Landslaget i fotball, menn

Oppsummert

 • Cirka 22.50: Pressekonferanse med landslagssjef Lars Lagerbäck etter bortekampen mot Sverige i EM-kvaliken.
 • Norges lag er klart

  Lars Lagerbäck ser ut til å skulle spille med kun én spiss borte mot Sverige søndag.

  Joshua King starter på topp. Dermed går Erling Braut Haaland ut av laget. Inn kommer Markus Henriksen.

  I tillegg gjør landslagssjefen en endring i forsvar. Even Hovland går ut. Tore Reginiussen kommer inn.

  – Det er overraskende at de kjører inn Henriksen. Det er tydelig at Lagerbäck ikke ønsker en kamp som sist. Det er helt klart defensivt fokus, sier NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp.

  Laster Twitter-innhold
 • Ødegaard spøkte med lagkamerat

  På dagens pressekonferanse med Lars Lagerbäck og Martin Ødegaard, dagen før EM-kvalifiseringskampen mot Sverige, sa Ødegaard at han hadde kommunisert med Real Sociedad-kollega Alexander Isak.

  – Det blir en stor kamp og det blir kult å spille mot en lagkompis, sier Ødegaard og legger til:

  – Jeg skrev en melding til han i går og skrev at jeg håpet han ikke skulle spille, sier Ødegaard og flirer.

  Se hele pressekonferansen her:

 • Ikke bekymret for publikumstrøkk

  Det er forventet å bli mer enn 40 000 tilskuere på Friends Arena. På spørsmål om Lagerbäck har forberedt spillerne på støy og trøkk, svarer han følgende:

  – Det har vi ikke pratet noen ting om, men det er mulig vi nevner noe på matchmøtet i kveld. De fleste spillerne spiller jo utenlands og er jo vant til mye publikum. Og jeg tror disse spillerne har så mye erfaring nå, at det blir nok ikke noe problem.

 • Lagerbäck skryter av Isak

  – Isak har gjort det fantastisk bra. Jeg husker ham fra et slags nordisk landslag for noen år siden, og han var et talent allerede da. Jeg synes han har utviklet seg til å bli en god fotballspiller, sier Lars Lagerbäck om Sveriges nye superstjerne Alexander Isak.

Siste nytt

 • Verdensrekordholder mister VM

  Verdensrekordholderen på 1500-meter, Genzebe Dibaba (28) fra Etiopia, trekker seg fra VM i Doha. I en pressemelding hun har lagt ut på Instagram, forteller Dibaba at hun har fått diagnosen plantar fascitt, en fotskade som er relativt vanlig i friidrett. Hun pådro seg skaden under Diamond League-finalen i Zürich. Den tidligere verdensmesteren har verdens nest beste tid på 1500 neter i år.

  ATHLETICS-DIAMOND/LAUSANNE
  Foto: DENIS BALIBOUSE
 • Sa nei til Manchester City

  Bodø/Glimt sin Håkon Evjen skal ha takka nei til å spele for Manchester City. I staden valte han den nederlandske klubben AZ Alkmaar, skriv VG. – Eg er veldig nøgd med valet, sjølv om det var freistande med ein av verdas største klubbar, seier han til avisa. 19-åringen skreiv denne veka ein kontrakt på fire og eit halv år med AZ Alkmaar. Bodø/Glimt skal ha fått rundt 25 millionar kroner for Evjen.

  Bodø/Glimts Håkon Evjen
  Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
 • Atletico reddet poeng på overtid

  Juventus fikk en god start på årets mesterligasesong da de tok ledelsen 2–0 mot Atlético Madrid på bortebane, men hjemmelaget kom knallsterkt tilbake. Juan Cuadrado og Blaise Matuidi sørget en 2-0-ledelse til laget fra Torino, mens Stefan Savic reduserte til 2-1 20 minutter før full tid. På overtid sørget Hector Herrera for at det ble ett poeng til begge lagene i sesongdebuten. I den andre kampen i gruppen sørget Lokomotiv Moskva for en fin start på turneringen, da de slo Bayer Leverkusen 2–1 i Tyskland.

  X01622
  Foto: SUSANA VERA

Sendeplan

Kl. Program Kanal