Rallycross

Oppsummert

 • 12.55: VM rallycross.
 • Komm.: Carl Andreas Wold og Tommy Rustad.
 • Bakkerud vant i Canada

  Andreas Bakkerud var ustoppelig og gikk til helt topps i VM-runden i rallycross i Trois-Riviéres i Canada søndag. Han nærmer seg VM-lederen Kevin Hansen og ligger nå sju poeng bak svensken.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Petter Solberg legger opp

  Petter Solberg har kjørt sitt siste VM-løp i rally og rallycross. Før jul ble det kjent at 44-åringen tok pause fra rallycross, men nå er avbrekket gjort permanent. Nå skal Norges fremste motorsportstjerne hjelpe sønnen Oliver med å ta opp arven.

  Oliver og Petter Solberg
  Foto: Skjermump
 • Norsk bronse i rallycross-VM

  Andreas Bakkerud sikret seg bronsen i VM i rallycross i Cape Town. Petter Solberg kjørte solid fram til finalen, men der ble det raskt bråstopp under den siste runden. Svenske Johan Kristoffersson tok gullet.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Solberg med seier i sin semi

  Petter Solberg kjører nydelig i andre semifinale, og leder fra start til mål. Han starter i første rekke i finalen, og han får med seg Loeb og Ekström til finalen.

 • Bakkerud kjørte ut i semifinalen

  Andreas Bakkerud lå lenge på en fjerdeplass i semifinalen i sørafrikanske Cape Town, men han kjørte i hinderet i kamp med Kevin Hansen. Dermed er han slått ut av finalen.

Petter Solberg punkterte i finalen under VM-runden i rallycross søndag og trillet i mål til en femteplass.

Siste nytt

 • Hovland fortsetter storspillet

  Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open ligger Viktor Hovland helt i tet før finalerunden søndag.

  21-åringen åpnet knallsterkt med fire birdies på de fem første hullene i golfturneringen i Idaho i USA lørdag. Han spilte på par de neste rundene, før han fikk en birdie igjen på 12. hull. Også på 15. og 16. hull spilte han til birdies, resten på par.

  Hovland leder turneringen med ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

  21-åringen sier i et intervju med GOLFTV ifølge Norsk Golf at han ikke tar noe for gitt når han skal spille siste runde søndag.

  – Det er ikke lenge siden jeg spilte college. Tanken på at jeg kan ta min første profftittel allerede, er kul. Vi får se hva som skjer. Jeg må fortsatt spille bra, sier han. (NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: JONATHAN FERREY / AFP
 • Nok en remis for Carlsen

  Magnus Carlsen fortsetter sin lange rekke av sjakkpartier uten tap. Lørdag ble det en ny remis mot russeren Jan Nepomnjasjtsji i Sinquefield Cup i USA.

  Det sendte Carlsen opp på 86 strake langsjakk-partier uten nederlag. Han står imidlertid med sju strake remis i St. Louis-turneringen.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Salah-show senket Arsenal

  Joel Matip startet maktdemonstrasjonen i Liverpools 3-1-seier over Arsenal i Premier League lørdag. Mo Salah sikret så seieren med to mål, det ene på straffe. Liverpool er eneste lag i Premier League med full poengpott etter tre serierunder.

  Pre Season Friendly - Olympique Lyonnais v Liverpool
  Foto: Denis Balibouse / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal