Rallycross

Oppsummert

 • 12.55: VM rallycross.
 • Komm.: Carl Andreas Wold og Tommy Rustad.
 • Petter Solberg legger opp

  Petter Solberg har kjørt sitt siste VM-løp i rally og rallycross. Før jul ble det kjent at 44-åringen tok pause fra rallycross, men nå er avbrekket gjort permanent. Nå skal Norges fremste motorsportstjerne hjelpe sønnen Oliver med å ta opp arven.

  Oliver og Petter Solberg
  Foto: Skjermump
 • Norsk bronse i rallycross-VM

  Andreas Bakkerud sikret seg bronsen i VM i rallycross i Cape Town. Petter Solberg kjørte solid fram til finalen, men der ble det raskt bråstopp under den siste runden. Svenske Johan Kristoffersson tok gullet.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Solberg med seier i sin semi

  Petter Solberg kjører nydelig i andre semifinale, og leder fra start til mål. Han starter i første rekke i finalen, og han får med seg Loeb og Ekström til finalen.

 • Bakkerud kjørte ut i semifinalen

  Andreas Bakkerud lå lenge på en fjerdeplass i semifinalen i sørafrikanske Cape Town, men han kjørte i hinderet i kamp med Kevin Hansen. Dermed er han slått ut av finalen.

 • Solberg fikk stopp

  Enda en trøkk for Petter Solberg! I siste runde av finalen får nordmannen stopp på motoren. Han må hive seg over sjikanene. Aiaiai, for et drama!

Petter Solberg punkterte i finalen under VM-runden i rallycross søndag og trillet i mål til en femteplass.

Siste nytt

 • Finland sendte Sverige ut av VM

  Finland scoret etter bare et minutt i kvartfinalen i ishockey-VM, men Sverige slo tilbake og ledet 3-1. Finnene snudde igjen kampen og vant 4-3. Dermed er de klare for semifinale, hvor de møter Russland. Canada og Tsjekkia møtes i den andre semien.

  X01548
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Johannessen og Rød nærmere gull

  Gøran Johannessen scoret seks mål da Flensburg-Handewitt slo Stuttgart 30-20 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball.

  Laget tok sin 30. seier på 32 seriekamper. Det gjenstår to seriekamper av sesongen.

  Magnus Rød scoret fem mål.

  f
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Eliteserielagene videre i cupen

  Alle de fire eliteserielagene tok seg videre fra andre runde i cupen torsdag. Mest spenning ble det på Ullern kunstgress. Mounir Hamoud sendte Strømsgodset i ledelsen etter 37 minutter, men da Oslo-laget pådro seg et rødt kort like før pause ble det vanskelig for det unge 3.divisjonslaget.

  Resultater: Hinna – Viking 1-4, Sunndal - Molde 0-4, Åsane - Brann 0-2 og Ullern - Strømsgodset 0–1.

  Åsane - Brann
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal