NRK Meny

Ishockey, eliteserien 2017/18

 • Lørenskog får seks ukers frist

  Norges Ishockeyforbund gir Lørenskog lisens inntil videre. Om seks uker får Hockey-Norge svar på om romerikingene forsvinner fra Eliteserien eller ikke, melder TV 2.

  Lørenskog sliter tungt økonomisk. Om klubben ikke får lisens, rykker Narvik opp i eliteserien.

  Lillehammer - Lørenskog
  Foto: Stein Schinstad / NRK
 • Nicholls sikret Storhamar matchball

  Storhamar kan avgjøre NM-finaleduellen på egen is onsdag etter å ha slått Lillehammer 2-1 etter forlenging i den fjerde finalekampen mandag. Josh Nicholls ble matchvinner ni minutter ut i første ekstraperiode. Storhamar leder nå 3-1 i kamper.

  Andre finale i NM sluttspillet i Kristins Hall på Lillehammer mellom hjemmelaget Lillehammer og Storhamar (5-4)
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Storhamar i NM-ledelse

  Storhamar tok på nytt føringen i NM-finalene mot Lillehammer med 5-2-seier i den tredje kampen på egen is lørdag. Det står 2-1 i NM-duellen.

  Canadiske Kodie Curran ble matchvinner med sin 3-2-scoring 4.55 minutter før slutt. Josh Nichols satte 4-2 og 5-2 i åpent mål mot slutten av kampen.

 • Lillehammer utlignet i NM-finalen

  Etter å ha tapt første kamp mot Storhamar i NM-finalen hele 7-0, slo Lillehammer tilbake i en jevnspilt kamp nummer to. Til slutt vant Lillehammer 5-4. Dermed står det 1-1 i best-av-sju-serien før kamp nummer tre på lørdag.

  2. semifinale hockey
  Foto: Stein Schinstad / NRK
 • Pål Gulbrandsen ferdig i Oilers

  Pål Gulbrandsen er ferdig som trener i Stavanger Oilers etter skuffende resultater, melder klubben på sine nettsider torsdag.

  – Etter en lang runde med evaluering av situasjonen er vi nå enige om at det beste for begge parter er å gå hver til sitt, sier General Manager Pål Haukali Higson til oilers.no.

  Gulbrandsen overtok som hovedtrener i Oilers våren 2016. Han har vært i Stavanger siden han kom til klubben som spiller i 2003.

  Pål Gulbrandsen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.

Siste nytt

 • Solbakken hissa seg opp

  FC København vann 1–0 heime mot CSKA Sofia og 4–2 samanlagt i Europaligaen. Likevel var FCK-trenar Ståle Solbakken sint. Ifølgje NTB var grunnen at lagets scoring vart vist på storskjerm i Parken. Bileta viste at målscorar N'Doye står i offside.

  Ståle Solbakken
  Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix
 • Rønningen står over friidretts-NM

  Sprinteren Helene Rønningen er skadd og har meldt forfall til helgens NM i friidrett i Byrkjelo. Hun har fått en skade under i plantarfacien, bindevevshinnen som går under foten. Rønningen deltok på 100- og 200 meter under friidretts-EM i Berlin.

  Helene Rønningen, Bislett 2018
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live med NM-veka
NM-veka: Styrkeløft
NM-veka: Styrkeløft, kvinner
NM-veka: Rugby, menn
Sport i dag med NM-veka
NM-veka: Rugby, finale for kvinner
NM-veka: Rugby, kvinner