Hopp til innhold

Graham Hansen avslører kuttskade fra finalen: – Maks uflaks

Caroline Graham Hansen (27) forteller at hun måtte spille store deler av mesterligafinalen med et dypt kutt i foten.

Graham Hansen

KNUST: Caroline Graham Hansen var svært skuffet etter 3-1-tapet for Lyon. Bildet av skoene (innfelt) delte hun en uke senere. Bildet brukes med tillatelse fra Graham Hansen.

Foto: VEGARD GRØTT/@graham95 / BILDBYRÅN/Instagram

Den norske superstjernen har ikke møtt pressen siden 3-1-tapet for Lyon i mesterligafinalen.

Graham Hansen var sønderknust etter tapet. Dagen derpå beklaget 27-åringen overfor supporterne via Instagram.

Over en uke senere delte hun også bilder av et kutt mellom tærne og en blodig sko. Nå forteller 27-åringen at hun pådro seg skaden under 1.-omgang av mesterligafinalen.

Sko

FORSKJELLIGE FARGER: Caroline Graham Hansens sko fra finalen.

Foto: @graham95 / Instagram

Trodde tåa brakk

– Jeg fikk en stempling, og så tror jeg at jeg hadde maks uflaks ved at jeg ikke fikk hull i sko eller sokk, men et kutt i huden. Jeg fikk et kutt som var ganske dypt. Da ble det noen sting, men heldigvis er jeg fin nå, sier Graham Hansen til NRK.

Hun innrømmer at skaden preget henne under kampen.

– Det skjedde jo i førsteomgang, og det var jo vondt. Jeg trodde jeg hadde brukket tåa. Man blir jo preget når sånne ting skjer. Man er jo ikke 100 prosent når man løper rundt der med et dypt kutt i foten. Men det er sånne ting som skjer, og man må bare leve med det under kamp. Med eller uten det kuttet var det uansett ikke vår finale, sier 27-åringen.

Landslagsstjernen måtte stå over både semifinalen og finalen i den spanske cupen på tampen av sesongen.

Graham Hansen, sting

TRØKK: Caroline Graham Hansen la ut dette bildet av foten.

Foto: @graham95 / Instagram

Hun beskriver det som en «påtvunget ferie». Samtidig har hun fått ekstra tid til å finne overskudd og lade opp til landslagssamlingen.

– For min del har det på en måte vært positivt selv om det var kjipt, sier Graham Hansen.

Viktige forberedelser

Nå er hun altså klar for både trening og kamper før EM-sluttspillet.

Denne uka starter Norges oppkjøring til EM, hvor Norge åpner mot Nord-Irland 7. juli. Førstkommende lørdag venter New Zealand på Ullevaal.

Her er det allerede solgt 12.000 billetter. Den nåværende rekorden stammer fra juli 2000, da 15.762 tilskuere så Norge slå USA 2-1 på Ullevaal i generalprøven til Sydney-OL. Da ble det for øvrig OL-gull.

Graham Hansen håper på rekordtall lørdag.

– Det ville vært veldig, veldig gøy. Jeg var på Ullevaal da Norge spilte mot Sverige. Å høre «Ja, vi elsker» bli sunget på den måten, gir meg gåsehud. Da vi var i Bergen og spilte for 11.000 ga det meg en utrolig følelse jeg aldri har hatt som fotballspiller, sier Graham Hansen.

Etter New Zealand-kampen reiser Norge videre til en treningsleir i Danmark. 29. juni møtes Danmark og Norge til det som blir generalprøven til EM-åpningen mot Nord-Irland.

Siste nytt

 • Irland slo tittelforsvareren i rugby-VM

  Verdensener Irland slo verdensmester Sør-Afrika 13-8 i lørdagens storkamp i VM i rugby union.

  Mack Hansen ble første spiller som greide å score et try mot Sør-Afrika i turneringen.

  – Dette var som en Grand Slam på steroider. Det føltes som det var 800.000 mennesker på tribunene, sa Hansen til ITV etter kampen.

  Cheslin Kolbe svarte med et try for «Springboks» tidlig i 2. omgang. Sør-Afrika ledet store deler av kampen, men måtte betale for dårlige spark.

  Manie Libbok tar seg vanligvis av dem, men han har slitt med presisjonen i VM. Scrumhalf Faf de Klerk har overtatt noen av sparkene, men de to misset til sammen fire av fem spark i lørdagens kamp, og det kostet 11 poeng.

  Et spark fra Jonathan Sexton midtveis i 2. omgang sendte Irland foran for godt. Da Jack Crowley sparket en ny trepoenger tre minutter før slutt, trengte Sør-Afrika et try for å utligne og få sjansen til å sparke vinnerpoengene.

  Sør-Afrika kom ikke nærmere enn ti meter fra Irlands mållinje, og for første gang kunne irene juble for seier over Sør-Afrika i en VM-kamp. Irland har nå vunnet 16 landskamper på rad. (NTB)

  sbhrBcWqYlM
  Foto: AP
 • Ellevilt volleymål reddet Manchester United

  En perlescoring av Bruno Fernandes sikret seieren for Manchester United i en slitekamp mot Burnley lørdag kveld.

  Midtstopper Johnny Evans, som fikk tillit fra start, lempet ballen presist i bakrom, hvor purtugiseren feide ballen i lengste hjørne på hel volley.

  Burnley var langt ifra ufarlige på eget gress. De tvang André Onana ut i full strekk og hadde et skudd i stolpen, men det ble bare nesten for Vincent Kompanys menn.

  Sander Berge kom innpå for hjemmelaget, men også hans heading etter en corner, snek seg like over.

  Dette var en sårt etterlengtet seier for Erik ten Hag og Manchester United, som sto med to seire og tre tap på de fem første kampene i serien før i kveld.

  Med tre poeng klatret de til 8. plass på tabellen. Burnley er helt sist med ett poeng på fem kamper.

  i2JUrg8VMMg
  Foto: Reuters
 • Ellevill europeisk opphenting i Solheim Cup

  Europa har stått for en fantastisk opphenting i Solheim Cup i golf og sørget for at det står 8-8 før søndagens singlekamper.

  Lagkaptein Suzann Pettersen så amerikanerne vinne alle fire foursomekamper mot hennes lag fredag, men siden den fryktelige starten har «Tutta» kunne juble for åtte europeiske poeng av tolv mulige i parspillet.

  – Jeg har ikke ord for å beskrive hvor stolt jeg er av dem, men vi må ikke glemme at dette ikke er over. Det er 12 poeng å spille om i morgen, sa den norske lagkapteinen til Sky Sports.

  – Vi har stått for litt av et comeback, og nå er det uavgjort. Vi får bare legge inn femtegiret og fortsette. (NTB)

  7KBT5RKA0vo
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Insekts-«buzz» i Formel 1 00:46
Neste