NRK Meny
Normal

Reddet poeng åtte minutter på overtid

Joshua King og hans Bournemouth la inn en imponerende sluttspurt mot Everton.

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-EVERTON

REDUSERTE: Adam Smith scoret Bournebouths første mål i det 80. minutt.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Everton lå an til å ta med seg tre poeng hjem fra Bournemouth, og ledet 2-0 da det gjensto 10 minutter av oppgjøret. Men det skulle langt i fra vise seg å bli sluttresultatet.

For i det 80. minutt startet hjemmelaget en imponerende sluttspurt, da innbytter Adam Smith reduserte. Snaue fire minutter før full tid la Joshua King opp til Junior Stanislas, som utlignet.

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-EVERTON

GLADE: Evertonfansen overfalt Ross Barkley da han scoret fem minutter på overtid.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Men heller ikke da var det over. Fem minutter på overtid scoret Ross Barkley det både Everton-spillerne og bortefansen trodde var seiersmålet. De stormet banen og kastet seg over målscoreren.

Men når fire minutters tilleggstid utvides til ni, kan det utrolige skje. Charlie Daniels la inn i boksen og der steg Junior Stanislas i værs og stanget inn 3-3. Lagets tredje scoring på 18 minutter.

– Jeg klarte å nå ballen. Resultatet føles som en seier. Vi har spilt veldig bra de siste kampene uten å ha det lille ekstra. I dag klarte vi å slå tilbake, sier tomålsscorer Stanislas ifølge BBC.

Bournemouth ligger fortsatt tredje sist på tabellen, med bare 10 poeng på 14. kamper, mens Everton har 7. plassen med 21 poeng.

– Vi har spilt god fotball, men hvis vi ser på spillerne vi har, må vi holde på fotballfilosofien vår. Vi må spille bra og da får vi resultater, mener Stanislas.

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-EVERTON

MÅLGIVENDE: Joshua King spilte hele kampen for Bournemouth.

Foto: GLYN KIRK / Afp
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kveld