Morten Kristiansen, styreleder i HamKam
Foto: Ola Bjørlo Strande

HamKam

Oppsummert

Styret i fotballklubben HamKam mener det ikke er grunnlag for videre drift. Klubben mangler 3,2 millioner kroner. Dersom det ikke er noen løsning innen 1. juli, begjærer de oppbud.

 • Fredrik Sjølstad tilbake i HamKam

  Fotballspilleren Fredrik Sjølstad er tilbake i HamKam.
  I kveld skrev han under en treårskontrakt med moderklubben.

  27 år gamle Sjølstad har spilt seks sesonger i andre klubber, nå sist i Molde, og sier det er en drøm å få komme tilbake og spille på HamKam i eliteserien.

 • Ny HamKam-trener på plass i dag

  HamKams nye trener, danske Jakob Michelsen var på plass på Hamar i formiddag. Han tar over etter Kjetil Rekdal, som nå trener Rosenborg.

  Ifølge NRKs fotballekspert, Carl Erik Torp, har dansken en trenerfilosofi som ligner mye på det Kjetil Rekdal har. Så her kan han bygge videre på det grunnlaget som er lagt i laget, sier Torp.

  Jakob Michelsen har skrevet toårskontrakt med HamKam.

  NY HAMKAM-TRENER: Danske Jakob Michelsen var på plass som ny trener i HamKam i dag.
  Foto: Mats Sparby / NRK
 • Ståle Solbakken trenervikar i HamKam

  Ståle Solbakken skal vikariere som HamKam-trener torsdag, fredag og lørdag denne uken. Det forteller daglig leder i klubben, Bent Svele, til NRK. Solbakken er til daglig trener for herrelandslaget i fotball.
  Solbakken var HamKam-trener også i årene 2003-2005. Den gangen ledet han klubben opp fra 1. divisjon til eliteserien i fotball, og var nære medalje i opprykkssesongen.
  Siden den gang har Grue-mannen vært aktiv som investor, supporter og pappa.
  Solbakken er bosatt i Hamar og København.
  HamKam står foreløpig uten hovedtrener etter at Kjetil Rekdal forlot klubben til fordel for Rosenborg.

  Fotball, treningskamper: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Forlater HamKam – blir RBK-trener

  Rosenborg bekrefter at de har ansatt Kjetil Rekdal som sin nye hovedtrener.

  Etter lange tider med spekulasjoner og rykter, og uro og konflikt, har RBK og HamKam nå kommet frem til en avtale.

  Det ble klart på ei pressekonferanse Trondheimsklubben holdt i dag.

  Der kom det også fram at Rosenborg har skrevet en treårskontrakt med HamKam-treneren.

  Også assistenttrener i HamKam, Geir Frigård, blir med til Trondheim.

  Rekdal og Frigård har utvikla et godt samarbeid etter tida i HamKam, og det skal ha vært viktig for treneren å få med seg Frigård nordover.

  Rosenborg skal tidligere ha forsøkt å skaffe Kjetil Knutsen til klubben, men han skal ha signalisert at han ønsker å fortsette i Bodø/Glimt.

Sportsnyheter

Ronaldo tydelig misfornøyd med å bli byttet ut: – Det er forkastelig

Manchester United slo Brentford komfortabelt, men det var Cristiano Ronaldo-bilder som skulle stjele mye oppmerksomhet da han virket tydelig misfornøyd med å bli byttet av.

Siste nytt

 • Kanonrunde av Hovland

  Viktor Hovland fikk en drømmestart på det pågående Abu Dhabi-mesterskapet på europatouren i golf. Nordmannen gikk åpningsrunden åtte slag under par, noe som holder til en foreløpig andreplass. Scott Jamieson leder turneringer, slaget foran Hovland.

  Viktor Hovland
  Foto: Fernando Llano / AP
 • Svensk OL-løper i langrenn koronapositiv

  Den svenske langrennsløperen Leo Johansson (22) har fått påvist koronasmitte. Han er tatt ut i Sveriges tropp til Beijing-OL.

  Det skriver Expressen. Smittetilfellet gjør det høyst usikkert om Johansson rekker å bli helt friskmeldt i tide før avreise til Kina.

  – Det vil totalt kreve fire negative tester fra Leo, sier den svenske landslagssjefen Anders Byström.

  Torsdag ble det kjent at utøvere som nylig har vært koronasmittet, får flere dager på seg til å avgi negative prøvesvar. Tidligere måtte de avlegge den første av fire negative tester åtte dager før avreise. Nå er kravet endret til at den første negative testen må dokumenteres fem dager før ankomst til Beijing.

  Leo Johansson skulle egentlig reist til italienske Livigno for å slutte seg til et høydeopphold med resten av den svenske langrennsleiren før OL. Han er i stedet hjemme i Sverige og kjemper en kamp på klokka. (NTB)

  Verdenscup i langrenn på Lillehammer
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Polsk koronasmitte skapar utfordring for Berge

  Landslagssjef Christian Berge kunne i dag melde om at alle spelarane i den norske troppen har testa negativt for koronaviruset, og er klare for den første kampen i mellomspelet av handball-EM.

  Men viruset skapar likevel utfordringar for Berge. Så langt i EM har Polen fått ni spelarar smitta av korona, men det er usikkert om nokre av desse er tilbake frå sjukdom i tide til kveldens kamp.

  – Vi har ikkje oversikt over laget deira. Eg veit ikkje om dei har fått alle svara enno. Det tek nok nokre timar før ein sit med full oversikt, så det er ei lita utfordring, seier Berge på eit pressetreff før kampen, før han legg til at Noreg må fokusere på eigne arbeidsoppgåver.

  – Vi ønskjer å få i gang kontringsfasen og samhandlinga offensivt. Vi må våge å sleppe ball i større grad no når vi møter eit lag som spelar fysisk tøft bakover, og lagar mange frikast. Det vil vi unngå, seier han.

  Kampen mot Polen er den første i mellomspelet. Den kan du høyre på NRK Sport torsdag kveld.

  Christian Berge
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal