Golf, LPGA

  • Vil ha LPGA-turnering til Norge

    Suzann Pettersen jobber med å få på plass en LPGA-turnering til Norge. – Vi har faktisk kommet så langt at vi snart kan slippe planene om å få en LPGA-turnering til Norge, sier Tutta til Norsk Golf. Hun ønsker så langt ikke å røpe aktuelle banenavn.

    Suzann Pettersen
    Foto: Tim Bradbury / AFP
  • Engzelius greide ikke cuten

    Marita Engzelius greide ikke cuten i den endelige kvalifiseringen til LPGA-touren i golf og får ikke spille siste runde søndag. Etter en brukbar dag 1 falt hun nedover på de neste rundene. Hun var seks slag fra å få lov til å spille videre søndag.

    LPGA Q School
    Foto: Sam Greenwood / AFP
  • Woods ut av tetstriden

    Tiger Woods' håp om et eventyrcomeback på PGA-touren brast med en svak runde i turneringen på Bahamas lørdag kveld. 41-åringen er tre over par og på delt 10.-plass i turneringen. Han er hele 10 slag bak ledende Charley Hoffman før siste runde.

    PGA: Hero World Challenge - Third Round
    Foto: Kyle Terada / Reuters
  • Suzann Pettersen sprakk

    Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

    Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

    Suzann Pettersen
    Foto: SAM GREENWOOD / AFP
  • God start av Tutta

    Suzann Pettersen leverte en god første runde i LPGA-tourfinalen i golf i Florida og er på delt 3.-plass etter første dag. Chien Pei-yun fra Taiwan og Sarah Jane Smith fra Australia deler ledelsen bare ett slag foran Tutta.

    GOLF/
    Foto: Thomas J. Russo / Reuters

Siste nytt

  • Alvorlig ulykke på Momarken

    Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en stygg travulukke på Momarken tirsdag kveld. Ulykken skjedde da hesten New Fighter som Solberg kjørte, trolig snubler på oppløpet, melder Trav365.no. Også Adrian Solberg Akselsen skal være skadd.

  • Holøs til Lidköping

    Ishockeybacken Jonas Holøs (31) vender tilbake til SHL og skal spille for Linköping fra neste sesong.

    Den norske landslagskapteinen, som de to siste sesongene har spilt for sveitsiske Fribourg-Gotteron, har skrevet under på en toårskontrakt med sin nye klubb.

    Holøs
    Foto: Tore Meek / NTB scanpix
  • Hynne på andreplass i Sverige

    Med tiden 2.02,61 ble Hedda Hynne nummer to på 800-meteren i Grand Prix-stevnet i svenske Sollentuna tirsdag kveld. Svenske Lovisa Lindh vant på 2.01,79. Begge løp på sesongbeste, men var et stykke unna VM-kravet på 2.00,60.

    Hedda Hynne
    Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal