NRK Meny
Normal

To Russia with love!

Hva annet enn en tidlig start på dagen passer når man reiser med landslaget til et VM?

Isabelle Pedersen miks

Her er noen bilder fra reisen til Moskva. Jeg reiste med Karoline Bjekeli Grøvdal og hennes trener Knut Jæger Hansen, som selvfølgelig sovnet.

Foto: Privat

Heldigvis var ikke dette av de virkelige grytidlige morgenene. Man fikk jo faktisk tid til både kaffe, avisen og nystekte rundstykker rett fra ovnen! For dovendyret Pedersen er det selvsagt en megabra start.

På første flytur over fjellene fra Bergen til Oslo skjer det lite. Halvparten av passasjerene ber om svart kaffe og den andre halvparten sover. Det er når jeg kommer til Gardermoen at livet begynner. Da møter meg min «Partner in Crime» - trener Trond Knaplund!

Videobilder fra reisen (bloggen fortsetter under)

Hekkeløper Isabelle Pedersen blogger fra innsiden av VM i friidrett for NRK.no-leserne

Isabelle Pedersen har dokumentert sin reise til Moskva

Aldri en kjedelig dag når vi to er sammen, og jeg er veldig glad for at jeg har funnet en trener som ikke trenger å være seriøs hele tiden. En som elsker å le – sånn som jeg gjør. Hele 70 prosent av dagen;)

Jeg sitter aldri i ro på lange flyturer. Jeg får så sykt makk i rumpen! Jeg må bare opp og gå litt iblant. Denne turen er intet unntak.

Så det blir en aldri så liten tøy- og bøyøkt bakerst i flyet sammen med en av de kabinansatte. Det var en del som lurte på hva vi drev med, og de fikk seg nok en god latter. Men er man idrettsutøver, så er man idrettsutøver!

Når man snakker om Moskva, så må jeg si at jeg er meget positivt overrasket. Jeg har jo vært litt redd. Det er Europas største og mest folkerike by med 11,5 millioner innbyggere, så for en ung pike på 21 år er det en stor oppgradering fra Oslos 500.000.

Moskva Isabelle Pedersen

Det skjer mye med arkitekturen i Moskva. Turen gjennom byen var fantastisk.

Foto: Privat

Den kulturelle kreativiteten i meg våknet for alvor da vi kjørte fra flyplassen til hotellet. Det er utrolig hvor mange majestetiske bygninger!!! Store, høye, flotte, nye og gamle fantastiske byggverk. En inspirasjon av den høyere klasse for dem som liker kunst og kultur.

Dovendyret Pedersen fikk det akkurat som ønsket, et himmelsk hotell, stor myk seng og badekar! Noe mer av et hotell ber jeg ikke om. Jeg har det som plommen i egget, og smiler fra øre til øre!

Og WOW for en utsikt det er å våkne opp til! Uansett vær og vind, så er dette magi for øynene. Godfølelsen er på plass, nervene er borte og idrettsgleden er på topp. Dette kommer til å bli en opplevelse av de store uansett hvordan den neste uken kommer til å gå.

Isabelle Pedersen utsikt

Utsikten fra hotellet. Fantastisk!

Foto: Privat

Videobilder fra reisen

Hekkeløper Isabelle Pedersen blogger fra innsiden av VM i friidrett for NRK.no-leserne

Isabelle Pedersen har dokumentert sin reise til Moskva

Siste nytt

 • Seriesølv til Kjelling og Drammen

  Etter 30-26-seier over Bækkelaget er seriesølvet sikret for Drammens håndballherrer. Nå er det klart at Arendal ikke kan ta igjen Kristian Kjellings menn i kampen om sølvet.

  Seriemester Elverum tok seier nummer 19 onsdag med 25-21 over Haslum.

  Kvartfinale håndball Elverum-Drammen.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Storhamar én seier unna finale

  Storhamar slo Frisk Asker 4–1 borte, og kan bli klar for NM-finale om de vinner fredagens kamp mot Frisk. Storhamar leder 3–1 i kamper.

  Josh Nicholls (2), Mikael Zettergren og Jacob Berglund scoret for Storhamar. Cato Cocozza scoret for Frisk Asker.

  NM Ishockey 1. Semifinale: Storhamar - Frisk Asker
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Karamoko klar for FKH

  22 år gamle Benjamin Karamoko har signert for Haugesund.

  Karamoko er midtstopper, og kommer fra franske St. Etienne. Han har signert treårskontrakt med klubben.

  Sportssjef Jostein Grindhaug, Benjamin Kantie Karamoko og agent Traore Aboubakar
  Foto: FKH

Sendeplan

Kl. Program Kanal