Håndball eliteserien kvinner 19/20

 • Juniorlandslagsspiller til Tertnes

  Solas talentfulle strekspiller Kaja Horst Haugseng (17) er klar for Tertnes. Hun er fast på juniorlandslaget og er tatt ut til junior-EM sammen med fire andre Tertnes-spillere. Tertnes melder at spillerstallen nå er komplett foran neste sesong.

 • Løke seier ho ikkje hadde anna val

  Heidi Løke stadfestar no at ho forlèt Larvik, og som NRK har fortalt tidlegare, kjem ho truleg til å spele for Vipers Kristiansand kommande sesong. – Når det syner seg at spel i førstedivisjon ikkje er i tråd med landslagsspel, er det riktig for meg å spele for ein annan klubb, seier Løke i ei pressemelding.

  Heidi Løke
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Larvik mistet lisensen

  Norges håndballforbunds eliteserienemnda vil ikke godta Larviks løsning til å oppfylle kravet om positiv egenkapital ved utgangen av 2018. Dermed blir eliteserielaget degradert til 1.divisjon neste sesong, melder klubben i en pressemelding tirsdag.

  Rantala
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Oldrup tar over Gjerpen

  Pål Oldrup Jensen starter som trener i håndballklubben Gjerpen fra i sommer.

  Han har skrevet under en kontrakt på to år, melder Varden. Telemarkingen har en lang erfaring som trener på høyt nivå.

  gjerpen
  Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Siste nytt

 • Molde tok seg enkelt videre

  Molde hadde et svært godt utgangspunkt etter at de vant 7-1 hjemme mot islandske KR Reykjavík forrige torsdag. Bortekampen mot hovedstadslaget torsdag ble kun en transportetappe og europaliga-avansementet var aldri truet da Molde spilte 0-0.

  Europa League kvalifisering KR - Molde
  Foto: Árni Sæberg / Morgunblaðið / NTB scanpix
 • Europadrømmen knust for Brann

  Daouda Bamba tente et håp for Brann-avansement i europaliga-kvalifiseringen da han sendte de rødkledde i ledelsen ti minutter etter sidebytte. Men med to sene scoringer fra Shamrock Rovers tapte Lars Arne Nilsens menn 2-1 og 4-3 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Shamrock Rovers - Brann
  Foto: Ryan Byrne / Inpho / NTB scanpix
 • Mikel gir seg på landslaget

  John Obi Mikel avsluttet landslagskarrieren med bronsemedalje med Nigeria i afrikamesterskapet. Den tidligere Lyn-spilleren står oppført med 89 landskamper. Mikel ledet Nigeria til gull i afrikamesterskapet i 2013 og OL-bronse i 2016.

  FILE PHOTO: Africa Cup of Nations 2019 - Group B - Nigeria v Burundi
  Foto: Mohamed Abd El Ghany / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal