Mol_Sorum
Foto: Axel Heimken / AP

Sandvolleyball

Oppsummert

 • 12.30: VM i sandvolleyball.
 • Anders Mol og Christian Sørum møter den amerikanske duoen Tri Bourne og Trevor Crabb i bronsefinalen.
 • Du får oppdateringer fortløpende fra kampen her.
 • Nordmann årets sandvolleyballtrener

  Kåre Mol trener verdens best rankede spillere og ble førstemann til å vinne prisen som årets europeiske trener i sandvolleyball, melder NTB.

  Prisen ble nylig delt ut i Sofia i Bulgaria. Kåre Mol er trener og mentor for sønnen Anders og makkeren Christian Sørum (bildet).

  Mol og Sørum er ikke bare best ranket i verden, de har også vunnet to EM-titler blant mye annet.

  Mol og Sørum
  Foto: Susanne Michaelsen / NRK
 • Mol og Sørum sikra seg bronse

  Anders Mol og Christian Sørum var overlege og slo USA (Gibb/Grabb) i bronsefinalen i verdsserien i sandvolleyball i Roma søndag. Dei vann 21–16 og 21–15. Dermed gjentar dei bragda får VM i Hamburg tidlegare i år. Den norske duoen tapte i går semifinalen mot den russiske duoen Stojanovskij/Krasilnikov, som skal spele finale seinare søndag.

  – Heilt vilt. Vi hadde ein utruleg sesong i fjor. Trudde ikkje vi skulle klare og toppe den, og det gjere vi. Det å avslutte med bronse, vi kan ikkje anna enn å vere kjempefornøgde, seier Christian Sørum til NRK.

  Mol og Sørum
  Foto: Susanne Michaelsen / NRK
 • Mol og Sørum slått ut

  Anders Mol og Christian Sørum er ute av verdsseriefinalen etter at dei vart slått ut verdsmeistrane Oleg Stojanovskij og Vjatsjeslav Krasilnikov frå Russland. Nordmennene vann det første settet 21-18, men russarane kom sterk tilbake og vann dei to siste setta 21–18 og 15–9. Dermed må nordmenne kjempe om tredjeplassen på søndag.

  – Eg var tom i dag. Prøvde å mobilisere og spelte ikkje ein god kamp i dag. Er veldig misnøgd med eigen innsats. Eg trur ikkje eg har ete nok, sa Anders Mol til NRK etter kampen.

  Mol/Sørum
  Foto: Susann Michaelsen / NRK
 • Mol og Sørum til kvartfinalen

  Det vart ein tett duell mellom Anders Mol og Christian Sørum mot tyske Fluggen/Ehlers, men nordmannen klarte å snu kampen og tok dermed seg vidare til kvartfinalen i sandvollyball i Italia. Norge vann til slutt 15-21, 21-15, 15–11. Mathias Berntsen og Hendrik Mol er ferdig med turneringa etter at dei tapte i 16.-delsfinalen.

  mol og sørum

Siste nytt

 • Johaug og Warholm fikk pris

  Langrennsdronningen Therese Johaug og friidrettsstjernen Karsten Warholm ble kåret til årets idrettsutøvere på NISO-gallaen.

  I år som i fjor var det dermed friidrett og langrenn som stakk av med de gjeveste prisene, skriver VG. I fjor ble Marit Bjørgen og Jakob Ingebrigtsen kåret til årets utøvere av medlemmene i Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon (NISO).

  Stjerneskuddet Erling Braut Haaland (19), som har slått igjennom på Fotball-Europas største scene i høst, fikk med seg to priser på søndagens galla. Han ble kåret til årets profil og årets unge fotballspiller. (NTB)

  Tommel opp fra Karsten Warholm
  Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
 • Hvas langt unna seierspallen

  Tomoe Zenimoto Hvas ble nummer seks i søndagens finale på 100 meter medley i kortbane-EM i svømming. 19-åringen valgte å stå over andre øvelser for å satse alt på søndagens finale. Hvas svømte på 52,39. Gullet gikk til russiske Kliment Kolesnikov.

  Tomoe Hvas
  Foto: Claudio Bresciani/TT / Claudio Bresciani/TT

Sendeplan

Kl. Program Kanal