NRK Meny
Normal

Svensk seier på sprinten

Svenske Anna Carin Olofsson vant kvinnenes verdenscupsprint i skiskyting i Østerrikske Hochfilzen i dag.

Anna Carin Olofsson
Foto: HEINZ-PETER BADER / REUTERS

Olofsson, som skjøt feilfritt, var 32 sekunder foran franske Sandrine Bailly i mål. Andrea Henkel fra Tyskland kom på tredjeplass, 41,6 sekunder bak vinneren.

Skuffende norsk innsats

De norske løperne hadde ingen god sprintdag. Norges beste ble Liv Kjersti Eikeland, som kom på en 31. plass. Deretter fulgte Gunn Margit Andreassen på en 34.plass, og Jori Mørkve på en 36. plass.

Verken Tora Berger eller Linda Grubben gikk dagens sprint.

Siste nytt

 • – Lukter trolig på mentolsalve

  Flere TV-seere la merke til at de russiske spillerne luktet på noe i spillertunellen før andre omgang. I NRKs VM-studio forklarte ekspert Carl Erik Torp hva de trolig luktet på:

  – Det er sannsynligvis en mentolsalve som de lukter på for å åpne litt luftveier og kvikne litt ekstra til. Dette har vi sett ofte med forskjellige idrettsutøvere, sier Torp.

  VM-studio fra Kontraskjæret.
 • West Ham sikret seg franske Diop

  West Ham har signert den franske midtstopperen Issa Diop. 21-åringen hentes fra Toulouse og har signert en femårskontrakt. Premier League-klubben har ikke oppgitt overgangssummen, men ifølge britiske medier er den rundt 22 millioner pund (238 millioner kroner).

   Issa Diop
  Foto: Regis Duvignau / Reuters
 • Salah starter mot Russland

  Ifølge Egypts lagoppstilling er Mohamed Salah i startoppstillingen til Egypts kamp mot Russland i kveld. Liverpool-spilleren har vært ute med en skulderskade, og spilte ikke da Egypt tapte 0-1 for Uruguay.

  Foto: Dmitri Lovetsky / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Best i verden: Tidenes fotball-VM