NRK Meny
Normal

Sparta snudde kampen, Stjernen avgjorde i sudden death

Sluttresultatet i Kongsvinger ble 3-5, etter at Sparta snudde kampen i siste periode. I sternehallen ble det overtidsspill, etter at Lillehammer utlignet et snaut minutt før slutt.

Henrik Knold feirer mål

Fortsatt full uttelling for Sparta etter tredje serierunde, og to viktige poeng til Stjernen.

Foto: Fredrik Olastuen

Men det tok bare drøyt to og et halvt minutt før overtidsspillet var ferdig i Stjernehallen, da Joacim Sundelius skaffet Stjernen to poeng.

Kongsvinger byttet målmannen mot en ekstra utespiller det siste minuttet, men det var det gjestene fra Sarpsborg som utnyttet best. Niklas Roest ga Sparta ledelsen etter 58:17 spilte minutter, og Kalle Ekelund sikret seieren mot åpent mål med 26 sekunder igjen å spille.

Kampfakta får du her:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.

  • Ny forening for unge slagrammede

    Totalt sju mennesker møtte opp da LHL hjerneslag ung ble stiftet i Østfold i går kveld. Da tilsvarende forening startet i Oslo for kort tid siden, møtte tre mennesker opp. Initiativtager i Østfold, Remi Drageset er godt fornøyd