Sandvolleyball

Oppsummert

5-stjerners majorturnering i Wien

 • Starter kl. 17.30

Finale: Anders Mol og Christian Sørum skal opp mot polakkene Grzegorz Fijalek og Michal Bryl.

 • Mol og Sørums seiersrekke brutt

  Etter 23 seirer på rad stoppet det for det norske sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum i finalen i firestjernersturneringen i Polen søndag. Brasilianerne Bruno Oscar Schmidt og Evandro Goncalves Oliveira ble for sterke for den norske duoen.

  Sandvollyeball
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Mol og Sørums seiersrekke brutt

  Etter 23 seirer på rad stoppet det for det norske sandvolleyballparet Anders Mol og Christian Sørum i finalen i firestjernersturneringen i Polen søndag. Brasilianerne Bruno Oscar Schmidt og Evandro ble for sterke for den norske duoen.

  Sandvollyeball
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Tok seg til finalen i Polen

  Anders Mol og Christian Sørum er klare for finalen i sandvolleyball i Polen, etter ein dramatisk semifinale mot russiske Vjatsjeslav Krasilnikov og Oleg Stojanovskij. Den norske duoen vann til slutt 2-1 i sett. Dermed er dei klare for å kjempe om sin fjerde strake siger i firestjernesturneringar.

  Anders Mol & Christian Sørum
  Foto: NORGES VOLLEYBALLFORBUND
 • Mol og Sørum lett vidare

  Den norske sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum tok seg lett vidare til neste runde i firestjernesturneringa i Polen. Dei vann begge sett mot tyske Betzien og Erdmann. Duoen er rangert som verdas beste og dette er generalprøven før VM i Tyskland. Mathias Berntsen og Hendrik Mol er derimot ute av turneringa.

  Sandvollyeball
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Klar for hovudrunden i Polen

  Mathias Berntsen og Hendrik Mol er klare for hovudrunden etter at dei vann begge sine kampar i kvalifiseringsrunden i Polen. Nordmennene tapte første sett mot Martin Ermacora og Moritz Pristauz i den andre kampen, men henta seg inn att i dei to neste setta.

Siste nytt

 • Benitez ferdig i Newcastle

  Rafael Benitez sluttar som manager i Newcastle når kontrakten går ut søndag, melder klubben, som har jobba for at han skal halde fram.

  Benitez har leia Newcastle i tre sesongar. Tidlegare har han vore sjef i mellom anna Real Madrid, Napoli, Inter, Liverpool og Valencia.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Martin Rickett / AP
 • Far og sønn Diack for retten

  Fransk påtalemyndighet har tiltalt tidligere friidrettstopp Lamine Diack og hans sønn, Papa Massata Diack, for korrupsjon og hvitvasking, erfarer AFP. Lamine Diack var president i Det internasjonale friidrettsforbundet, men måtte gå av etter anklager om korrupsjon.

  FILE PHOTO: President of International Association of Athletics Federations (IAAF) Diack answers a question at a news conference in Beijing,
  Foto: Jason Lee / Reuters
 • Hovland klatrer på rankingen

  Viktor Hovland fortsetter klatringen på verdensrankingen i golf etter 54.-plassen i proffdebuten i USA søndag.

  21-åringen er nå nummer 339, 17 plasser opp fra forrige uke. Ved nyttår lå han på en langt mer beskjeden 1157.-plass.

  Amerikanske Brooks Koepka topper fortsatt listen.

  X02835
  Foto: Bill Streicher / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal