Hopp til innhold

Real Sociedad

 • Kjempebom av Sørloth da Real Sociedad røk ut av cupen: – Fryktelig

  Alexander Sørloth og resten av Real Sociedad ble hakket for små mot Barcelona. Baskerne tapte 0–1 og forsvant ut av den spanske cupen onsdag.

  Gjestene holdt godt følge med den katalanske stormakten, men fikk det fryktelig tøft etter at Brais Mendez fikk det røde kortet fem minutter før pause.

  «La Real» hold likevel stand fram til sju minutter inn i andre omgang. Ousmane Dembélé sendte da vertene i ledelsen.

  Drøye fem minutter senere fikk likevel Sørloth en gyllen mulighet til å utligne for Real Sociedad. Trønderen ble spilt på blank kasse, men klarte ikke å styre ballen under tverrliggeren.

  – Fryktelig bom. Det er nesten en større prestasjon å bomme på den der, enn å få den innafor, kommenterte Vegard Aulstad på VG+ Sport.

  Det ble også gjestenes største mulighet. Real Sociedad er dermed ute av Copa del Rey. Barcelona er som første lag klar for semifinale.

  Sørloth har vært i kjempeform den siste tiden og har notert seg for nettkjenning i hver av de fem siste seriekampene.

  Trønderen ble onsdag byttet ut etter 88 minutter.

  (©NTB)

  sørloth
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Sørloth scoret i etterlengtet Sociedad-seier

  Alexander Sørloth noterte seg for scoring i Real Sociedads 3-0 seier over Cádiz. Det er nordmannens syvende scoring for klubben denne sesongen. Seieren var lagets første på fem kamper, og sikret også europacupspill neste sesong.

  Sørloth scoret etter 19 minutter og sendte dermed Sociedad i føringen. Like etter økte Adnan Januzaj ledelsen til 2-0 på straffe. 3-0 kom åtte minutter på overtid – også fra ellevemeteren, men denne gangen ved Portu.

 • Sørloth på Real Sociedad-benken

  Alexander Sørloth er ikke startoppstillingen til Real Sociedad foran møtet med Levante lørdag kveld. Trønderen er blant hjemmelagets reserver.

  Det ble klart da Real Sociedad publiserte laguttaket på sin Twitter-konto vel én time før kampstart.

  Sørloth skal bære nummer 23 for laget fra det nordlige Spania. Etter planen deler han spissansvaret sammen med svenske Alexander Isak, som starter kampen på topp.

  Fotball, treningskamper: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Medier: Sørloth nær Real Sociedad

  Alexander Sørloth ser ut til å bli Real Sociedad-spiller. Det melder flere norske medier, blant annet TV 2.

  Kanalen opplyser at det dreier seg om en låneavtale, og at han er på plass i San Sebastian i løpet av få dager for å gjennomføre klubbyttet.

  Han vil i så fall spille for klubben som Martin Ødegaard herjet for i 2019/2020-sesongen. Av andre spisser i klubben, er det spesielt svenske Alexander Isak som utmerker seg.

  Fotball, treningskamper: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB

Siste nytt

 • Sørloth og Real Sociedad tok poeng på Bernabeu

  Det ble verken mål eller vinner i den spanske toppkampen mellom Real Madrid og Real Sociedad, og dermed er Barcelonas luke på tabelltopp nå fem poeng. Real Sociedad må først og fremst takke keeper Alex Remiro for poenget. Han leverte flere gode redninger, tre av dem på avslutninger fra Vinicius Junior, skriver NTB.

  Sørloth
  Foto: Manu Fernandez / AP
 • Evensen vant sprinten i U23-VM

  Ansgar Evensen vant sprintrennet i U23-VM i langrenn etter å ha stukket fra finalefeltet tidlig og holdt unna i ensom majestet. Evensen vant foran svenskene George Ersson og Emil Danielsson, skriver NTB. Jonas Vika ble nummer fire. – Det er veldig kult. Dette har vært et av mine mål denne sesongen, sa Evensen i et intervju med FIS.

  Ansgar Evensen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Danmark sikret historisk VM-gull

  Det ble heseblesende håndball i VM-finalen mellom Danmark og Frankrike, som kun var to mål bak danskene med tre minutter igjen. Men så fjernet de røde all tvil med tre scoringer – og vant 34-29. Danskenes Rasmus Lauge scoret hele ti mål i finalen. Dermed er Danmark første nasjon til å vinne VM-tittelen tre ganger på rad.

  Danmark
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste