NRK Meny

NM i fotball menn 2018

Oppsummert

Jakten på en ny norgesmester i fotball fortsetter. Hvem kan juble på Ullevaal i desember? Se cupmagasinet med sammendrag fra 3. runde i NM her fra klokken 21:10.

 • Slik spilles fjerde runde i cupen

  Fjerde runde av NM i fotball er trukket, og den spilles slik:

  Lillestrøm - Brann
  Strømsgodset - Ranheim
  Ull/Kisa - Bryne
  Rosenborg - Odd
  Mjøndalen - Haugesund
  Bodø/Glimt - Hødd/Kristiansund
  Start - HamKam/Sarpsborg
  Tromsø - Vålerenga
  Kampene spilles 30. mai (lag i E-cup) og 13. juni.

 • Vålerenga videre i cupen

  Oslo-oppgjøret i tredje runde av cupen endte med avansement for Vålerenga. Bortelaget tok ledelsen ved Bård Finne, før Felipe Carvalho doblet ledelsen. Johannes Godoy reduserte for andredivisjonslaget Skeid, men VIF holdt unna og er videre i cupen.

  Vålerenga-Skeid
  Foto: NTB Scanpix / NTB scanpix
 • Stabæk ute av cupen

  Eliteserielaget Stabæk tapte 2–0 mot førstedivisjonslaget Mjøndalen i cupens tredje runde. Scoringer av Andreas Hellum og Jibril Bojang sørger for at laget fra Nedre Eiker er videre til neste runde.

 • LSK tok seg komfortabelt videre

  Regjerende cupmester Lillestrøm er videre til tredje runde i cupen etter at de slo 3.divisjonslaget Lørenskog 5-1. Lørenskogs Riki Alba førte hjemmelaget opp i ledelse etter åtte minutter, men gjestene kom raskt tilbake og ble for sterke.

  NM fotball, 2. runde: Lørenskog - Lillestrøm.
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
2. omgang i 1. runde i cupen.

Siste nytt

 • Viviani med sin fjerde seier

  Elia Viviani tok sin fjerde etappeseier under Giro d'Italia onsdag. Han er dermed den første italieneren på fire år til å vinne fire etapper i én og samme utgave av Giro d'Italia.

  Alle sammenlagtfavorittene kom seg helskinnet til mål, og Simon Yates er fortsatt mannen som innehar den rosa ledertrøya etter den 17. etappen over 155 kilometer fra Riva del Garda til Iseo.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP
 • Storaksjon mot kampfiksing

  Midt i forberedelsene til mesterligafinalen i Kiev rystes ukrainsk fotball av det som kan være en stor kampfiksingsskandale. Topplagene Vorskla Poltava og Zorja Lugansk er på listen over i alt 35 klubber som politiet mener har vært involvert i kampfiksing.

 • Lovren klar for Ronaldo-test

  Dejan Lovren vet han har en tøff oppgave i vente mot Cristiano Ronaldo i mesterligafinalen: – Ronaldo har spilt denne typen kamper i 12-15 år. Han scorer over 30 mål hver sesong. Men vi møter verdens beste spisser i Premier League, så vi vet hvordan vi skal forsvare oss som lag.

  Dejan Lovren
  Foto: Glyn Kirk / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal