Mol_Sorum
Foto: Axel Heimken / AP

Sandvolleyball

 • Tsjekkisk sandvolleyspelar positiv

  Den tsjekkiske sandvolleyballspelaren Ondrej Perusic har testa positivt for covid-19 i OL-landsbyen. Det opplyser Tsjekkias OL-komité.

  Laurdag testa ein tsjekkisk lagleiar også positivt.

  Tsjekkias lag skulle ha ha spela sin første kamp måndag 26. juli. Men ifølgje lagleiinga er det no tvilsamt om laget kan stille opp.

  Dette er den hittil fjerde positive corona-testen i OL-landsbyen.

 • Norsk duo klar for åttendelsfinale

  Sandvolleyballstjernene Anders Mol og Christian Sørum vant sine to gruppekamper onsdag og er klare for åttedelsfinale i verdenstouren i sveitsiske Gstaad. OL-håpene Mol og Sørum slo canadiske Sam Pedlow og Samuel Schachter i gruppefinalen etter at begge parene vant sin semifinale.

 • Mol og Sørum åpnet med seier

  Sandvolleyballstjernene Anders Mol og Christian Sørum fikk det både enkelt og litt stritt i første kamp i verdenstourturneringen i sveitsiske Gstaad onsdag.

  Duoen slo danskene Kristoffer Abell og Nicolai Hovmann i to strake sett med sifrene 21-11 og 24-22.

  Firestjernersturneringen i Sveits er den siste konkurransen for Mol og Sørum før OL. I Tokyo-lekene blir de et stort norsk gullhåp.

  Anders Mol og Christian Sørum
  Foto: TOSHIFUMI KITAMURA / AFP
 • Slått ut - igjen

  Anders Mol og Christian Sørum er ferdigspilt i verdensserieturneringen i sandvolleyball i tsjekkiske Ostrava.

  I dagens åttedelsfinale måtte de strekke våpen mot nederlenderne Christiaan Valkenhorst og Steven van de Velde. Nordmennene tapte 0-2 (17-21, 18-21) i strake sett.

  Anders Mol og Christian Sørum ledet lenge i det andre settet, men det holdt ikke inn denne gangen.

  Mol og Sørum har trøblet etter at tok to seirer i Mexico i Cancun. Da var de tilbake etter et langt skadeavbrekk på Mol.

  I starten av mai leverte Anders Mol en falsk positiv koronatest, og i den forrige turneringen i russiske Sotsji tok seg de seg ikke videre fra gruppespillet. (NTB)

  Anders Mol og Christian Sørum
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Mol og Sørum til åttedelsfinale

  Anders Mol og Christian Sørum slo USAs beste par i gruppefinalen og går rett til åttedelsfinalen i 4-stjernersturneringen i sandvolleyball i Ostrava.

  Det ble en relativt jevn kamp mot amerikanerne Taylor Crabb og Jacob Gibb, men Mol og Sørum vant 2-0.

  Anders Mol og Christian Sørum
  Foto: Berit Roald / NTB

Siste nytt

 • Osaka ute av OL

  Stjernen Naomi Osaka måtte gi tapt med sifrene 1-6, 4-6 i 3. runde av OL-tennisen mot tsjekkiske Marketa Vondrousova. Dermed er Japans store gullhåp i tennis ute.

  Osaka var en av de største hjemmefavorittene i forkant av OL og imponerte i de to første rundene. Men mot useedede Vondrousova sa det stopp, og verdenstoeren må si takk og farvel til OL på hjemmebane.

  Dermed er de tre beste spillerne på kvinnenes ATP-ranking ute av OL. Verdensener Ashleigh Barty røk ut allerede i 1. runde, mens verdenstreer Aryna Sabalenka tapte i 2. runde.

  fRAqkh6zLXI
  Foto: MIKE SEGAR / Reuters
 • Tok til tårene etter skuffelsen

  Ingen av de norske rifleskytterne klarte å ta seg videre fra OL-kvalifiseringen i parkonkurransen på 10 meter luftrifle.

  Bare de åtte beste lagene gikk videre.

  Det var stilt store forventninger særlig til kjæresteparet Duestad og Larsen etter at de gjorde det sterkt i luftrifle invididuelt, men Larsen feilet i kvalifiseringen. Han greide bare 310,5 poeng på sine tre tiskuddsserier, mens Duestad fikk sterke 316,3.

  Det gikk hardt inn over nordmannen, som var blank i øynene og skikkelig skuffa etter nederlaget.

  Tre serier på ti skudd ble gjennomført og begge lagene fikk totalt 626,8 poeng. Jenny Stene og Jon-Herman Hegg endte på 9. plass og Jeanette Hegg Duestad og Henrik Larsen på 10. plass.

  Henrik Larsen, parkonkurranse luftrifle.
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Utsatt for krasj - havnet i vannet

  Seilerne Marie Rønningen og Helene Næss fikk en svak start på OL-mesterskapet i 49er FX.

  I det første seillaset ble duoen nummer 10, men det var i det påfølgende seillaset at uhellet var ute. De norske kvinnene krasjet med Tyskland og Helene Næss havnet i vannet. Hun holdt seg fast i et tau og ble slept etter båten et lite stykke før hun kom seg om bord igjen.

  Det tok tid før seilbåten kom i gang igjen. Lenge var det usikkert om de faktisk kunne fortsette, eller om det var skade på båten. Etterhvert kom kvinnene i gang igjen, men tapte mye tid.

  – Det er klart skuffelsen er enorm når de får et uhell som i dag. De tapte mange minutter på det, sa ekspertkommentator Tiril Bue på Discoverys sending.

  De seilet inn på 17. plass og hele 5.19 bak Storbritannia som krysset mållinjen først.

  Helene Næss og Marie Rønningen.
  Foto: CARLOS BARRIA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal