NRK Meny
Normal

United kan snappe Berbatov

Sir Alex Ferguson er på spissjakt igjen.

Dimitar Berbatov
Foto: SCOTT HEPPELL / AP

Manchester United har lagt inn et bud på 21 millioner pund på Tottenhams bulgarske spiss Dimitar Berbatov, melder Daily Mail.

Tottenham har tidligere avvist et bud på 17 millioner pund fra United.

Berbatov, som sannsynligvis mister kampen mot nettopp United på søndag på grunn av en lyskeskade, skal være misfornøyd med livet på White Hart Lane.

26-åringen skal ha vært rasende etter at Spurs ikke klarte å sikre seg signaturen til landsmannen Martin Petrov. Det var Berbatov selv som anbefalte Petrov som venstreving, men Tottenham klarte ikke å bli enige med spilleren om lønnsbetingelsene.

London-klubben har ennå ikke skaffet seg en ny ving, og til Berbatovs store forferdelse ble han byttet ut i åpningskampen i Premier League, da Tottenham tapte for nyopprykkede Sunderland.

Fridde til United

Berbatov forhandlet lenge med Tottenham om en ny kontrakt forrige sesong, men forhandlingene tok slutt for to måneder siden. Berbatov var da raskt ute med å uttrykke sin begeistring for Manchester United.

- Selvfølgelig liker jeg laget til Sir Alex. Spillestilen til United er offensiv, en fryd å se på, og passer godt med min egen spillestil. Det ville selvfølgelig vært en glede for meg å spille på dette laget, de vet nemlig hvordan man har det gøy på banen, sa Berbatov.

Sir Alex Ferguson er på utkikk etter en ny spiss etter Uniteds dårligste sesongstart på 15 år. Nå som Wayne Rooney er ute med skade, er det tynt i angrepsrekkene på Old Trafford, og overgangsvinduet stenger snart.

Dimitar Berbatov scoret 23 mål i sin første sesong i engelsk fotball, etter at han kom fra Bayer Leverkusen for drøyt 10 millioner pund. Tottenham skal ha satt en prislapp på 22 millioner på Berbatov.

Fotballnyheter