NRK Meny
Normal

Reddet poeng åtte minutter på overtid

Joshua King og hans Bournemouth la inn en imponerende sluttspurt mot Everton.

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-EVERTON

REDUSERTE: Adam Smith scoret Bournebouths første mål i det 80. minutt.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Everton lå an til å ta med seg tre poeng hjem fra Bournemouth, og ledet 2-0 da det gjensto 10 minutter av oppgjøret. Men det skulle langt i fra vise seg å bli sluttresultatet.

For i det 80. minutt startet hjemmelaget en imponerende sluttspurt, da innbytter Adam Smith reduserte. Snaue fire minutter før full tid la Joshua King opp til Junior Stanislas, som utlignet.

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-EVERTON

GLADE: Evertonfansen overfalt Ross Barkley da han scoret fem minutter på overtid.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Men heller ikke da var det over. Fem minutter på overtid scoret Ross Barkley det både Everton-spillerne og bortefansen trodde var seiersmålet. De stormet banen og kastet seg over målscoreren.

Men når fire minutters tilleggstid utvides til ni, kan det utrolige skje. Charlie Daniels la inn i boksen og der steg Junior Stanislas i værs og stanget inn 3-3. Lagets tredje scoring på 18 minutter.

– Jeg klarte å nå ballen. Resultatet føles som en seier. Vi har spilt veldig bra de siste kampene uten å ha det lille ekstra. I dag klarte vi å slå tilbake, sier tomålsscorer Stanislas ifølge BBC.

Bournemouth ligger fortsatt tredje sist på tabellen, med bare 10 poeng på 14. kamper, mens Everton har 7. plassen med 21 poeng.

– Vi har spilt god fotball, men hvis vi ser på spillerne vi har, må vi holde på fotballfilosofien vår. Vi må spille bra og da får vi resultater, mener Stanislas.

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-EVERTON

MÅLGIVENDE: Joshua King spilte hele kampen for Bournemouth.

Foto: GLYN KIRK / Afp
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Disse går for Norge

  Lars Helge Birkeland, Henrik L'Abée-Lund, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø går skiskytterstafetten for Norge i Holmenkollen i morgen. Det bekrefter landslagssjef Egil Kristiansen overfor NRK. Martin Fourcade står over for Frankrike.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Haag og Jönsson legger opp

  Det svenske langrennsparet Anna Haag (31) og Emil Jönsson (32) avslutter sine karrierer med søndagens sesongavslutning i Falun, melder Aftonbladet.se. De tok beslutningen under OL i Pyeongchang. Jönsson har 13 verdenscupseirer i sprint, mens Haag er olympisk mester i stafett for Sverige.

  Haag
  Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX / NTB scanpix
 • Haver-Løseth på fjerdeplass

  Nina Haver-Løseth kom på fjerdeplass i slalåmrennet i Åre i Sverige. Hun kjørte seg opp fra en syvende plass i første omgang. Løseth lå på tredjeplass helt til første omgangs beste, Mikaela Shiffrin, kjørte ned og vant suverent.

  Nina Haver-Løseth under verdenscupfinalen i slalåm i Åre
  Foto: Jonathan Nackstrand / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportslørdag: Raw Air Vikersund, Eliteserien Lillestrøm - Sarpsborg 08 og V-cup skøyter
V-cup hopp: Raw Air
4-4-2 med Schau og Aune
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Rosenborg - Kristiansund
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang
Paralympics
Paralympics: Langrenn, stafetter
Paralympics: Kjelkehockey Canada - USA, finale