Pep: – Den vanskeligste tittelen

Pep Guardiola tok tirsdag sin tredje Premier League-tittel med Manchester City, og kaller denne sesongen ekstra spesiell.

– Dette har vært en sesong som ikke ligner på noen annen. Dette var den vanskeligste, sa Guardiola etter å ha ledet laget til sitt sjuende seriegull.

Tittelen ble sikret etter at Ole Gunnar Solskjær og et b-preget Manchester United tapte mot Leicester tirsdag kveld.

Neste uke vil koronarestriksjonene lettes på, og det kan gjøre plass til 10.000 fans på plass når City spiller sin siste hjemmekamp mot Everton 23. mai. Da kan det bli en feiring som ligner på slik man er vant å se det.

Britain Soccer Champion Man City
Foto: Peter Byrne / AP

Siste nytt

 • Tettey-comeback var ikke nok

  Selv en tilbakevendt Alexander Tettey og 600 tilskuere på Lerkendal var ikke nok til å skaffe Rosenborg tre poeng etter nedturen mot Strømsgodset forrige helg. Nå er det seks poeng opp til rival Molde på serielederplass.

  Selv om Rosenborgs Dino Islamovich fant veien til nettmaskene etter bare 12. minutter, stoppet dommeren den gleden. Målet ble annullert på grunn av offside.

  62. minutter skulle det ta før ballen satt i nettmaskene igjen. Det var det Joachim Thommassen som fikset - sitt første mål på over to år.

  Dermed endte gjensynet med Lerkendal poengløst for den mangeårige utenlandsproffen. Tettey avsluttet proffkarrieren i Norwich i vår.

  Rosenborg - Sarpsborg08
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Sveits med full kontroll mot Tyrkia

  Tyrkia går ut av mesterskapet med tre tap og kun én scoring etter å ha tapt 1-3 mot Sveits.

  Haris Seferovic sørget for pangstart for sveitserne, mens Xherdan Shaqiri doblet ledelsen for rødtrøyene.

  Irfan Kahveci sørget for redusering og Tyrkias første mål i årets EM. Men Sveits var klart best, og Shaqiri punkterte kampen da han scoret sitt andre for kvelden.

  Sveits havner på tredjeplass i gruppa, og dermed må de vente på resten av kampene for å finne ut om de kommer videre til åttedelsfinalen.

 • LSK-oppturen fortsetter

  Thomas Lehne Olsen var tungen på vektskålen med sine to mål da Lillestrøm tok tre sterke poeng mot Tromsø i Eliteserien søndag. Kampen endte 2-1.

  Lillestrøm fikk en pangstart og tok ledelsen etter bare et drøyt minutts spill. Igoh Ogbu headet på tvers i feltet og fant Thomas Lehne Olsen, som på akrobatisk vis brassesparket ballen i mål fra ti-elleve meter.

  – At han i det hele tatt har frekkhet til å prøve på det der, det er helt rått. Et helt sykt mål, sa Discovery-ekspert Eline Torneus.

  Lagene var like langt etter 26 minutter. Unggutten August Mikkelsen skjøt et frispark via muren og i mål til 1-1.

  Like etter pause gikk LSK opp i 2-1, etter en bisarr scoring. Tromsø-målvakt Jacob Karlstrøm bommet fullstendig på et utspark, og skjøt ballen i leggen til forsvarsspiller Felix Winther og i beina på LSKs Ifeanyi Mathew.

  Mathew sentret til Lehne Olsen, som hadde få problemer med å sette ballen i mål. Det var hans fjerde mål denne sesongen.

  Det ble også det siste målet i kampen. Dermed vant LSK 2-1.

  Tapet gjør at Tromsø står med en uavgjort og to tap på Alfheim så langt denne sesongen. For Lillestrøm sin del var det den først seieren på bortebane denne sesongen. (NTB)

  QqatmAra7qw
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal