NRK Meny
Normal

Sparta snudde kampen, Stjernen avgjorde i sudden death

Sluttresultatet i Kongsvinger ble 3-5, etter at Sparta snudde kampen i siste periode. I sternehallen ble det overtidsspill, etter at Lillehammer utlignet et snaut minutt før slutt.

Henrik Knold feirer mål

Fortsatt full uttelling for Sparta etter tredje serierunde, og to viktige poeng til Stjernen.

Foto: Fredrik Olastuen

Men det tok bare drøyt to og et halvt minutt før overtidsspillet var ferdig i Stjernehallen, da Joacim Sundelius skaffet Stjernen to poeng.

Kongsvinger byttet målmannen mot en ekstra utespiller det siste minuttet, men det var det gjestene fra Sarpsborg som utnyttet best. Niklas Roest ga Sparta ledelsen etter 58:17 spilte minutter, og Kalle Ekelund sikret seieren mot åpent mål med 26 sekunder igjen å spille.

Kampfakta får du her:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.