Hopp til innhold

Knallhard dom fra Solskjær: – Dette kan ha vært den siste kampen til flere spillere

Sist Huddersfield tok poeng i Premier League var i februar. Det var før de møtte Manchester United søndag.

Solskjær

Ole Gunnar Solskjær står nå med fem kamper på rad uten seier. Fire av dem i Premier League, den siste i mesterligaen.

Foto: Paul Ellis / AFP

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er ikke tiden for å snakke om enkeltspillere. Det kan bli den siste kampen for flere, sa Solskjær på pressekonferansen etter uavgjort mot Huddersfield ifølge VG.

Til TV 2 forklarer Solskjær ytterligere:

– Det kommer til å skje mye i sommer. Vi har spillere som kommer til å gå. Vi må se på hvem vi har og hvem vil har lyst til å ha med videre, se hvem vi tror kan ta klubben videre. Det blir en tøff og lang sommer, men vi skal være klare til neste sesong.

Med ett poeng mot bunnlaget er alt håp om mesterligaspill ute for Solskjær. Men enda verre er nok statistikken de siste ukene.

For etter at nordmannen tok over som permanent manager har laget kun vunnet to av elleve kamper. De har United røket ut av mesterligaen og FA-cupen.

Supporterne håpet nok at laget skulle få en opptur mot ligaens dårligste lag søndag, men isteden ble det et nytt bunnpunkt for Ole Gunnar Solskjær.

– Det er en stor smell. Alle var skuffet i garderoben etter kampen. Vi tapte muligheten til topp fire i dag, men vi har ikke vært gode nok i løpet av sesongen, sier Ole Gunnar Solskjær til lagets egen TV-kanal, ifølge VG.

Huddersfields elendige statistikk

Men Huddersfields elendige statistikk til tross, United klarte ikke å slå bunnlaget.

Og vi må nesten se litt nøye på statistikken for å beskrive hvor håpløst dette resultatet er for Solskjær.

Huddersfield sto med 14 poeng på 36 kamper før søndagens kamp. De hadde vunnet én kamp siden november. Den seieren kom mot Wolverhampton i slutten av februar. Det var også sist laget tok poeng i Premier League.

Om de ender på 15 poeng, som de nå har etter uavgjort mot United, vil det være nest færrest poeng i løpet av en sesong i hele Premier Leagues historie.

Det var altså laget mesterliga-jagende United spilte 1–1 mot søndag. Det var første gang i årets sesong at et av nedrykkslagene tok poeng mot et av lagene som ender blant de seks beste, skriver Sky Sports.

Laster Twitter-innhold

Shaw feilberegnet

Det tok ikke mer enn åtte minutter før McTominay sendte United oppskriftsmessig i ledelsen. Skuddet fra drøyt ti meter var riktignok mulig å redde, men Jonas Lössl tabbet seg ut og klarte ikke å stoppe skuddet.

bilder med tillatelse fra TV2 Sport Premium

Bilder med tillatelse fra TV2 Sport Premium

Etter snaut 40 minutter kunne det fort stått 1–1. Phil Jones i United-forsvaret spilte en håpløs pasning fremover, som ble snappet opp av en Huddersfield-spiller. Ballen ble spilt til Karlan Grant som avsluttet. En meget god benparade hindret utligning.

I den andre omgangen var det United som stort sett presset, men da timen var spilt, glapp det fullstendig for Solskjærs menn.

United hadde hjørnespark. Keeper Lössl var ute i feltet og plukket ned ballen før han dundret den oppover på banen. Der feilberegnet Shaw fullstendig, og plutselig var Isaac Mbenza alene med de Gea. Dermed sto det 1–1.

bilder med tillatelse fra TV2 Sport Premium

Bilder med tillatelse fra TV2 Sport Premium

Det skal nevnes at United hadde flere avslutninger i tverrliggeren i løpet av kampen, og at de fort kunne sikret seieren da Pogba skjøt to minutter før full tid, men de røde djevlene fikk bare ballen i mål én gang. Dermed er også alt håp om mesterligaspill neste sesong ute.

