Hopp til innhold

Graham Hansen avslører kuttskade fra finalen: – Maks uflaks

Caroline Graham Hansen (27) forteller at hun måtte spille store deler av mesterligafinalen med et dypt kutt i foten.

Graham Hansen

KNUST: Caroline Graham Hansen var svært skuffet etter 3-1-tapet for Lyon. Bildet av skoene (innfelt) delte hun en uke senere. Bildet brukes med tillatelse fra Graham Hansen.

Foto: VEGARD GRØTT/@graham95 / BILDBYRÅN/Instagram

Den norske superstjernen har ikke møtt pressen siden 3-1-tapet for Lyon i mesterligafinalen.

Graham Hansen var sønderknust etter tapet. Dagen derpå beklaget 27-åringen overfor supporterne via Instagram.

Over en uke senere delte hun også bilder av et kutt mellom tærne og en blodig sko. Nå forteller 27-åringen at hun pådro seg skaden under 1.-omgang av mesterligafinalen.

Sko

FORSKJELLIGE FARGER: Caroline Graham Hansens sko fra finalen.

Foto: @graham95 / Instagram

Trodde tåa brakk

– Jeg fikk en stempling, og så tror jeg at jeg hadde maks uflaks ved at jeg ikke fikk hull i sko eller sokk, men et kutt i huden. Jeg fikk et kutt som var ganske dypt. Da ble det noen sting, men heldigvis er jeg fin nå, sier Graham Hansen til NRK.

Hun innrømmer at skaden preget henne under kampen.

– Det skjedde jo i førsteomgang, og det var jo vondt. Jeg trodde jeg hadde brukket tåa. Man blir jo preget når sånne ting skjer. Man er jo ikke 100 prosent når man løper rundt der med et dypt kutt i foten. Men det er sånne ting som skjer, og man må bare leve med det under kamp. Med eller uten det kuttet var det uansett ikke vår finale, sier 27-åringen.

Landslagsstjernen måtte stå over både semifinalen og finalen i den spanske cupen på tampen av sesongen.

Graham Hansen, sting

TRØKK: Caroline Graham Hansen la ut dette bildet av foten.

Foto: @graham95 / Instagram

Hun beskriver det som en «påtvunget ferie». Samtidig har hun fått ekstra tid til å finne overskudd og lade opp til landslagssamlingen.

– For min del har det på en måte vært positivt selv om det var kjipt, sier Graham Hansen.

Viktige forberedelser

Nå er hun altså klar for både trening og kamper før EM-sluttspillet.

Denne uka starter Norges oppkjøring til EM, hvor Norge åpner mot Nord-Irland 7. juli. Førstkommende lørdag venter New Zealand på Ullevaal.

Her er det allerede solgt 12.000 billetter. Den nåværende rekorden stammer fra juli 2000, da 15.762 tilskuere så Norge slå USA 2-1 på Ullevaal i generalprøven til Sydney-OL. Da ble det for øvrig OL-gull.

Graham Hansen håper på rekordtall lørdag.

– Det ville vært veldig, veldig gøy. Jeg var på Ullevaal da Norge spilte mot Sverige. Å høre «Ja, vi elsker» bli sunget på den måten, gir meg gåsehud. Da vi var i Bergen og spilte for 11.000 ga det meg en utrolig følelse jeg aldri har hatt som fotballspiller, sier Graham Hansen.

Etter New Zealand-kampen reiser Norge videre til en treningsleir i Danmark. 29. juni møtes Danmark og Norge til det som blir generalprøven til EM-åpningen mot Nord-Irland.

Sportsnyheter

Stortalentene fryktet for sesongen – tårene trillet etter medaljeklemmen

Mangekamptalentet Henriette Jæger (18) fikk OL-drømmen knust og har slitt med skader i et helt år. Møtet med venninnen Andrea Rooth (20) etter comebackene ble stort for begge.

Siste nytt

 • Publikumsrekord da Sverige slo Brasil

  33.218 tilskuere så det svenske kvinnelandslaget slå Brasil 3-1 i Solna tirsdag. Det er mer enn 7000 flere enn den tidligere rekorden.

  Det var i dagene før oppgjøret håp om at de ville slå rekorden fra 2019. Den gang tok Sverige imot Tyskland foran 25.882 tilskuere.

  Tirsdag så 33.218 Sverige vinne EM-oppkjøringskampen over Brasil. Johanna Rytting Kaneryd, Lina Hurtig og Stina Blackstenius scoret målene for de gule og blå, mens Débora de Oliveira sto for gjestenes scoring.

  Brasil tok ledelsen etter 50 minutters spill, og etter 65 minutter utlignet Kaneryd. Deretter sikret Hurtig og Blackstenius hjemmejubel.

  Det er den tidligere svenske landslagsstjernen Pia Sundhage som leder Brasil. Hun trente Sverige fra 2012 til 2017. (NTB)

 • Ikke British Open for Kofstad

  Golfspiller Espen Kofstad så ut til å kvalifisere seg til majorturneringen British Open, men på nest siste hull gikk han på en dobbeltbogey og endte utenfor.

  34-åringen måtte bli blant topp fire for å kvalifisere seg til sin første majorturnering, og han lå lenge godt an. Han lå innenfor topp fire da han kom til rundens nest siste hull.

  På par 3-hullet endte han imidlertid opp med å bruke fem slag, og med det endte han ett slag bak den siste plassen.

  Landsmann Viktor Hovland stiller til start i turneringen.

  OLYMPICS-RIO-GOLF
  Foto: ANDREW BOYERS / Reuters
 • Serie A-tittelen kan bli avgjort gjennom playoff

  Det italienske fotballforbundet har bestemt at det skal spilles en playoffkamp om to lag ender på lik poengsum på toppen av Serie A-tabellen heretter.

  I uttalelsen skriver forbundet at kampen vil gå rett til straffesparkkonkurranse om den ender uavgjort, ifølge AFP. Systemet har vært innlemmet i italiensk fotball før, men kun én gang har tittelen blitt avgjort slik.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste