Spansk La Liga 2018/2019

 • Lionel Messi lekte med Sevilla

  Lionel Messi scoret tre og hadde en målgivende da Barcelonas slo Sevilla 4–2 lørdag. De har nå ti poeng ned til serietoer Atletico, med én kamp mer spilt.

  Luis Suárez scoret Barcelonas siste, Jesus Navas og Gabriel Mercado scoret for Sevilla.

   Lionel Messi
  Foto: Marcelo Del Pozo / Reuters
 • Pinlig tap for Real Madrid

  Real Madrids gullsjanser er i ferd med å forsvinne etter at de rotet bort en 1-0-ledelse og tapte 1–2 hjemme mot bunnlaget Girona søndag. Hovedstadsklubben ligger på en tredjeplass i den spanske ligaen og har nå ni poeng opp til ledende Barcelona.

  Spain La Liga
  Foto: Andrea Comas / AP
 • Barcelona målløse av banen

  Søndag gikk Barcelona av banen uten mål borte mot Athletic Bilbao. Det var første gang på 364 dager at katalanerne ikke maktet å score i en seriekamp. Kampen endte 0–0. Barcelona leder den spanske serien med seks poeng ned til Real Madrid.

  Barcelona.
  Foto: Alvaro Barrientos / AP
 • Real vant Madrid-derbyet

  Real Madrid vant 3-1 over Atlético Madrid lørdag ettermiddag. Casemiro, Sergio Ramos og Gareth Bale scoret for bortelaget, mens Antoine Griezmann stod for hjemmelagets nettkjenning. Real klatret dermed forbi Atlético og opp på 2. plass på tabellen.

  Real Madrid feirer etter å ha gått opp til 3-1 mot Atlético Madrid
  Foto: Pierre-philippe Marcou / AFP

Siste nytt

 • Syk Skarstein dropper stafetten

  Birgit Skarstein har pådratt seg vond hoste, og Norge har trukket laget fra mixed stafetten i para-VM. Norge stiller lag i åpen klasse, og stiller med Trygve Toskedal Larsen, Håkon Olsrud, Vilde Nilsen og Eirik Bye. Stafetten starter klokken 20.

  Birgit Skarstein
  Foto: Kathrine Baldishol / Norges Skiforbund
 • Ustjugov vraket til lagsprinten

  Russland stiller med Gleb Retivykh og Alexandr Bolsjunov i søndagens VM-lagsprint. Dermed er Sergej Ustjugov vraket. Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo er som ventet tatt ut på det norske laget.

  NORDIC-SKI-WORLD-MEN-CROSS-COUNTRY
  Foto: BARBARA GINDL / AFP
 • Jarstein-bom då Hertha tapte

  Javi Martinez og ei feilvurdering i feltet av Rune Almenning Jarstein etter ein corner gav Bayern München 1-0 over Hertha Berlin i Bundesliga. Bayern har dermed vunne 10 av dei 11 siste kampane og er på sida av Dortmund i tabelltoppen.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: ANDREAS GEBERT / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal