Rallycross

Oppsummert

 • 12.55: VM rallycross.
 • Komm.: Carl Andreas Wold og Tommy Rustad.
 • Bakkerud sikret VM-sølv

  Andreas Bakkerud tok sølv i rallycross-VM bak svenske Timmy Hansen. Det var kun to poeng mellom duellantene før søndagens avgjørende finale, men Hansen klarte å ro i land VM-gullet med knappest mulig margin. – Jeg er i sjokk, uttalte Hansen etter at triumfen var et faktum.

  Bakkerud
  Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix
 • Køyrer for VM-tittel i Sør-Afrika

  Andreas Bakkerud (28) skal søndag kjempe om å bli den andre nordmannen, etter Petter Solberg, til å bli verdsmeister i rallycross. Før den avgjerande runden i Sør-Afrika ligg han eit poeng bak svenske Timmy Hansen. – Det her blir spanande. Eg har konkurrert mot Timmy sidan vi var 13 år gamle, så det blir moro. Det er berre å gå «all in», seier bergensaren. Bakkerud tok VM-bronse i 2016 og 2018.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Bakkerud vant i Canada

  Andreas Bakkerud var ustoppelig og gikk til helt topps i VM-runden i rallycross i Trois-Riviéres i Canada søndag. Han nærmer seg VM-lederen Kevin Hansen og ligger nå sju poeng bak svensken.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Petter Solberg legger opp

  Petter Solberg har kjørt sitt siste VM-løp i rally og rallycross. Før jul ble det kjent at 44-åringen tok pause fra rallycross, men nå er avbrekket gjort permanent. Nå skal Norges fremste motorsportstjerne hjelpe sønnen Oliver med å ta opp arven.

  Oliver og Petter Solberg
  Foto: Skjermump
 • Norsk bronse i rallycross-VM

  Andreas Bakkerud sikret seg bronsen i VM i rallycross i Cape Town. Petter Solberg kjørte solid fram til finalen, men der ble det raskt bråstopp under den siste runden. Svenske Johan Kristoffersson tok gullet.

  VM-runde i rallycross på Lånkebanen på Hell.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Petter Solberg punkterte i finalen under VM-runden i rallycross søndag og trillet i mål til en femteplass.

Siste nytt

 • X-games -sølv til Røisland

  Mons Røisland tok sølv på snøbrett i slopestyle i X-games i Aspen i kveld.

  Mons Røisland klinte til i X Games Aspen og vant sølv i snøbrett slopestyle.
 • Historisk EM-bronse til Noreg

  Dei norske handballherrene gjekk på eit knapt tap mot Kroatia i semifinalen i handball-EM, men viste at dei verkeleg ville vinne medalje og vann 20-28 mot Slovenia i bronsefinalen. Det er Noregs første EM-medalje.

  Torbjørn Bergerud stod ein strålande kamp i mål. Magnus Jøndal spelte også ein god kamp, fekk sju mål og vart kåra til banens beste.

  LtdTpYTk0Ug
  Foto: Anders Wiklund
 • Barcelona tapte

  Barcelona tapte 2-0 for Valencia i La Liga, og gjekk på sitt første ligatap sidan 2. november. Eit sjølvmål og ei scoring av Maxi Gomez senka serieleiaren.

  Det betyr at Real Madrid kan gå til topps på tabellen om dei tek poeng mot Valladolid søndag.

  Valencia scorar mot Barcelona
  Foto: Alberto Saiz / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal