Håndball eliteserien kvinner 19/20

 • Bunnlaget Sola presset Tertnes

  Bunnlaget Sola stelte i stand trøbbel for Tertnes i kveldens eliteserie i håndball. Bergenserne, som ligger på fjerdeplass på tabellen, klarte såvidt å hale i land en knepen seier 25-24 etter å ha ligget under med åtte mål i første omgang. I de øvrige kampene i kveld endte det uavgjort 24-24 mellom Storhamar og Byåsen, mens Vipers slo Aker 39-24.

  Eliteserien Håndball kvinner Storhamar - Sola (30-22).
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Alstad røk korsbåndet

  Byåsens Ida Alstad røk korsbåndet på trening, det skriver Adresseavisen. Den profilerte 34-åringen kom tilbake til Byåsen i 2015, etter et opphold i Danmark. Nå må håndballspilleren som blant annet var med å vinne OL-medaljer i 2012 og 2016, belage seg på en lengre periode på sidelinjen.

  kv7xJy6x6qM
  Foto: Vidar Ruud
 • Vipers fremdeles ubeseiret

  Vipers Kristiansand er fortsatt ubeseiret i eliteserien etter ti runder. I kveld slo de Fredrikstad 41-29 på hjemmebane og topper nå tabellen med fire poeng ned til Byåsen på andreplass. Heidi Løke ble kampens og hjemmelagets toppscorer med tolv mål.

  heidi løke
 • Juniorlandslagsspiller til Tertnes

  Solas talentfulle strekspiller Kaja Horst Haugseng (17) er klar for Tertnes. Hun er fast på juniorlandslaget og er tatt ut til junior-EM sammen med fire andre Tertnes-spillere. Tertnes melder at spillerstallen nå er komplett foran neste sesong.

Siste nytt

 • Killi på andreplass - tross fall

  Johanne Killi tok andreplassen i verdenscupen i slopestyle, etter en solid første runde med 81.30 poeng. I andre runde falt både hun og norske Sandra Eie, men det var kun Killis poeng fra første omgang som holdt til pallplass.

  Oxmk-PVz4cY
  Foto: Fredrik Hagen
 • Bolsjunov knuste de norske

  Aleksandr Bolsjunov knuste de norske langrennsherrene på dagens 15 kilometer i tsjekkiske Nove Mesto. Russeren vant foran finske Iivo Niskanen, mens Sjur Røthe ble nummer tre. Johannes Høsflot Klæbo og Simen Hegstad Krüger endte på henholdsvis 7. og 8. plass.

  ♦ Sjekk hele resultatlista her.

  38eaESFg2dU
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpi
 • Jespersen vant La Diagonela

  Chris Jespersen gikk alene inn på oppløpet av La Diagonela og tok sin aller første seier i den sveitsiske klassikeren. Jespersen hadde en stund følge av Petter Eliassen, men siste halvdelen av løpet har Jespersen gått alene. Tord Asle Gjerdalen kom på andreplass. I kvinneklassen vant Astrid Øyre Slind med god margin, og slik som Jespersen hadde hun gått store deler av løpet alene i front.

  Chris Jespersen i La Diagonela.
  Foto: Geir Olsen / Geir Olsen

Sendeplan

Kl. Program Kanal