Hopp til innhold

Irriterer seg over «TV-blemme» etter sølvet: – Angrer

Ingrid Landmark Tandrevold var først rørt og glad etter sølvet på fellesstarten, men så satte et seiersintervju seg fast i hodet.

BANNING: Dette intervjuet tok litt av gleden ved sølvmedaljen til Ingrid Landmark Tandrevold.

– En fantastisk prestasjon! Ti treff etter alt du har opplevd dette mesterskapet, utbrøt NRKs kommentator Andreas Stabrun Smith.

For ti treff på de to stående seriene sikret Tandrevold en sølvmedalje.

– Et mesterverk å komme tilbake så sterkt så fort, sier Smith.

På sisterunden satte Tandrevold på turboen i sporet. Hun hentet inn franske Julia Simon, og parkerte verdenscuplederen i sporet.

– Jeg følte jeg skjøt for meg selv, og jeg hadde så lyst til å vise for meg selv at jeg kan det her og så gikk jeg på sisterunden for alle som heier på meg, sier Tandrevold til NRK.

– Jeg er så imponert over det Tandrevold leverer i dag. Hadde løypa vært litt lenger, så tror jeg hun hadde tatt gullet, sier NRKs ekspert Synnøve Solemdal.

Svenske Hanna Öberg ble VM-dronning og tok gullet, mens franske Simon tok bronsen.

Tandrevold

FULLT HUS: Her skyter Ingrid Landmark Tandrevold fullt hus på siste skyting.

– Klarte ikke å nyte det

Men etter at Tandrevold fikk sølvmedaljen tredd over hodet, har hun ikke klart å nyte følelsen. Noen stygge ord sagt direkte på NRK har sittet fast i hodet på sølvvinneren.

– Da jeg stod på premieutdelingen så klarte jeg ikke å nyte det for jeg angra på at jeg banna på to ganger på TV, for jeg var så høyt oppe, forteller Tandrevold.

Det var på det første seiersintervjuet med NRK det datt noen stygge gloser ut av munnen på Tandrevold.

Ingrid Landmark Tandrevold med sølvmedaljen rundt halsen.

SØLV: Ingrid Landmark Tandrevold smiler med sølvmedaljen rundt halsen, men irriterte seg også banninga på TV.

Foto: Matthias Schrader / AP

– Jeg setter så pris på at det er så mange som har sendt meg melding og sagt: «De er så slemme i mixed sone. Fuck dem», sier Tandrevold.

Hun sa fort unnskyld for språket i intervjuet.

– Så da begynte jeg å tenke på det og klarte liksom ikke helt å nyte det. For jeg angra på at jeg hadde gjort det, men bortsett fra det har det vært en bra dag.

Nå skal du nyte det?

– Ja, nå skal jeg nyte det og ikke banne på TV igjen, sier den angrende sølvvinneren.

Les også: Skytefiasko ødela for Norge – måtte trøste fortvilt Tandrevold

Skytefiasko

Det er kun en dag siden Tandrevold måtte trøstes etter skrekkelig skyting på stafetten. Hun endte opp med hele tre strafferunder på sin stående serie.

– Jeg har jobbet veldig med Patrick og prøvd å bare gå tilbake til det som jeg har trent på hele tiden, og ikke høre på alle rundt som skal mene det ene og andre, sier Tandrevold.

Etter rennet sa hun at hun hadde fått mange støttende meldinger fra det norske folk, og at det motiverte henne.

I går måtte Karoline Knotten til unnsetning og gi henne noen trøstende ord og en klem, i dag var hun bare imponert over lagvenninnen.

– Hun er helt rå på å komme tilbake igjen og ha den gnisten i seg etter en sånn nedtur. Det viser hun i dag, sier Knotten.

I målområdet var Tandrevold tydelig rørt, og der fikk hun gode ord og en klem fra gullvinner Hanna Öberg.

– For en revansje for henne. Jeg er veldig imponert. Å skyte fullt på stående i dag er veldig imponerende etter det mesterskapet hun har hatt, sier Öberg til NRK.

Hanna Öberg måtte holde hendene for øret da VM-arrangøren fyrte opp høylytte heksehylere på stadion for å avslutte mesterskapet.

Hanna Öberg måtte holde hendene for øret da VM-arrangøren fyrte opp høylytte heksehylere på stadion for å avslutte mesterskapet.

Sportsnyheter

Premier League - Manchester City v Liverpool

Liverpools spillerbuss angrepet: – Fullstendig uakseptabelt

Manchester City uten en skadd Erling Braut Haaland holdt lekestue med Liverpool. Men rødtrøyene ble forbannet på dommeravgjørelse som kunne snudd kampbildet.

NM-løypa skapte redsel og endte med skade: – Sporet var ødeleggende og farlig

Parautøver Lars Andresen hektet i sporet i en utforkjøring, falt inn i sikkerhetsnettet og skadet skulderen i NM-sprinten. Flere karakteriserer løypa som farlig, men det er Skiforbundet uenig i.

Siste nytt

 • Lewandowski brøt måltørken mot La Liga-jumbo

  Robert Lewandowski ville ikke gå mer enn tre kamper uten å score for Barcelona. Lørdag fikk han inn to fulltreffere i 4-0-seieren over bunnplasserte Elche.

  Seieren gjør at Barcelona har stått igjen som vinner i elleve av lagets tolv siste seriekamper. Det skiller 15 poeng til toer Real Madrid, som søndag tar imot Valladolid. (NTB)

  S6SAp3UU3QI
  Foto: Alberto Saiz / AP
 • Midtsjø ble sen matchvinner for Galatasaray

  Fredrik Midtsjø dunket til og scoret sitt første Galatasaray-mål i 2-0-seieren over Adana Demirspor i tyrkisk fotball. Etterpå tok det helt av på tribunene.

  Serielederen styrte mot poengtap i egen storstue, men i det 86. minutt kom Midtsjø fra dypet og sendte en markkryper hardt i nettmaskene. Trønderen knallet til på en løs ball utenfor straffefeltet.

  Euforien blant publikum og i Galatasaray-leiren var enorm. Det var Midtsjøs første scoring siden overgangen fra nederlandske AZ Alkmaar i fjor sommer.

  29-åringen entret gressteppet som innbytter tolv minutter før målet. Det kom i hans første opptreden etter å ha vært ute med en lårskade i noen uker.

  Åtte minutter på overtid doblet Nicolò Zaniolo til 2-0 på et straffespark.

  Midtsjø
  Foto: JORGE GUERRERO / AFP
 • «The Gift that keeps on giving» – Tidligere Stabæk-spiller briljerer i Belgia

  Tidligere Stabæk-profil Gift Orban scoret Gents to første mål i en kamp som til slutt endte 5–0 mot tabelljumbo Seraing i den belgiske toppdivisjonen lørdag.

  Nigerianeren gikk direkte fra norsk første divisjon, hvor han ble toppscorer i 2022, til belgiske Gent i januar.

  På kort tid har 20-åringen gjort seg bemerket og har på flere sosiale medier blitt omtalt som «the Gift that keeps on giving» av klubbens supportere.

  Hugo Cuypers scoret også to mål for bortelaget og Jordan Torunarigha satte ett.

  Gent ligger på fjerdeplass på tabellen, 14 poeng bak tabelltopp Genk.

  Belgium Soccer Europa Conference League
  Foto: Olivier Matthys / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste