Ranheim-trener: – Vi skal bli enda bedre

Ranheims eventyrsesong i Eliteserien tar ikke slutt. Til tross for medaljeplass etter elleve serierunder mener trener Svein Maalen at laget har mer å gå på.

Jubel etter Ranheims 2-1-mål mot Molde

NEKTER Å TAPE: Ranheim stod for nok en skalp da Molde ble slått.

Foto: Even Langmo

Laster innhold, vennligst vent..

– Det går veldig bra nå, men vi må ha fokus på å bli bedre. Toppnivået vårt er veldig bra, men vi må bli mer stabile.

Det sier Ranheim-trener Svein Maalen etter å ha sett hans lag ta nok en skalp. Mot Molde havnet Ranheim tidlig under, men kjempet seg tilbake.

– Vi kan ikke ha slike perioder som vi har i førsteomgang, da kunne vi ligget under med flere mål. Andreomgangen er veldig bra, og vi må jobbe for å alltid holde det nivået, sier Maalen.

For Molde åpnet best, og tok ledelsen ved Babacar Sarr. Etter hvilen fremstod Ranheim derimot på en helt annen måte. Hjemmelaget gav seg ikke før det til slutt stod 3-1, etter skåringer av Mads Reginiussen, Kim Ove Riksvold og Michael Karlsen.

Seieren sørger for at Ranheim ligger trygt på medaljeplass, med fire poeng ned til Sarpsborg på fjerde. Det vil ikke Maalen tenke for mye på.

– Ingen kan ta fra oss de poengene vi har, men samtidig har andre ramlet fort før. Det er vanskelig å si hvor dette ender, men vi er i god rute.

Solskjær: – Svinger for mye i prestasjonene

Der optimismen og gleden er stor i Ranheim-leiren, er det frustrasjon som råder hos Molde. Etter oppturen med seier mot Strømsgodset 16. mai ble kveldens kamp en skikkelig nedtur.

– Veldig skuffet over at vi svinger så voldsomt i prestasjonene. Både fra 16. mai og til i dag, men også fra førsteomgang til andreomgang. Vi var klart best før hvilen, sier en skuffet Ole Gunnar Solskjær.

Molde er nå nede på en åttendeplass, seks poeng bak dagens motstander Ranheim. Molde-treneren sier at medaljemålsettingen fortsatt gjelder.

– Vi har alltid mål om topp tre. Noen sesonger kan vi også være med å kjempe om gullet, men akkurat i dag er vi så langt nede at vi ikke vil tenke på det.

Søderlund senket gamle lagkamerater – Legger press på Brann

Laster innhold, vennligst vent..

Rosenborg fikk en strålende start på bortekampen mot Haugesund. Allerede før det var spilt to minutter sendte Alexander Søderlund RBK i ledelsen mot spissens gamleklubb.

Søderlund, som måtte ta ekstra ansvar i Nicklas Bendtners skadefravær, sørget også for å doble ledelsen før pause.

– Jeg jublet ikke veldig mye på noen av skåringene. Jeg er herfra, så jeg må være litt snill, smilte matchvinneren til Eurosport etter kampen.

Spenningen i kampen ble derimot fornyet like etter hvilen, da Jacob Rasmussen ble utvist på grunn av to gule kort. Og, etter flere brente sjanser, inkludert en fryktelig straffebom fra Frederik Gytkjær, fikk Haugesund endelig skåringen sin. I det 88. minutt stanget Kristoffer Velde inn reduseringen.

Sluttspurten resulterte aldri i mer enn den ene skåringen, og kampen endte med 2-1-seier til Rosenborg. Dermed står Rosenborg med sju seire på de åtte siste kampene i Eliteserien.

Dermed fortsetter Rosenborg å legge press på Brann, som innehar topplassen i Eliteserien etter den ellevte serierunden.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Hegerberg og Lyon tok første stikk

  Ada Hegerbergs Lyon slo Wolfsburg og Caroline Graham Hansen 2–1 hjemme i det første oppgjøret i kvartfinalen i mesterligaen for kvinner onsdag. Eugénie Le Sommer og Wendie Renard skåret målene for Lyon, mens Nilla Fischer stod for Wolfsburgs’ mål.

  Hegerberg.
  Foto: Jeff Pachoud / AFP
 • Pedersen vant verdenscupen

  Jesper Saltvik Pedersen ble nummer tre i slalåmrennet i franske Morzine. Det betyr seier i verdenscupen sammenlagt.

  Karmøy-gutten har vært i fyr og flamme den siste tiden. 19-åringen har også vunnet slalåmcupen og super-G-cupen denne sesongen.

  Saltvik Pedersen.
  Foto: Jessica Gow/tt / NTB scanpix
 • Ruud klar for Miami Open

  Casper Ruud tapte første sett på tie break, men snudde kampen mot russiske Jevgenij Donskoj og er klar for hovedturneringen i Miami Open. Dette er første gang Ruud kvalifiserer seg for en ATP Masters-turnering, ifølge nettstedet tennis-Norge.com.

  Ruud.
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal