Solskjær om Pogbas fremtid: – Det er en agenda mot ham

Ole Gunnar Solskjær holdt i dag sesongens første pressekonferanse. Der ble Manchester United-manageren øyeblikkelig stilt til veggs angående Paul Pogbas fremtid.

Ole Gunnar Solskjær

SPEKULASJONER: Det spekuleres i om Paul Pogba blir å se i Manchester United denne sesongen. Dette måtte Ole Gunnar Solskjær svare på i dag.

Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

– Det er en agenda mot Paul (Pogba). Han er en topp kar. Han er utrolig profesjonell, og det har aldri vært noen problemer med ham. Han har et hjerte av gull, sier Solskjær på pressekonferanse i Perth i Australia.

Den store snakkisen i Manchester United-leiren denne sommeren handler om fremtiden til Paul Pogba. Franskmannen har vært sterkt koblet til Juventus og Real Madrid de siste ukene.

Samtidig har både spilleren selv, og hans agent Mino Raiola, sagt at midtbanespilleren vil ha en ny utfordring et annet sted.

– Paul (Pogba) har alltid ønsket å spille og alltid gitt sitt beste. Jeg kan ikke rapportere noe, men agenter uttaler seg hele tiden. Vi har ikke fått noen bud fra noen klubber, svarer Solskjær på spørsmål om franskmannens fremtid.

– Dere skal selge aviser

Men de engelske journalistene ville ikke gi seg, og fortsatte å snakke om det store uromomentet.

– Det har vært mye spekulasjoner og snakk. Jeg har snakket med Paul (Pogba), og så vidt jeg vet så har det ikke vært noen bud på noen av spillerne våre. Vi trenger ikke å selge spillere, konstaterer Manchester United-manageren.

Premier League - Manchester United v Cardiff City

INGEN PROBLEMER: Ifølge Solskjær er det ingen konflikt mellom Paul Pogba og Jesse Lingard.

Foto: Lee Smith / Reuters

Senest ble det spekulert da Manchester United la ut en video på Twitter der det kan se ut som om Paul Pogba og lagkamerat Jesse Lingard hadde en uenighet. Dette skapte bluss i britiske medier. Noe Solskjær ikke er fornøyd med.

– Jeg vet at dere skal selge aviser, men det er ingen problemer mellom guttene. De er profesjonelle, og oppkjøringen har vært veldig bra så langt, sier Solskjær.

Ønsker flere spillere

Solskjær hadde en forrykende start på sin managerkarriere i Manchester United, men klubben endte på sjetteplass sist sesong. Langt bak rivalene Manchester City og Liverpool som kjempet om ligagullet.

Kristiansunderen har allerede forsterket med Daniel James fra Swansea og Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace, men på pressekonferansen forteller han at klubben ikke er ferdig med å signere.

Premier League - Manchester United v Crystal Palace

KLAR: Aaron Wan-Bissaka (t.h.), da for Crystal Palace, i duell med hans nye lagkamerat Ashley Young (t.v.).

Foto: Jason Cairnduff / Reuters

– Vi har signert to fantastiske spillere, med ungdommelighet og sult. Vi er fortsatt på markedet. Vi ønsker flere signeringer. Vi trenger ikke å selge, men vi trenger heller ikke å overbetale, forteller Solskjær.

Lørdag spiller Manchester United årets første treningskamp mot Perth Glory i Australia. I slutten av juli gjester de Norge og møter Kristiansund på Ullevaal stadion.

Siste nytt

 • Zlatan sette klubbrekord

  Med hattrick mot Sporting Kansas er Zlatan Ibrahimovic oppe i 26 mål på 25 kampar for LA Galaxy denne sesongen. Galaxy vann kampen 7-2.

  Med sigeren klatra Galaxy til femteplass på tabellen, og sluttspelet er no innan rekkevidde.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Kelvin Kuo / Reuters
 • Hovland tangerte PGA-rekord

  Med sin 64-runde på avslutninga av sesongopninga i PGA-touren søndag, tangerte Viktor Hovland ein PGA-rekord.

  Ifølgje ei twittermelding frå golfkommentator Ron Mintz var dette Hovlands 17. runde på rad under 70 slag, tangering av Bob Estes PGA-rekord frå 2001.

  Hovland enda på 10.-plass i turneringa, og fekk 190.000 dollar for det. Turneringa blei suverent vunnen av Joaquin Niemann – Chiles første siger i PGA-turneringa nokosinne.

  Kommande helg skal Hovland debutere på europatouren i det europeiske PGA-meisterskapet i engelske Wentworth.

  Laster Twitter-innhold
 • Brann uten poeng mot Kristiansund

  Brann måtte dra hjem til Bergen uten poeng etter at Kristiansund slo bergenserne 1-0 i Eliteserien søndag. Det var Amahl Pellegrino som scoret kampens eneste mål. Dermed har begge lag 32 poeng etter 21 kamper. Brann er på 5.-plass på tabellen, mens Kristiansund følger på plassen bak.

  Resultater andre kamper: Bodø/Glimt – Stabæk 3-3, Haugesund – Mjøndalen 0-0, Molde – Tromsø 3-0, Strømsgodset – Ranheim 1-0, Viking – Odd 2-0.

  Eliteserien fotball 2019, Kristiansund - Brann.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal