NRK Meny
Ettering, Tyskland.

Motorsport

Oppsummert

 • Her følger vi alt av motorsport, med spesielt fokus på de store profilene.
 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG
 • Márquez økte VM-ledelsen

  Marc Márquez har 33 poeng til nestemann i VM-sammendraget etter å ha kjørt inn til en overlegen seier i Australias Grand Prix i roadracing. Triumfen sørget for at Márquez har ytterligere 22 poeng ned til Andrea Dovizioso i sammendraget, skriver NTB.

  Marquez
  Foto: Andy Brownbill / AP
 • Beinbrudd for motorsportlegende

  Roadraceren Valentino Rossi pådro seg et dobbelt beinbrudd under torsdagens trening i hjembyen Urbino i Italia. Han ble fraktet til sykehuset for ytterligere behandling og må mest sannsynlig stå over resten av sesongen. 38-åringen er verdensmester hele ni ganger i ulike kategorier.

  Valentino Rossi
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Marquez økte VM-ledelsen

  Regjerende verdensmester Marc Marquez tok sin andre strake seier i MotoGP da han vant Tsjekkias Grand Prix søndag.

  Dani Pedrosa ble nr to, mens Maverick Vinales tok tredjeplassen. Valentino Rossi, som er blitt verdensmester ni ganger, ble fjerdemann.

  Marc Marquez
  Foto: Petr David Josek / AP
 • Dansk speedwaystjerne kan bli lam

  Den danske speedwayveteranen Nicki Pedersen kan bli tvunget til å gi seg. Røntgen av 40-åringens nakke viser at han risikerer å bli lam. Den tidligere verdensmesteren krasjet alvorlig i mai og har ikke sittet på en speedwaysykkel siden.

  Nicki Pedersen
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters

Siste nytt

 • Byåsen får hviterussisk motstand

  Byåsens håndballkvinner møter HC Gomel fra Hviterussland i tredje runde av EHF-cupen. Det ble klart i en trekning i Wien i Østerrike tirsdag.

  Byåsen tok seg sist helg videre med seier over rumenske Dunarea Braila.

  Byåsen - H. C. Dunarea Braila
  Foto: Bent Lindsetmo / NRK
 • Unsworth tar over i Everton

  Den mangeårige Everton-forsvareren David Unsworth tar over som manager i klubben på midlertidig basis. Det ble klart dagen etter at Liverpool-klubben sparket Ronald Koeman.

  Portsmouth's Unsworth celebrates scoring a penalty during their Premier League match against Manchester United at Fratton Park
  Foto: Kieran Doherty / Reuters
 • UEFA åpner sak mot Danmark

  Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har formelt åpnet sak mot Danmark på grunn av den avlyste VM-kvalifiseringskampen mot Sverige sist uke. UEFA opplyser tirsdag at forbundet har åpnet sak mot Danmark, og at den skal behandles 16. november.

  Pernille Harder
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kvalifisering fotball, kvinner: Nederland - Norge
4-4-2 VM-kvalifisering fotball kvinner: Nederland - Norge
VM-kvalifisering fotball: Nederland - Norge