Sportsnyheter

Hysaj dukker

Ekspertene steilet etter Italias seiersmål: – Hva gjør du der?

Albania scoret tidenes raskeste EM-mål. Men da Italia avgjorde kampen, gjorde Elseid Hysaj en innsats som får stryk av ekspertene.

Rodri feller Bruno Petkovic på blank kasse.

Denne situasjonen splitter ekspertene: – Jeg er uenig

Skulle Rodri ha vært utvist? Det er det store spørsmålet etter Spanias nedsabling av Kroatia.

Mia Rusthen

Norsk VM-fører i roadracing operert for blødning i hodet – tilstanden fortsatt alvorlig

Mia Rusthen (22) ble lørdag operert for en blødning i hodet etter å ha blitt alvorlig skadet da hun krasjet under en VM-runde i roadracing i Italia.

Siste nytt

 • OL-billetten glapp for Berntsen og Mol

  Norge tapte kvartfinalen mot Portugal i kontinentalcupsluttspillet i sandvolleyball. Dermed blir det ingen OL-billett på Hendrik Mol og Mathias Berntsen.

  Vinneren av sluttspillet i Latvia får en kvoteplass til OL, men etter å ha slått Polen og Sveits i gruppespillet torsdag og fredag, begge med seier i «golden set» etter en seier og et tap i de ordinære kampene, ble det stopp mot Portugal.

  Markus Mol og Jo Sunde ga Norge overtaket med seier 2-0 (21-11, 21-11) over Goncalo og Tomas Sousa, men Mol og Berntsen måtte se seg slått 1-2 (19-21, 21-18, 13-15) i en uhyre jevn kamp mot Portugals førstepar João Pedrosa og Hugo Campos.

  I golden set vant Pedrosa og Campos 15-11 over Mol og Berntsen, og dermed tok Portugal seg til semifinale mot Frankrike.

  (NTB)

  Austria Beachvolleyball Nations Cup
  Foto: Florian Schroetter / AP
 • Wærenskjold beholdt ledertrøya

  Søren Wærenskjold bærer ledertrøya også på siste etappe i sykkelrittet Belgia Tour, men ledelsen krympet lørdag til to sekunder.

  Uno-X-syklisten sikret seg trøya da han vant den innledende tempoetappen onsdag. Han forsvarte ledelsen torsdag og økte forspranget til 11 sekunder på fredagens etappe.

  Lørdag reduserte tsjekkiske Mathias Vacek fra Lidl-Trek-laget avstanden til to sekunder foran den avsluttende etappen søndag. Da skal feltet sykle 186,2 kilometer med start og mål i Brussel.

  Alex Aranburu fra Spania og Movistar-laget vant lørdagens etappe, og han er nummer tre i sammendraget, seks sekunder bak Wærenskjold.

  Visma-rytter Per Strand Hagenes ble beste nordmann på 4. etappe med 9.-plass. Han er nummer åtte sammenlagt.

  (NTB)

  Søren Wærenskjold, Uno-X
  Foto: NTB
 • Olaussen delaktig i dobbeltriumf – NTNUI beste norske lag i Venla-stafetten

  Marie Olaussen var svært delaktig da Store Tunas kvinnelige orienteringsløpere fullførte en gjev dobbeltriumf med seier i Venla-stafetten i Finland.

  Olaussen løp den lengste etappen i Tiomila, mens hun løp 2. etappe lørdag og løftet laget fra 22.- til 2.-plass med beste etappetid.

  NTNUI ble beste norske lag på sjetteplass, slått med 8.57 minutter av vinnerlaget.

  – Vi er godt fornøyde, sa ankerkvinne Ane Dyrkorn.

  Mennenes stafett løpes over sju etapper natt til søndag.

  (NTB)

  Marie Olaussen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal