CYCLING-TOUR/
Foto: JUAN MEDINA / Reuters

Sykkel, Tour de France 2016

 • Froome langt fra mett

  Chris Froome tok sin tredje sammenlagtseier i Tour de France, men Sky-rytteren har ikke tenkt til å la med det bli med det. – Drømmen er å komme tilbake til Touren i fem-seks år til. Jeg skal gi alt for å lykkes igjen, sier Froome.

  CYCLING-TOUR/
  Foto: JUAN MEDINA / Reuters
 • Slik endte etappen

  1) André Greipel, Tyskland (Lotto Soudal) 2.43.08, 2) Peter Sagan, Slovakia Tinkoff) samme tid, 3) Alexander Kristoff (Katjusja) s.t., 4) Edvald Boasson Hagen (Dimension Data) s.t., 5) Michael Matthews, Australia (Orica) s.t., 6) Jasper Stuyven, Belgia (Trek) s.t., 7) Ramunas Navardauskas, Litauen (Cannondale) s.t., 8) Christophe Laporte, Frankrike (Cofidis) s.t., 9) Sam Bennett, Irland (Bora-Argon) s.t., 10) Reinardt Janse van Rensburg, Sør-Afrika (Dimension Data) s.t.

  Øvrige norske: 160) Sondre Holst Enger (IAM) 2.44, 174) Vegard Breen (Fortuneo) 7.17.

Siste nytt

 • – To tap unna sparken

  Manchester United-ekspert og ESPN-journalist Mark Ogden sier til VG at Ole Gunnar Solskjær sitter svært utrygt som Manchester United-manager dersom det blir tap i hatoppgjøret mot Liverpool førstkommende søndag.

  – Hvis de taper mot Liverpool og deretter taper mot Norwich neste helg, så kan de ende opp på nedrykksplass. På det tidspunktet vil Ole virkelig være i en vanskelig posisjon, og presset kan tvinge klubben til å handle, sier Ogden til avisen.

  – Jeg tror han i bunn og grunn er to tap unna sparken frem til, eller hvis, han klarer å få på plass en god rekke med resultater. Man kan spørre seg om de burde sparket ham allerede, men sannheten er at de ikke burde gitt ham den permanente jobben i utgangspunktet, sier den anerkjente journalisten.

  Premier League - Newcastle United v Manchester United
  Foto: Lee Smith / Reuters
 • God start for Reitan i Paris

  Kristoffer Reitan gikk åpningsrunden tre slag under par og fikk en god start på Open de France i golf i Paris. Turneringen inngår i europatouren. Han var på par halvveis etter birdie på 5. og 9. hull, men havnet over igjen med bogey på 11. hull. Så tok putteren fyr, og det ble birdie på 12., 14., 15. og 16. hull. Reitan er foreløpig inne på delt 9.-plass.

  Reitan
  Foto: Carolyn Kaster / AP
 • Bamba straffes av Brann

  Brann-måltyven Daouda Bamba fikk ikke være med laget til helgens eliteseriemøte med Sarpsborg. Han straffes for brudd på interne regler. Bamba-reaksjonen kommer i kjølvannet av det Brann-ledelsen anser som dårlige holdninger før og under hjemmekampen mot Molde søndag 6. oktober, skriver Bergensavisen.

  Bamba på Stadion etter albuen mot Wangberg
  Foto: Janne Håland / SK Brann

Sendeplan

Kl. Program Kanal