Nå vil United-eierne sprenge alle budsjetter

Manchester United har planen klar for hvordan de skal gjenerobre fotballtronen i England: Finne frem sjekkheftet.

Glazer-boys

UNITED-LOMMEBOKA PÅ VIDT GAP: Avram (t.v.) og Brian Glazer skal ifølge britiske medier stå klare til å svi av enorme summer på nye United-kjøp i sommer.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Manchester United ender trolig på 7.-plass i årets Premier League etter det som må kalles en fiasko-sesong under David Moyes.

Mens Manchester United på mange måter mislyktes i fjorårets sommervindu (klubben hentet Marouane Fellaini fra Everton som sommerens eneste store signering), skal klubben ha forberedt seg langt bedre i år.

Ifølge Telegraph er United-eierne i familien Glazer klare for å bruke penger - masse penger - på å løfte United til gamle høyder.

  • Hvilke spillere ønsker du deg til United? Del din mening i kommentarfeltet under saken.

1,5 milliarder tilgjengeliggjort

Avisen hevder å vite at eierne i den amerikanske Glazer-familien har satt av 1,5 milliarder kroner til å investere i nytt spillermateriale foran neste sesong.

Ja, du leste riktig - 1,5 milliarder (!).

Det er en betydelig større sum enn hva United har brukt de senere årene. Til sammenligning brukte United og Sir Alex Ferguson rundt 650 millioner kroner i den siste sesongen Sir Alex satt i sjefsstolen. Da ble både Robin van Persie og Sjinji Kagawa hentet til Old Trafford.

Edinson Cavani

BLIR HAN EN «RED DEVIL»?: Edinson Cavani skal ifølge internasjonale rapporter være klar for et klubbskifte. Prislapp: 600 millioner kroner.

Foto: FRANCK FIFE / Afp

Beløpet er likevel under halvparten så stort som United trolig planlegger å kaste om seg i sommer.

– Vurderer Cavani for 600 mill.

Selv om transfervinduet i England ikke åpner før 1.juli i sommer, er det allerede en rekke spillere som listes opp som mulige United-signeringer.

De største overskriftene i England har blitt holdt av til PSG-spiss Edinson Cavani.

Uruguyaneren har spilt en god sesong i franske Paris Saint Germain, og ifølge Telegraph er United villige til å strekke seg langt for å sikre seg måltyvens tjenester.

Rapporter fra Frankrike hevder videre at Cavani er misfornøyd med å spille i skyggen av Zlatan Ibrahimovic, og at 27-åringen skal være interessert i et klubbskifte. Spissen har ifølge britiske medier en prislapp på 600 millioner kroner – som ikke skal skremme United av banen.

Prøver seg på Fabregas

I tillegg rapporteres det om at United skal gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Barcelona-playmaker Cesc Fabregas. Sist sommer forsøkte David Moyes og United å hente midtbaneeleganten med flere relle bud, men Barcelona valgte å ikke selge.

I år vil de trolig øke budet fra i fjor.

Southampton-stortalentet Luke Shaw skal også stå høyt i kurs inne på kontorene ved United-anlegget.

The Guardian melder også at Borussia Dortmund-spiller Marco Reus, Bayern-spiller Toni Kroos og Sporting Lisboas William Carvalho er av interesse for Manchester-klubben.

  • Hvilke spillere ønsker du deg til United? Del din mening i kommentarfeltet under saken.
Cesc Fabregas

PREMIER LEAGUE-KJENNING: Cesc Fabregas fikk sitt gjennombrudd i Arsenal, der han spilte fra 2003 til 2011. Manchester United skal være svært interessert å hente ham tilbake til engelsk fotball.

Foto: ALBERT GEA / Reuters

Fotballnyheter