Sportsnyheter

Golberg sjanseløs i snøkaoset: – Hva i all verden er det som skjer?

OBERSTDORF (NRK): Alt handlet om vær og før før VM-stafetten. Allerede på første etappe stakk russiske Aleksej Tsjervotkin ifra – mens Pål Golberg med tilsynelatende dårlig glid ikke hadde sjans til å følge.

Siste nytt

 • Utforrenn avlyst på grunn av tåke

  Fredagens utforrenn i østerrikske Saalbach er avlyst på grunn av tåke. Verdenscuprennet ble stanset allerede etter utøver nummer ni, så dermed fikk Kjetil Jansrud og Henrik Røa aldri satt utfor. Nordmennene hadde startnummer 19 og 25.

  FIS Ski World Cup - Men's Downhill
  Foto: Lisi Niesner / Reuters
 • Thomsen klar for finale

  Kulestøteren Marcus Thomsen er klar for fredagens finale i innendørs-EM i friidrett i Polen etter at han var blant de åtte som greide å kvalifisere seg fredag formiddag. Nordmannen kom seg akkurat videre med et kast på 20,27 meter. Thomsen tok den siste finaleplassen blant de 13 i kvalifiseringen. Finalen begynner kl 20.35.

  Marcus Thomsen
  Foto: Vidar Ruud / NTB
 • Bjørgen bekymret for langrenn

  Marit Bjørgen er urolig for langrennssportens framtid. Skilegenden mener Norge og Sverige må dele mer kunnskap for å få fart på interessen.

  Så langt har Norge tatt seks av ni langrennsgull i ski-VM i Oberstdorf. De tre øvrige har gått til Sverige (to) og Russland.

  – Jeg er bekymret for langrenn internasjonalt. Det er kjempeviktig at vi får med flere nasjoner fra Mellom-Europa og resten av verden. Det er ikke bra om interessen bare er der i Norge, Sverige og Russland, sier Bjørgen i et intervju med det svenske nyhetsbyrået TT.

  Den tidligere langrennsdronningen er blitt mer urolig den siste tiden.

  – Jo mindre snø det blir, desto vanskeligere blir det med rekrutteringen, påpeker trønderen. (NTB)

  Marit Bjørgen
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal