Rallycross

Oppsummert

 • 12.55: VM rallycross.
 • Komm.: Carl Andreas Wold og Tommy Rustad.
 • Bakkerud sikret VM-sølv

  Andreas Bakkerud tok sølv i rallycross-VM bak svenske Timmy Hansen. Det var kun to poeng mellom duellantene før søndagens avgjørende finale, men Hansen klarte å ro i land VM-gullet med knappest mulig margin. – Jeg er i sjokk, uttalte Hansen etter at triumfen var et faktum.

  Bakkerud
  Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix
 • Køyrer for VM-tittel i Sør-Afrika

  Andreas Bakkerud (28) skal søndag kjempe om å bli den andre nordmannen, etter Petter Solberg, til å bli verdsmeister i rallycross. Før den avgjerande runden i Sør-Afrika ligg han eit poeng bak svenske Timmy Hansen. – Det her blir spanande. Eg har konkurrert mot Timmy sidan vi var 13 år gamle, så det blir moro. Det er berre å gå «all in», seier bergensaren. Bakkerud tok VM-bronse i 2016 og 2018.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Bakkerud vant i Canada

  Andreas Bakkerud var ustoppelig og gikk til helt topps i VM-runden i rallycross i Trois-Riviéres i Canada søndag. Han nærmer seg VM-lederen Kevin Hansen og ligger nå sju poeng bak svensken.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Petter Solberg legger opp

  Petter Solberg har kjørt sitt siste VM-løp i rally og rallycross. Før jul ble det kjent at 44-åringen tok pause fra rallycross, men nå er avbrekket gjort permanent. Nå skal Norges fremste motorsportstjerne hjelpe sønnen Oliver med å ta opp arven.

  Oliver og Petter Solberg
  Foto: Skjermump
 • Norsk bronse i rallycross-VM

  Andreas Bakkerud sikret seg bronsen i VM i rallycross i Cape Town. Petter Solberg kjørte solid fram til finalen, men der ble det raskt bråstopp under den siste runden. Svenske Johan Kristoffersson tok gullet.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Petter Solberg punkterte i finalen under VM-runden i rallycross søndag og trillet i mål til en femteplass.

Siste nytt

 • Elverum videre til NM-finalen

  Sigvaldi Gudjonson scoret 18 mål da Elverum slo Halden 32-29 og tok seg til NM-finalen i håndball for menn. Dermed får Elverum muligheten til å forsvare fjorårets NM-gull når de møter Haslum i Oslo Spektrum 29. desember.

  Sigvaldi Gudjonsson
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med seks mål.

  heidi løke
 • Moi usikker på grunn av skade

  Mohamed Elyounoussi sliter med en skade i foten og måtte gi seg underveis på dagens trening. Det betyr at kantspilleren, som har vært god i Celtic den siste tiden, er usikker foran den kommende landskampen mot Færøyene. – Som dere så var ikke Moi med. Han har vondt i en fot. Om det tar én eller flere dager tør jeg ikke svare på, sa landslagstrener Lars Lagerbäck på dagens pressekonferanse. Om Moi ikke rekker Færøyene-kampen seiler Mats Møller Dæhli og Tarik Elyounoussi opp som de mest aktuelle spillerne til å bekle rollen som høyrekant.

  Elyounoussi
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal