Hopp til innhold

Jerv stoppet lang tapsrekke – vant første kamp etter koronautbruddet

Det så ut til å bli målløst mellom Jerv og Haugesund i bunnoppgjøret i eliteserien lørdag, men i det siste ordinære minutt sørget Felix Schröter for at Jerv kunne juble for tre viktige poeng.

Dermed stoppet sørlendingene tapsrekken på fem kamper.

Før lørdagens oppgjør hadde Jerv fått sine to siste kamper utsatt etter at laget ble rammet av et koronautbrudd. Dermed hadde de ikke spilt siden 22. juni.

Seieren er kun Jervs tredje i lagets første sesong på øverste nivå i norsk fotball. Med ti poeng ligger de fremdeles nest sist på tabellen. Haugesund holder 13.-plassen, men har to kamper mer spilt.

Eliteserien i fotball 2022: Jerv - Haugesund
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Siste nytt

 • Britiske vinterutøvere mister støtte

  Utøvere raser etter UK Sport besluttet å fjerne finansieringen av deres landslag i langrenn, alpint og paranordisk ski.

  – Det er ekstremt skuffende at UK Sport har bestemt seg for å fjerne denne finansieringen – for oss og for fremtidige alpinister fra Storbritannias, sier den britiske alpinisten Charlie Guest i en uttalelse.

  De tre idrettsgrenene var blant åtte idretter som delte 284 millioner kroner i finansiering fra UK Sport. GB Snowsport sier imidlertid at de nå har blitt ansett som «ikke investerbare» for det øverste finansieringsnivået av UK Sport.

  Dermed står blant annet alpinlandslaget med kniven på strupen. De har åtte uker på seg til å skaffe 9,4 millioner kroner, melder BBC.

  Dave Ryding vant Storbritannias første verdenscupseier i alpint under slalåmrennet i Kitzbühel forrige sesong. (NTB)

  Ryding
  Foto: FABRICE COFFRINI / Afp
 • Sánchez fortsetter karrieren i Frankrike

  Alexis Sánchez har bestått den medisinske testen i Olympique de Marseille og er enig med klubben om en overgang.

  Det bekrefter Olympique de Marseille på sin nettside.

  Sánchez kommer gratis fra italienske Inter etter at kontrakten hans gikk ut etter forrige sesong. 33-åringen har spilt for den italienske storklubben siden 2019.

  Chileneren har hatt en imponerende spillerkarriere. hvor han også har spilt for klubber som Cobreloa, Udinese, Barcelona, Arsenal og Manchester United. (NTB)

  Alexis Sánchez
  Foto: Claudio Cruz / AP
 • Nordmann klar for IFK Göteborg

  Norske Eman Marković bytter ut Norrköping med IFK Göteborg. Norsk-bosnieren har signert en kontrakt ut 2024.

  Det bekrefter klubben på sin nettside.

  – Jeg er veldig imponert over Blåvitt og glad for å være en del av laget. Her gjøres det en spennende satsing som jeg virkelig har lyst til å være med på, sier Marković.

  23-åringen gikk fra Start til Norrköping i februar og spilte kun 16 kamper før han nå drar videre til «Blåvitt». Han har også tidligere spilt for klubber som Lyngdal, Molde og Zrinjski Mostar.

  Marković har representert alle norske ungdomslandslag fra U15 opp til U21, hvor han har spilt med stjerner som Erling Braut Haaland. (NTB)

  Eman Markovic
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste