Ishockey, eliteserien 2017/18

 • Lørenskog får seks ukers frist

  Norges Ishockeyforbund gir Lørenskog lisens inntil videre. Om seks uker får Hockey-Norge svar på om romerikingene forsvinner fra Eliteserien eller ikke, melder TV 2.

  Lørenskog sliter tungt økonomisk. Om klubben ikke får lisens, rykker Narvik opp i eliteserien.

  Lillehammer - Lørenskog
  Foto: Stein Schinstad / NRK
 • Nicholls sikret Storhamar matchball

  Storhamar kan avgjøre NM-finaleduellen på egen is onsdag etter å ha slått Lillehammer 2-1 etter forlenging i den fjerde finalekampen mandag. Josh Nicholls ble matchvinner ni minutter ut i første ekstraperiode. Storhamar leder nå 3-1 i kamper.

  Andre finale i NM sluttspillet i Kristins Hall på Lillehammer mellom hjemmelaget Lillehammer og Storhamar (5-4)
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Storhamar i NM-ledelse

  Storhamar tok på nytt føringen i NM-finalene mot Lillehammer med 5-2-seier i den tredje kampen på egen is lørdag. Det står 2-1 i NM-duellen.

  Canadiske Kodie Curran ble matchvinner med sin 3-2-scoring 4.55 minutter før slutt. Josh Nichols satte 4-2 og 5-2 i åpent mål mot slutten av kampen.

 • Lillehammer utlignet i NM-finalen

  Etter å ha tapt første kamp mot Storhamar i NM-finalen hele 7-0, slo Lillehammer tilbake i en jevnspilt kamp nummer to. Til slutt vant Lillehammer 5-4. Dermed står det 1-1 i best-av-sju-serien før kamp nummer tre på lørdag.

  2. semifinale hockey
  Foto: Stein Schinstad / NRK
 • Pål Gulbrandsen ferdig i Oilers

  Pål Gulbrandsen er ferdig som trener i Stavanger Oilers etter skuffende resultater, melder klubben på sine nettsider torsdag.

  – Etter en lang runde med evaluering av situasjonen er vi nå enige om at det beste for begge parter er å gå hver til sitt, sier General Manager Pål Haukali Higson til oilers.no.

  Gulbrandsen overtok som hovedtrener i Oilers våren 2016. Han har vært i Stavanger siden han kom til klubben som spiller i 2003.

  Pål Gulbrandsen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.

Siste nytt

 • Overtidspoeng for serieleiaren

  Med eit frispark av Mario Vrancic sikra Norwich seg 2-2 mot Sheffield Wednesday fredag kveld, og leier Championship med fem poeng til Leeds og Sheffield United.

  Det kan bety at opprykket kan sikrast måndag for Alexander Tetteys klubb. Tettey sat på benken heile kampen.

  Christoph Zimmermann, Norwich
  Foto: TONY O'BRIEN / Reuters
 • Tangerte 109 år gammal rekord

  Aston Villa tok sin niande strake liga-siger med 2-0 over Bolton i dag. Det er tangering av klubbrekorden frå oktober-desember 1910, og gir så godt som sikkert den gamle storklubben kvalifiseringsplass i Championship.

  Samstundes sende dei Bolton ned til League One.

  Tammy Abraham, Aston Villa
  Foto: LEE SMITH / Reuters
 • Sju baklengs for Norge

  Finland banka Norge heile 7-0 i dagens kamp i den nordiske ishockeyturneringa. Periodesifra var 2-0, 1-0 og 4-0.

  I går tapte Norge 3-1 for Finland. Norge ligg sist etter fire tap for Sverige og Finland, og møter Danmark i to kampar neste helg.

  Lars Haugen
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal