FK Jerv
Foto: Tom-Richard Hansen Olsen/NRK

FK Jerv

Oppsummert

 • Spiller i 1. divisjon
 • Se artikler om FK Jerv her.
 • Flytter cupfinalen og seriestarten

  Norges Fotballforbund la i dag frem endringer for terminlisten i fotballsesongen 2020. Der kommer det frem at cupfinalen flyttes fra desember til siste helg i oktober. I tillegg vil seriestarten være i april, mens siste serierunde spilles i november.

  Start-Jerv
  Foto: Scanpix
 • Strålande nøgd etter storsiger

  – Fantastisk bra gjennomført. I dag var det stor skilnad på laga. Ein skulle tru det var Real Madrid vi skulle møte etter meldingane som har komme før Grimstad før kampen. Det var det ikkje, smiler Start-trenaren etter 7-1 sigeren mot Jerv.

 • Nådelaus mot eige lag

  Jerv-spissen Alexander Dang var særs skuffa etter 1-7 tapet heime mot Start i 1. divisjon. – Vi burde ikkje vise oss i Grimstad dei neste to vekene. Dette var flaut, seier spissen.

  Intervju med Jerv-spelar Alexander Dang etter 1-7 tapet mot Start.
 • Målfest då Start knuste Jerv

  Start slo FK Jerv 7-1 i på bortebane i 1. divisjon i fotball. Det stod 0-3 til pause. Start klatrar opp på direkte opprykksplass på tabellen. Klubben ligg to poeng føre Sandefjord, som har ein kamp mindre spelt. Sjå vår sending med reaksjonar.

  Start slo Jerv 7-1 i 1. divisjon i fotball på Levermyr stadion.
Intervju med Jerv-spelar Alexander Dang etter 1-7 tapet mot Start.
Start slo Jerv 7-1 i 1. divisjon i fotball på Levermyr stadion.
Brødrene Eirik og Torje Wichne bor i samme leilighet, men lørdag møtes de på hver sin banehalvdel i sørlandsderbyet Jerv-Start i Grimstad.