Mol_Sorum
Foto: Axel Heimken / AP

Sandvolleyball

Oppsummert

 • 12.30: VM i sandvolleyball.
 • Anders Mol og Christian Sørum møter den amerikanske duoen Tri Bourne og Trevor Crabb i bronsefinalen.
 • Du får oppdateringer fortløpende fra kampen her.
 • EM-gull til Mol og Sørum

  Anders Mol og Christian Sørum forsvarte EM-tittelen i sandvolleyball med 21-12 og 21-18 over russiske Konstantin Semenov og Ilja Lesjukov i finalen i Moskva.

  Første sett var jamnt til 11-10 før nordmennene drog frå. Det andre var jamnt nesten heilt til slutt, men det norske paret heldt unna.

  – Vi er superhappy med å forsvare tittelen, sa Sørum i det offisielle tv-intervjuet etter kampen.

  Adrian Heidrich, Anders Mol
  Foto: Pavel Golovkin / AP
 • Mol og Sørum slet seg til EM-finale

  Sandvolleyballspillerne Anders Mol (22) og Christian Sørum (23) er klar for finale i EM etter å ha slått sine polske motstandere 2–1 i sett. Duoen som er regjerende europamester, møter vinneren av kampen mellom Russland og Østerrike, i finalen klokken 18.00.

  Beach Volleyball World Championship
  Foto: Christian Charisius/dpa / NTB scanpix
 • Mol og Sørum klare for EM-semi

  Sandvolleyballspillerne Anders Mol (22) og Christian Sørum (23) er klare for semifinale i EM i Moskva. Den norske superduoen vant to strake sett i kvartfinale oppgjøret mot tyske Julius Thole og Clemens Wickler i EM-kvartfinalen. Semifinale og finale spilles søndag.

  Mol og Sørum
  Foto: HANDOUT / NTB scanpix
 • Walkover-seier til Mol og Sørum

  Anders Mol og Christian Sørum slapp å spille siste gruppekamp i sandvolleyball-EM i Moskva etter at Latvias duo trakk seg med skade. Dermed er den norske stjerneduoen ubeseiret videre fra EM-gruppe A. Åttedelsfinalene i Moskva spilles fredag.

  Mol og Sørum
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Mol og Sørum vant i strake sett

  Anders Mol og Christian Sørum styrer mot gruppeseier i sandvolleyball-EM. Onsdag vant de oppskriftsmessig 21-13, 21-7 mot russerne Bykanov/Samodaj. Puljevinnerne går direkte til åttedelsfinalen, onsdag møter de Plavins/Tocs fra Latvia.

  Kristian Sørum og Anders Mol under prøve OL i Tokyo.
  Foto: Toshifumi Kitamura / AFP

Siste nytt

 • Odd-stjerne blir i klubben

  Fredrik Oldrup Jensen forlengjer avtalen med Odd ut sesongen. Mannen som har vore ei viktig brikke for Odd er på lån frå belgiske SV Zulte Waregem, og avtalen gjekk i utgangspunktet ut i sommar. Odd kjempar om gull i Eliteserien og ligg på 3.-plass, fem poeng bak Glimt og Molde.

  Oldrup Jensen
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Solid Hovland-start

  Viktor Hovland fortsetter sitt sterke spill i jakten på PGA-kortet. Torsdag gikk han den første runden på Korn Ferry Tour i Boise på 67 slag, fire under par. Det holder til en foreløpig delt 12. plass. En topp 25-plassering holder til PGA-kort.

  Nationwide Children's Hospital Championship - Round Three
  Foto: Matt SULLIVAN / AFP
 • Tutta åpnet ett slag under par

  Suzann Pettersen gikk første runde i Canadian Open i golf ett slag under par. Tutta fikk en bogey på 10. hull, men slo tilbake med birdie på både 14. og 15. hull. 38-åringen fra Oslo ligger foreløpig på en delt 25. plass.

  Suzann Pettersen i aksjon under første runde i CP Women's Open
  Foto: Vaughn Ridley / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal