Håndball eliteserien kvinner 19/20

 • Juniorlandslagsspiller til Tertnes

  Solas talentfulle strekspiller Kaja Horst Haugseng (17) er klar for Tertnes. Hun er fast på juniorlandslaget og er tatt ut til junior-EM sammen med fire andre Tertnes-spillere. Tertnes melder at spillerstallen nå er komplett foran neste sesong.

 • Løke seier ho ikkje hadde anna val

  Heidi Løke stadfestar no at ho forlèt Larvik, og som NRK har fortalt tidlegare, kjem ho truleg til å spele for Vipers Kristiansand kommande sesong. – Når det syner seg at spel i førstedivisjon ikkje er i tråd med landslagsspel, er det riktig for meg å spele for ein annan klubb, seier Løke i ei pressemelding.

  Heidi Løke
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Larvik mistet lisensen

  Norges håndballforbunds eliteserienemnda vil ikke godta Larviks løsning til å oppfylle kravet om positiv egenkapital ved utgangen av 2018. Dermed blir eliteserielaget degradert til 1.divisjon neste sesong, melder klubben i en pressemelding tirsdag.

  Rantala
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Oldrup tar over Gjerpen

  Pål Oldrup Jensen starter som trener i håndballklubben Gjerpen fra i sommer.

  Han har skrevet under en kontrakt på to år, melder Varden. Telemarkingen har en lang erfaring som trener på høyt nivå.

  gjerpen
  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Siste nytt

 • Bokser død fire dager etter kamp

  Den 27 år gamle bokseren Patrick Day (til høyre på bildet) døde onsdag, fire dager etter at han ble slått ut i tiende runde i en kamp i Chicago.

  Den amerikanske bokseren ble lørdag kveld slått ut i tiende runde i en kamp mot den tidligere olympiske bokseren Charles Conwell i Wintrust Arena i Chicago. Slaget som sendte Day i kanvasen, var så hardt at han etterpå fikk konstatert hjerneskade.

  Day ble lagt i kunstig koma, men livet sto ikke til å redde. Etter fire dager døde bokseren på sykehus.

  I et følelsesladd brev skrev motstanderen Conwell (21) at han aldri mente at noe slikt skulle skje.

  – Alt jeg ville var å vinne. Hvis jeg kunne tatt det tilbake, ville jeg gjort det. Ingen fortjener noe slikt, sto det i brevet som er gjengitt av BBC. (NTB)

  Bokser Patrick Day, til høyre
  Foto: Frank Franklin II / AP
 • Frisk endte uten poeng i CHL

  Frisk Asker tapte onsdag 3-7 mot finske Tappara og ryker ut av gruppespillet i Champions Hockey League med null poeng fra seks kamper. Det er aller første gang at et norsk lag ikke tar et eneste poeng i løpet av CHL-gruppespillet. Tidligere har Vålerenga (2014) og Stavanger (2017) tatt ett poeng, ifølge Budstikka.

  Anders Bastiansen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Sævik scorte i PSG-triumf

  Karina Sævik fant veien til nettmaskene i mesterligaen for PSG. Ti minutter ut i kampen banken Norges landslagsspiller inn det første av tre scoringen i 1. omgang. Sæviks PSG møtte Breidablik i mesterligaens første av to åttedelsfinaler.

  Karina Sævik
  Foto: Paris Saint-Germain

Sendeplan

Kl. Program Kanal