Northug lover gull i Falun

Petter Northug forteller at han trener som «et monster» og lover gull i Falun i et nytt innlegg på Instagram.

Northug

Northug lover mer gull i Falun i vinterens VM. Her med fangsten fra VM i Oslo i 2011.

Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix

Det har vært en tung vår for Petter Northug, både med skuffende resultater i OL, droppet verdenscup og så skandalen rundt fyllekjøringen.

Nå kan det imidlertid se ut som om Petter Northug er i ferd med å finne tilbake både formen og glimtet i øyet.

«YOLOT»

Slik begynner Petter Northug ett nytt innlegg på sin Instagram-profil.

Det er det første innlegget Petter Northug har lagt ut på tjenesten siden fyllekjøringen og ulykken i Trondheim natt til fjerde mai.

YOLOT er et engelsk uttrykk som betyr «You only live once, twice», altså at man bare lever en gang – to ganger.

Og resten av innholdet i meldingen tyder på at Northug har funnet tilbake til motivasjonen, og at han trener svært hardt for å komme tilbake på topp.

Dette skriver han i innlegget:

– YOLOT #Hello #everybody #now #Petters #BACK #im #training #like #a #monster #and #thats #a #FACT #VM #in #Falun #is #my #GOAL #I #promise #everybody #to #win #some #GOLD #iLoveSweden

Dersom vi fjerner hashtaggene, blir oversettelsen som følger.

– Hei alle sammen, nå er Petter tilbake. Jeg trener som et monster, det er et faktum. VM i Falun er mitt mål, og jeg lover alle sammen at jeg vil vinne gull. Jeg elsker Sverige, skriver han.

I etterkant av fyllekjøringen har flere eksperter stilt spørsmål rundt Northugs motivasjon, og mange vil nok bli glade, for at han nå ser ut til å ha funnet den.

Fyllekjøringen er snart ferdig etterforsket, og det er ventet en tilståelsesdom i saken. Dermed vil straffen trolig komme samme dag som rettsmøtet.

Det er også bekreftet at Northug må punge ut for bilen som ble ødelagt i krasjet.

Siste nytt

 • Nederland videre til finalen

  Dersom Norge vinner over Spania senere idag, møter de Nederland i finalen i håndball-VM på søndag. Det ble klart etter en svært spennende semifinale mellom Russland og Nederland. Lagene fulgte hverandre tett, men i sluttminuttene var det de nederlandske damene som klarte å dra i land seieren 32-33. Dermed kan Norge få sin revansj i finalen, men først må de slå Spania i den andre semifinale som begynner klokken 12.30.

  Håndball VM kvinner Kumamoto Japan
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Klar for Vålerenga

  Monica Knutsens etterfølger i Vålerenga er klar. Jack Majgaard Jensen (46) blir ny trener for Vålerengas kvinner. Det får NRK opplyst fra flere hold. VG var først til å omtale saken. Dansken tar over Toppserie-klubben etter at Knutsen forlot stillingen som hovedtrener for å bli utviklingssjef i samme klubb. Majgaard Jensen har tidligere trent blant annet Lyngby i Danmar og Rosengård i Sverige.

  pS-Zv9n_Tl0
  Foto: Emil Langvad/TT / Emil Langvad/TT
 • Zuccarello-assist og seier

  Minnesota Wild vant i natt mot Edmonton Oilers, men gjestene bet godt fra seg i kampen som endte 6-5 for hjemmelaget. Mats Zuccarello leverte en assist. Mats Zuccarello hadde 19 minutter og 31 sekunder på isen under kampen.

  Wild Lightning Hockey
  Foto: Chris O'meara / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal