Mol_Sorum
Foto: Axel Heimken / AP

Sandvolleyball

Oppsummert

 • 12.30: VM i sandvolleyball.
 • Anders Mol og Christian Sørum møter den amerikanske duoen Tri Bourne og Trevor Crabb i bronsefinalen.
 • Du får oppdateringer fortløpende fra kampen her.
 • Mol og Sørum sikra seg bronse

  Anders Mol og Christian Sørum var overlege og slo USA (Gibb/Grabb) i bronsefinalen i verdsserien i sandvolleyball i Roma søndag. Dei vann 21–16 og 21–15. Dermed gjentar dei bragda får VM i Hamburg tidlegare i år. Den norske duoen tapte i går semifinalen mot den russiske duoen Stojanovskij/Krasilnikov, som skal spele finale seinare søndag.

  – Heilt vilt. Vi hadde ein utruleg sesong i fjor. Trudde ikkje vi skulle klare og toppe den, og det gjere vi. Det å avslutte med bronse, vi kan ikkje anna enn å vere kjempefornøgde, seier Christian Sørum til NRK.

  Mol og Sørum
  Foto: Susanne Michaelsen / NRK
 • Mol og Sørum slått ut

  Anders Mol og Christian Sørum er ute av verdsseriefinalen etter at dei vart slått ut verdsmeistrane Oleg Stojanovskij og Vjatsjeslav Krasilnikov frå Russland. Nordmennene vann det første settet 21-18, men russarane kom sterk tilbake og vann dei to siste setta 21–18 og 15–9. Dermed må nordmenne kjempe om tredjeplassen på søndag.

  – Eg var tom i dag. Prøvde å mobilisere og spelte ikkje ein god kamp i dag. Er veldig misnøgd med eigen innsats. Eg trur ikkje eg har ete nok, sa Anders Mol til NRK etter kampen.

  Mol/Sørum
  Foto: Susann Michaelsen / NRK
 • Mol og Sørum til kvartfinalen

  Det vart ein tett duell mellom Anders Mol og Christian Sørum mot tyske Fluggen/Ehlers, men nordmannen klarte å snu kampen og tok dermed seg vidare til kvartfinalen i sandvollyball i Italia. Norge vann til slutt 15-21, 21-15, 15–11. Mathias Berntsen og Hendrik Mol er ferdig med turneringa etter at dei tapte i 16.-delsfinalen.

  mol og sørum

Siste nytt

 • Haaland skadefri og kampklar

  Erling Braut Haaland måtte melde forfall til landslagets EM-kvalifiseringskamper mot Spania og Romania, men er nå kvitt hofteskaden han slet med.

  Ifølge den østerrikske avisen Salzburg Nachrichten deltok nordmannen på hele onsdagens trening med Salzburg, og han meldes spilleklar til lørdagens seriemøte med Sturm Graz.

  Haaland topper toppscorerlisten i den østerrikske toppserien med elleve fulltreffere så langt denne sesongen.

  I neste uke kommer Napoli på besøk til Salzburg i det som blir en toppkamp i mesterligaens gruppe E.

  Fotball, A-landslaget menn
  Foto: Tom Hansen / Tom Hansen
 • Hovland slettet 36 år gammel rekord

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i Jeju Island på 69 slag. Det var nordmannens 18. runde i touren på rad på 60-tallet, noe som er PGA-rekord. Før torsdagens turneringsstart i Sør-Korea hadde det norske golfesset spilt 17 runder på rad på PGA-touren på 60-tallet. Med sin 69-runde torsdag økte han rekken til 18, noe ingen andre spillere har klart siden statistikken ble offisiell i 1983.

  Før turneringen delte Hovland rekorden med amerikanske Bob Estes som hadde 17 runder på rad i 2001. Nå troner den norske 22-åringen alene øverst på listen.(NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Bokser død fire dager etter kamp

  Den 27 år gamle bokseren Patrick Day (til høyre på bildet) døde onsdag, fire dager etter at han ble slått ut i tiende runde i en kamp i Chicago.

  Den amerikanske bokseren ble lørdag kveld slått ut i tiende runde i en kamp mot den tidligere olympiske bokseren Charles Conwell i Wintrust Arena i Chicago. Slaget som sendte Day i kanvasen, var så hardt at han etterpå fikk konstatert hjerneskade.

  Day ble lagt i kunstig koma, men livet sto ikke til å redde. Etter fire dager døde bokseren på sykehus.

  I et følelsesladd brev skrev motstanderen Conwell (21) at han aldri mente at noe slikt skulle skje.

  – Alt jeg ville var å vinne. Hvis jeg kunne tatt det tilbake, ville jeg gjort det. Ingen fortjener noe slikt, sto det i brevet som er gjengitt av BBC. (NTB)

  Bokser Patrick Day, til høyre
  Foto: Frank Franklin II / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal