn fire scoringer, hvorav én av scoringene var på straffe.

  – Det er så dødelig effektivt, sa TV 2s kommentator Robin Grov etter Jesus sitt fjerde mål.

  Kampens fineste mål sto derimot lagkamerat Rodri for. Han banket til fra 20 meter og rett i krysset.

  Hassane Kamara sørget for et trøstemål til Watford som til slutt taper 5–1 og gjør ting fra vondt til verre. De styrer mot nedrykk og er med dagens tap seks poeng bak Burnley med fem kamper igjen å spille.

 • Leeds tok sesongens første seier

  Hjemme mot Watford tok Leeds sin første trepoenger denne sesongen. Diego Llorente scoret kampens eneste mål etter 18 minutter.

  Watford på sin side fikk en ekstra smell. Joshua King måtte ut med skade like før pause. Dermed føyer han seg inn i rekken av landslagsspisser med skadetrøbbel.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Mike Egerton / AP

Sportsnyheter

Messi passerte ellevill Maradona-statistikk: – Det er fotballens trollmann

Jubileum, scoring og passering av legende var noen av nøkkelordene i det som ble en festaften for Lionel Messi. Argentina er klare for VM-kvartfinale etter 2-1-seier over Australia.

Siste nytt

 • Hovland briljerer – i soleklar ledelse

  Viktor Hovland imponerte stort på tredje dag av Hero World Challenge i Bahamas.

  Hovland ledet turneringen før lørdagens spill og fulgte opp på mesterlig vis med flere elleville runder og hele ti birdier.

  – Jeg har aldri sett ham bedre. I dag har alt gått, sa Discovery-kommentator Henrik Bjørnstad.

  – Det er så rått det han viser nå. Det er nesten så jeg drømmer, fortsatte Discovery-kommentator Per Haugsrud.

  Med ti birdier og to bogey gikk Hovland en runde på åtte slag under par. Nordmannen ligger 13 slag under par, etterfulgt av amerikanske Scottie Scheffler med tre slag bak.

  Hovland går med det inn i turneringens siste dag med en komfortabel ledelse og kan gjenta fjorårets seier i turneringen.

  Hero World Challenge arrangeres av golflegenden Tiger Woods, med 20 deltakere.

  Hovland
  Foto: MIKE EHRMANN / AFP
 • Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

  Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo.

  I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering.

  «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive. Jeg er sterk, med mye håp og følger behandlingen min som vanlig. Jeg vil takke hele lege- og sykepleieteamet for all omsorg jeg har fått,» skriver han i innlegget.

  Han skriver videre at han har stor tro på Gud og at alle kjærlige budskap han har mottatt holder han full av energi, og ikke minst å se Brasil i verdensmesterskapet.

  – Tusen takk for alt, avslutter han.

  Pele VM
  Foto: FRANCK FIFE / AFP
 • Mowinckel topp ti da Goggia tok andre seier på to dager

  Ingen klarte å hamle opp med Sofia Goggia i kvinnenes utforrenn i Lake Louise. Italieneren tok sin andre utforseier på to dager.

  For de tre norske ble det ikke topplasseringer, men Ragnhild Mowinckel klarte å snike seg innenfor topp ti, 1,17 sekunder bak Goggia. Niendeplassen er det beste hun har gjort i utfor i Lake Louise i løpet av karrieren.

  Kajsa Vickhoff Lie, som fredag gjorde comeback etter et nesten to år langt skadeavbrekk, fikk det heller ikke helt til å stemme og endte på 30.-plass.

  Den ferskeste av de tre, Inni Wembstad, har ikke lang fartstid i verdenscupen, men leverte et og et halvt sekund bedring fra rennet på fredag. Wembstad endte til slutt på 39.-plass.

  Alpine Skiing: Lake Louise Audi FIS Ski World Cup - Downhill - Women
  Foto: Sergei Belski / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste